Да поговорим за покер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Re: Да поговорим за покер

Мнение от SpUd3r » 06 Яну 2011, 10:56

ееееее стига спамили :banghead:
квото било, било
дайте да си имаме прегледна тема за покера, че и аз почнах да се зарибявам отново,а така както сте тръгнали най-много да се заключи тази
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 06 Яну 2011, 11:06

william hill - рядко съм срещал добри играчи (има все пак!), на нивата до 0,50-1 $ ( реални ). Грозен е софта на залата, но си заслужава, ако играеш за печалба, а не за кеф :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 06 Яну 2011, 20:58

georgymk написа: в покер сметката си имам 160К лв.

Ама деноминацията преди 13 години им изяде нулите :mhihi:

Иначе и аз съм зарибен. В 11ти и 12ти клас тва ми бяха приходите в даскало, ама лапешка работа, къде ги блъфираш, къде им погледнеш картите. Обаче немам нерви да седна да играя в нета. В фултилта след като взех $50 бонуса направих 10 долара отгора, ама като ми прищрака и седнах на по-голяма маса, както ги взех, така си ги и дадох :wave:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Яну 2011, 0:17

Стига за пари, да си поговорим кой какви ръце играе, как игра е и т.н.

Аз например, играя - АА адски агресивно преди флопа

ако блинда е 1ст, както в нашия случай, рейзвам с 10-15ст.
2-3 ми плащат обикновено, според зависи от флопа, търна и ривера качвам залога си, ако съм уверен, че бия го качвам с малко, ако не блъфирам още на флопа, продължат ли да ми плащат на блъфа съм крайно внимателен да не загубя прекалено много

та така...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 07 Яну 2011, 0:26

Покети, сюитед карти, и високи ясно как се играе... 2 и 3 също играя агресивно префлоп, и после идват само изчисления...
Лично аз най-много пари съм губил на два чифта или 3 of a kind срещу стрейт... Просто като хитна две последователни карти и имам три еднакви да кажем, не мога да се сдържа да набия пари...

А максимата, че имаш ли асо, играеш, губи...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 07 Яну 2011, 0:32

vicho написа:Стига за пари, да си поговорим кой какви ръце играе, как игра е и т.н.

2-3 ми плащат обикновено, според зависи от флопа, търна и ривера качвам залога си, ако съм уверен, че бия го качвам с малко, ако не блъфирам още на флопа, продължат ли да ми плащат на блъфа съм крайно внимателен да не загубя прекалено много

та така...

на малки игри това АА директно след флопа алл ин
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 07 Яну 2011, 0:40

цъкам у фацебоок-а :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 07 Яну 2011, 1:06

vicho написа:Стига за пари, да си поговорим кой какви ръце играе, как игра е и т.н.

та така...

Баце, тва с АА верно требва да рейзнеш преди флопа (все пак никой няма по-силни карти, а и по статиите така го пише), но ми е направило впечатление, че голяма част от играчите бягат като рейзнеш. Та затова само колвам, независимо в каква позиция съм. И ако на флопа падне още едно А, рейзвам чак на търна, ако някой има 2 чифта или неква друга тройка евентуално да рирейзне. Не казвам, че е най-правилното това, но всеки си има някакъв стил, най-важното е да "изцедиш" от другите колкото меже повече, когато знаеш, че имаш :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 07 Яну 2011, 1:17

доста често така са ме хващали на 3 аса и стрейт. затова един реиз префлоп, най сладко е ако си голям блинд :mhihi: и после на флопа се орентираш но не бива да изчакваш.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 07 Яну 2011, 1:21

Е то според ситуацията... тва дето написах го правя по принцип, не винаги... а специално за стрейта - гадничко е, верно, и не малко пъти се случва.. ама се ще можеш да прецениш дали някой може да направи стрейт или не. И все пак е покер - 34s си ги бият по някой път АА като нищо :lol:

ПС: много ме кефи като некой ме пробва дали блъфирам :mhihi: любимото ми е....

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 07 Яну 2011, 2:21

И аз с АА рейзвам преди флопа прилично (не много) колкото да се позакачат повече хора и на флопа вече ги товаря доста, а на търна и на ривъра е относително според картите, които излязът. Иначе на мен проблемът ми е, че не мога да блъфирам много - играя повече на сигурни карти (което в нета не могат да го хванат повечето пъти, ама на живо е голям проблем :mhihi: ), но пък доста често ги хващам блъфовете на противниците :mhihi: . Е като се има предвид, че не съм играл толкова много, а из нета играя от 3 дни :mhihi: , ще се понауча и на блъфове.

Потребител
Аватар

Мнение от Silverarms » 07 Яну 2011, 10:50

С АА преди флопа, не е хубаво само да се колва, някои го правят защото си мислят, че е най силната карта и искат да играят срещу повече хора за да вземат повече пари /тя е най силната карта, но само преди флопа не и след това/. Това е абсолютно погрешно, защото колкото повече хора останат, толкова повече вероятност има флопа да помогне на някой от тях за стрейт, сет и т.н. Целта на първоначалния рейз с АА е да изгониш хора с ниски карти /78s, 55, KT и т.н./. А дали се игрят много агресивно за мен зависи от хората на масата, ако играчите са лууз може, ако са тайт не, а пък може и ол-ин да се играят веднага без предварителен рейз, така някои си мислят че блъфираш.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 07 Яну 2011, 11:13

аз насериозно ще ви предложа на събора да се съберем и да развъртим един качествен покер :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Яну 2011, 16:27

Ogi написа:аз насериозно ще ви предложа на събора да се съберем и да развъртим един качествен покер :mhihi:

миналата година си бях взел чиповете, ама нямаше организация... :paranoid:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 07 Яну 2011, 16:45

Вичка не си казал, не сме ги развъртяли :D
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата