Избор на ежедневен икономичен автомобил - КУПЕН
Модератор: Общи модератори
Re: Избор на ежедневен икономичен автомобил - препоръки...
тази обява с голфа съм сигурен че са написали такава цена само за да седи от горе, или в допълнителната инромация пише примерно 2500лв. или като се обадите ще ви кажат добрата новина 

www.bmwпрофесори-bg.net
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
benzin написа:тази обява с голфа съм сигурен че са написали такава цена само за да седи от горе, или в допълнителната инромация пише примерно 2500лв. или като се обадите ще ви кажат добрата новина
Възможно е да има няк'ва уловка

И така...
Ходих днес до Сливен, за да видя този въпросния голф
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details . Накратко, грам не си заслужаваше парите... Доста точки ръжда на доста детайли (разбираемо е , но чак пък на доста голям процент детайли) , вътре в салона, шофьорската седалка скъсана на 2 места, СД-то изкорубено, мигачите и дългите не светят, климата не бачка (щял да си поеме пълненето, ама...), на газта не й показва колко газ остава, врътките за парното бачкат, 'ма на междинна степен (между първа и втора степен трябва да се застопори), мотора нещо не ни хареса, като че ли прекъсваше.
Направи ми впечатление и акумулатора от Карфур
Отидохме да се "разходим" малко из Сливен...
След кратък размисъл, се сетих за ето тази кола
http://www.cars.bg/u383345 , която бе пусната преди няколко дни. Търсих компютърна зала, за да открия обявата и номера. Е в Сливен, аджеба, за компютърна зала някой чувал ли е
Никой не знаеше къде има
Почнах телефони на приятели и познати, но всичките на работа, докато не открих един познат в тях на компа
След известно търсене от негова страна и дълги обяснения от моя, обявата се откри и номера ми бе съобщен.
Веднага звъннах на продавача, питах го за 1-2 неща за колата и веднага го попитах за оглед на колата.
След 10 минути дойде човекът и още с влизането, имах същото усещане, като с е46цата
Огледа трая едва около 5-10мин сигурно
Спазарихме цената леко надолу, колкото да не е без хич и му викам да ме води при нотариус
Чак в нотариуса го попитах за годината на колата де
И още куп неща, които нямаха особено значение за мен, а са просто подробности, тъй като не очаквам чисто нова кола за такива пари.
Накратко, някакъв Bon Jovi едишън, рекаро салон, с леко зашито, но грам не ми пречи, бял километраж, топка пак Бон Джови, топката и волана с червени конци, като волана беше с някакъв калъф, който отново бе с някакви червени конци
Акумулатора беше Бош, мисля Силвър едишън, моторчето си работеше добре, Ловатото си отчиташе газта, климата забравих да пробвам, но след "ами пробвай и ще разбереш, няма смисъл да пиша неща в обявата, които не са така и после да се червя да обяснявам, че "вчера се счупило"", разбрах че бачка.
Разбира се си имаше своите забележки, ръждички и тем подобни, но както казах, подробности. Нищо общо с другия...
На връщане като си карах на газ и си бях пуснал климата (който на 1ва степен щеше да ме простуди
), ми стана едно такова благо на душата
Няма хлоп, няма троп. Не съм очаквал, че ще харесам Голф 3, ама е на... И на мен може да се случи
Сега остава да прехвърлям в КАТ, граждански, заверки (въпреки, че си имат за тия дни, но все пак), обслужване и ако изскочи нещо за смяна, да го сменим.
Благодаря на всички за отделеното внимание в рамките на цели 11 страници и се извинявам на тия, които съм ги занимавал излишно с моите проблеми/глупости/изисквания и т.н.
Ходих днес до Сливен, за да видя този въпросния голф

Направи ми впечатление и акумулатора от Карфур

Отидохме да се "разходим" малко из Сливен...
След кратък размисъл, се сетих за ето тази кола

Почнах телефони на приятели и познати, но всичките на работа, докато не открих един познат в тях на компа

След известно търсене от негова страна и дълги обяснения от моя, обявата се откри и номера ми бе съобщен.
Веднага звъннах на продавача, питах го за 1-2 неща за колата и веднага го попитах за оглед на колата.
След 10 минути дойде човекът и още с влизането, имах същото усещане, като с е46цата

Чак в нотариуса го попитах за годината на колата де

Накратко, някакъв Bon Jovi едишън, рекаро салон, с леко зашито, но грам не ми пречи, бял километраж, топка пак Бон Джови, топката и волана с червени конци, като волана беше с някакъв калъф, който отново бе с някакви червени конци

Акумулатора беше Бош, мисля Силвър едишън, моторчето си работеше добре, Ловатото си отчиташе газта, климата забравих да пробвам, но след "ами пробвай и ще разбереш, няма смисъл да пиша неща в обявата, които не са така и после да се червя да обяснявам, че "вчера се счупило"", разбрах че бачка.
Разбира се си имаше своите забележки, ръждички и тем подобни, но както казах, подробности. Нищо общо с другия...
На връщане като си карах на газ и си бях пуснал климата (който на 1ва степен щеше да ме простуди

Сега остава да прехвърлям в КАТ, граждански, заверки (въпреки, че си имат за тия дни, но все пак), обслужване и ако изскочи нещо за смяна, да го сменим.
Благодаря на всички за отделеното внимание в рамките на цели 11 страници и се извинявам на тия, които съм ги занимавал излишно с моите проблеми/глупости/изисквания и т.н.
Със здраве и много безаварийни
Разхода как е?

Разхода как е?
virtue and tranquillity
В процес на засичане и свикване съм, но си й подавам доволно газ, че върви учудващо добре за такъв мотор и с газ
Утре като се събудя ще я мисля, че съм доста изморен от пътя днес, цял ден убих и още не мога да се осъзная

Утре като се събудя ще я мисля, че съм доста изморен от пътя днес, цял ден убих и още не мога да се осъзная

Еми айде честито и много безаварийни...и икономични.Вече си имаме и голфаджия във форума
.
Само да не изкараш скоро тема "Продавам си Е46цата"

Само да не изкараш скоро тема "Продавам си Е46цата"

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Супер избор, няма да съжаляваш сигурен съм, моторът е чук, само не ми е ясно какво се е случило с ГТ окачването, че това е по-скоро от синхро 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
може да сме в bmw форум, но голфа си е голф 
bmw нямат еквивалент на тая кола, ма не им трябва и да имат.
хайде честито.

bmw нямат еквивалент на тая кола, ма не им трябва и да имат.
хайде честито.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
steeN написа:bmw нямат еквивалент на тая кола, ма не им трябва и да имат.
Всъщност имат...поне според тях си.Е36 компот е изкарано с идеята да конкурира голф 3 ГТИ,щот наще са се усетили,че тоя клас си има почитатели.

Браво, това е градската кола, хубав избор, а цвета е 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
zzuzi написа:steeN написа:bmw нямат еквивалент на тая кола, ма не им трябва и да имат.
Всъщност имат...поне според тях си.Е36 компот е изкарано с идеята да конкурира голф 3 ГТИ,щот наще са се усетили,че тоя клас си има почитатели.
не знам... e36 компот започва живота си като 3ка (е30 и малко е36) и после от него са махани неща за да стане по-ефтин. голфа е проектиран от самото начало да е това, което е

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Добър мотор си избрал и като цяло добър избор си направил, но лично за мен това са много пари за тази кола... Дано не ти създава проблеми дълго време и по този начин да си оправдае по-високата цена. С здраве да си го караш!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Честито, колега и със здраве да си я караш! Като всеки любител на БМВ /според баща ми- мазохист/
бих предпочел баварката, но като знам на сегашното ми бмв какви разходи и ремонти са текли... а на Голфа....... ех, хвана ме носталгията......... Тая кола е уникално издържлива и дава също уникално нисък разход на гориво при стегнато и леко агресивно каране. Смешни цени на резервните части и няма да хвърляш пари по "баш майстори", че тия за БМВ-тата ни дерат яко, па разбират и от нас по-малко от коли.
Още веднъж- със здраве да си я житкате, колата е хубава!

Още веднъж- със здраве да си я житкате, колата е хубава!
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Не знам защо решихте, че кола от 96-та и са много парите, след като колегата каза, че са договаряли цената или като е голф и трябва да ги подаряват?
Честито колега, със здраве да си го караш.
Честито колега, със здраве да си го караш.