Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

Мнение от Stoqnov_1979 » 29 Апр 2010, 22:02

Повече ще теглим,но законно или незаконно вече кой както си реши :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Апр 2010, 22:29

Е.Димитров написа:
GVT написа:
SKISA написа:хуу де тва ддс гласуваха ли го вече!? че аз съм у северозападния резерват и тука ше дойде по-късно! светнете ме!

От 01.07 ако не бъде наложено вето.Със сигурност ще го приемат,просто се чудат дали да е 22 или 25%.На 25% ще бъде катастрофа за българския бизнес.

Незнам за бизнеса,ама това означава качване на всички цени за обикновенните граждани

Ми то и от там ще дойде проблема за бизнеса-малката покупателна способност.
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Апр 2010, 22:34

Хора не само, че нема да се оправяме, ми и по зле ще ставаме :evil: Днеска имах път през женския пазар, наложи ми се да го прекося пеша - еми *би му меча :evil: Мангал, арабин турчин (не че съм некакъв расист ама просто немате си на идея за каква паплач става на въпрос :dummy: ) Почувствах се , се едно съм в некакво гето като Столипиново примерно . Цеци провел четох наскоро акция за безбандеролни цигари там - да бе да, всеки втори мангал офертира на висок глас "евтини цигари" :evil: Бегайте спасявайте се, генетичния материал тука ще става все по-зле :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 29 Апр 2010, 23:09

Аз лично му бях разписал доверие до следващото лято, да няма с кого да се оправдават. Ама ако изпращят тая глупост с ДДС-то, което автоматично вдига Всички цени не с 5% ами с доста повече (веднъж заради ДДС върху конкретната стока, после заради същото ДДС ама приложено върху енергоносителите, а те вдигат цените на всичко) и познайте какво правим? Наемаме по-добър счетоводител за да можем да крием повече. Хем министъро им го каза - вдигането на данъци няма положителен ефект да го е*а!

Залагам една хубава бира, че това с ДДС-то няма да мине. Това си е познатия черен ПР - точим голямата брадва на площада, хората реват и накрая излиза ББ с ножката. Пак реже и боли, ама не е от врата. И хората ахкат доволни, че са още живи.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Апр 2010, 23:20

icog написа:Аз лично му бях разписал доверие до следващото лято, да няма с кого да се оправдават. Ама ако изпращят тая глупост с ДДС-то, което автоматично вдига Всички цени не с 5% ами с доста повече (веднъж заради ДДС върху конкретната стока, после заради същото ДДС ама приложено върху енергоносителите, а те вдигат цените на всичко) и познайте какво правим? Наемаме по-добър счетоводител за да можем да крием повече. Хем министъро им го каза - вдигането на данъци няма положителен ефект да го е*а!

Залагам една хубава бира, че това с ДДС-то няма да мине. Това си е познатия черен ПР - точим голямата брадва на площада, хората реват и накрая излиза ББ с ножката. Пак реже и боли, ама не е от врата. И хората ахкат доволни, че са още живи.

Приемам облога.Това не е черен ПР-а думи на краля Слънце. :mhihi: А и ако премахнат валутния борд от 2011 ,както смята Херфлик се гответе за нова 96-та,инфлацията чука на вратата.
"При наследството от тройната коалиция и ако договорите за над 2 млрд. лв. (от предишния кабинет, бел. ред.) не съумеем да ги развалим, всички на тази маса са информирани, че няма и да ги питам - отиваме и вдигаме ДДС" - Бойко Борисов, премиер, 31 март 2010 г.

"Повишаването на ДДС не е прокризисна мярка, но е тежка мярка, която ще удари вътрешното потребление и затова я избягваме" - Симеон Дянков, вицепремиер и финансов министър, 28 април 2010 г.

"Ако тези 60 мерки (от антикризисния пакет, бел. ред.) във времето отлагат събираемостта, като временна мярка ние ще вдигнем ДДС... в момента, в който сработят, до година или след месец тези мерки, ние ще почнем обратно да го връщаме" - Бойко Борисов, премиер, 29 април 2010 г.
:dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 30 Апр 2010, 0:44

Скандално зле са :kuku: :mhihi: .
Сега чакам флейма да влезе с бутонките в защита и да каже, че станишката им е виновен :mhihi: . За всичко може да виновен Станишев, ама за това, че не могат да си съберат парите през новата бюджетна година (казва го шефът на НАП) и не изпълняват бюджета леееко не мога да го повярвам как точно ще е виновен.

Аватар

Мнение от dimithur » 30 Апр 2010, 7:21

Maverick_VS написа:Скандално зле са :kuku: :mhihi: .
Сега чакам флейма да влезе с бутонките в защита и да каже, че станишката им е виновен :mhihi: . За всичко може да виновен Станишев, ама за това, че не могат да си съберат парите през новата бюджетна година (казва го шефът на НАП) и не изпълняват бюджета леееко не мога да го повярвам как точно ще е виновен.

Еми как е виновен - много лесно. Всички големи данъкоплатци в държавата , познай с каква партийна принадлежност са ;) И сега правят всичко възможно да правят сечено ;) Пък и на нас и 90% да ни направят ДДСто, пак пари нема да влезнат в бюджета, просто щото нашите пари са некакви супер мижави. Докато Боко не излезе с шмайзера да ги избие всичките Герговци, Ковачевци, Васил Божковци и прочие, ще се опрайме ама на кукове лето ;)
Н.Хайтов

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Апр 2010, 9:24

а дали па договорите от преди само требва да се развалят -като например за юрокоптерите ,по които платихме са 76млн удръжка ,щото не си изпълняваме договора! и тва е договор с европейците-същите,с които се оправдава боко ,че треало не знам си кво-не е договор с ет-киро пешев- да са гепени парите от киро. и понеже са много умни -ония са си дръпнали 76млн от доверителната сметка в банката и сигурно след половин година ше дръпнат още ,а боко само плещи простотии.....!!!
да напраи 100% ддс! ддс-то е данък с който хем се финансира държавата ,хем се кредитира за известен период от време двойно с данъка! щото фирмата го внася и чака друг месец да възстановява евентуално ,а знаеме как се зима от държавата! имаш ли навзстановяване да ти дават -идва проверка от нап! и честито! и да им го ,....на майките ,на цветята ,на съжителките и на сичко....

Аватар

Мнение от dimithur » 30 Апр 2010, 9:29

Еми Скиса, извади от твоя джоб 300 милиона и ги плати юрокоптерите ;) Кой е подписвал договори, без да има предвидени реално в бюджета пари за тех ? Аз или ти ? Или гей сергей ?
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 30 Апр 2010, 9:40

Ти като фирма ще си го внасяш и изнасяш колкото искаш ДДС-то, ам като юзер като виснеш в магазина и вътре всичко по-скъпо заради по-високото ДДС ко прайш? Кихаш! После възстановяваш, ама в тоалетната!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Апр 2010, 9:55

е така де ,ма и фирмите ше ядат дървото ,щото ше кредитират със сумите на ддс-то държавата сума ти време!
а че като прости крайни потребители ше ядеме уя е ясно! освен тва като се дигнат цените ше падне потреблението и фирмите също ше го ядат...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 30 Апр 2010, 11:30

dimithur написа:
Maverick_VS написа:Скандално зле са :kuku: :mhihi: .

Еми как е виновен - много лесно. Всички големи данъкоплатци в държавата , познай с каква партийна принадлежност са ;) И сега правят всичко възможно да правят сечено ;) Пък и на нас и 90% да ни направят ДДСто, пак пари нема да влезнат в бюджета, просто щото нашите пари са некакви супер мижави. Докато Боко не излезе с шмайзера да ги избие всичките Герговци, Ковачевци, Васил Божковци и прочие, ще се опрайме ама на кукове лето ;)

Ти сериозно ли :shock: :kuku: ?! Викаш партията майка е наредила да не си плащат :mhihi: . Момчета намалете филмите с конспирации :mhihi: . Нали затова е НАП бе - ревизии, глоби, лихви, простотии и т.н. Айде леко с всевластния Серго, че става смешно вече ;) . Това да разполагаш с цялата власт в държавата, с целия властови ресурс, да не зависиш от никой(коалиции) и да не можеш да се оправиш, ако не означава некомпетентност и лош екип, кажете ми какво е :winky: . То всъщност самият сценарии с ддс-то, несъбирането на приходите и антикризисните им мерки, дето половината не могат да ги приложат след 2 месеца умуване какви да са точно :mhihi:, говори достатъчно ;).

Аватар

Мнение от dimithur » 30 Апр 2010, 11:52

Maverick_VS написа:
Ти сериозно ли :shock: :kuku: ?! Викаш партията майка е наредила да не си плащат :mhihi: . Момчета намалете филмите с конспирации :mhihi: . Нали затова е НАП бе - ревизии, глоби, лихви, простотии и т.н. Айде леко с всевластния Серго, че става смешно вече ;) . Това да разполагаш с цялата власт в държавата, с целия властови ресурс, да не зависиш от никой(коалиции) и да не можеш да се оправиш, ако не означава некомпетентност и лош екип, кажете ми какво е :winky: . То всъщност самият сценарии с ддс-то, несъбирането на приходите и антикризисните им мерки, дето половината не могат да ги приложат след 2 месеца умуване какви да са точно :mhihi:, говори достатъчно ;).

Да съвсем сериозно ;) НАП както виждаш си правят яко проверки, ама докато се задейства целата тромава процедура по осъждането на крадците и изземата на имотите им, ще минат два мандата, през които държавата отдавна ще е фалирала :evil:

Е ще видам веднага пример, с така широко коментирания данък лукс - нали го приеха уж и то в такава форма, която да засегне наистина луксозните неща. Ама нищо нема да направат, щото яхтите , частните самолети, сараите и бентлита са регистрирани на фирми както се сещате, пък той бил за частни лица видите ли :evil:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 30 Апр 2010, 12:01

Добре бе, аз ли да им кажа как да си направят данъците и таксите и въобще мерките, така че да има полза от тях :mhihi: :banghead: . Ако наистина е така този пример с данък лукс, който даваш, това показва още един път колко са некадърни :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Апр 2010, 12:04

Maverick_VS написа:За всичко може да виновен Станишев, ама за това, че не могат да си съберат парите през новата бюджетна година (казва го шефът на НАП) и не изпълняват бюджета леееко не мога да го повярвам как точно ще е виновен.

Първо - Станишев може през 2009г. да е сключил договори, които трябва да се изпълняват през 2010г. и да са непосилни за бюджета ;)
Второ - като фалира една фирма и не си плаща задълженията към НАП кво да й съберат? :winky:

Или викаш ти кат кажеш, че треа да събират - треа да събират! Па ко треа и нови пари да печатат! Па ко треа и от валутния борд да излязат! :kuku: :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата