Какво ще стане когато Гърция обяви фалит ?
Модератор: Общи модератори
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Какво ще стане когато Гърция обяви фалит ?
[quote="Alex 320i Cabrio"][/quote]
Човеко, пиши като хората, не се четеш, а мъдри слова редиш

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Doberman_vas написа:Alex 320i Cabrio написа:
Що ве? Като гуедам, повечето софиянци вечИ така говорАт...
...за съжаление...
пък и си мисля, че като правопис го докарвам горе-долу... с'я, правоговорът е друго нещо...
цялата работа тръгна от "ни мо'а да са сдърша"... 'щот' разбираш ли, не съм могъл да пиша правилно... посветените знаят за какво ста'а дума...
Power is Nothing Without Insanity
Alex 320i Cabrio написа:приятели, които видиш ли търгували на "борсата" - коя борса, тая на Булгарплод у Слатина ли

Alex 320i Cabrio написа:Гърция из фуцкед, спор няма. За сведение на "експерта", Пръцкото селско стопанство е само 3% процента от БВП...
Май само за "експерта" спор има

А процентът май не беше 3, а 2 - ма нема нищо де - важното е, че тия са на светлинни години от нас (и това е единственото, което има значение)

Alex 320i Cabrio написа:С пазар от 11м човека, които не'а да знаят от къде им е дошъл големия отзад, дали нЕкоя от големите мултинационални ше се реди на опашка да плаща премиум за Пръцки компании,а?
от 2002 година насам себестойността на стоките произведени в Гърция се е повишила с над 50%, тази на еквивалентните немски стоки с 9%...
на Пръцколята БГ ще им се стори рай в най-близко бъдеще... А на нас с 30% от БВП/30% от банковия ни сектор/30% от заемите в страната идващи от Пръцки собственици, дупе да ни е яко... Но ние знаем 2 и 200, а ония не...
Бе ти найш кво земеделие имат те бре! Найш кво маслинопроизводство! Ми ние на малкия пръст не моем да им стъпим!!!

(иначе за всичко останало съм напълно съгласен - сега остава "експертът" да каже тижката си дума дали има наночастица истина в това или всички сме в дълбока заблуда)

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
@flame ,Изненадваш ме,преди само на девойки се подмазваше...
Иначе,ясно е,капацитети сте гоЛУеми,жалко че колегата е у "ландън" и оправя там икономиката на някой местен земевладелец,ама добре че си имаме flame ,той е най-работливия и ще помага тука с каквото може...
По темата,очаквано е че папандрео ще подаде оставката,след като безумно се изхвърли за референдум (пряка демокрация),което означава че ако питат хората,те хората ще кажат нещо което няма да се хареса на банкерите...
Помнете ми думата,лошото е че когато една икономика,съседна на нашата потъва,ние ще сме косвени жертви,лично аз бих предпочел ,ей така,утре да няма гърция,да фалират и да повлекът банките,че имам един заем там...ама като се завърнат хиляди българи от там,като спрът постъпленията,като самите гърци,дето тук държат цехчета фалират и още хиляди шивачки се юрнат на борсата...Когато в България за едно място започне да има дива конкуренция,познайте кога заплатите ще се индексират на фона на инфлацията..
Иначе,за сега не ме интересува,просто споделям мнение,само ще помоля от тук на татък колегата от "лондон" да не влиза в личностен конфликт...
Благодаря
Иначе,ясно е,капацитети сте гоЛУеми,жалко че колегата е у "ландън" и оправя там икономиката на някой местен земевладелец,ама добре че си имаме flame ,той е най-работливия и ще помага тука с каквото може...
По темата,очаквано е че папандрео ще подаде оставката,след като безумно се изхвърли за референдум (пряка демокрация),което означава че ако питат хората,те хората ще кажат нещо което няма да се хареса на банкерите...
Помнете ми думата,лошото е че когато една икономика,съседна на нашата потъва,ние ще сме косвени жертви,лично аз бих предпочел ,ей така,утре да няма гърция,да фалират и да повлекът банките,че имам един заем там...ама като се завърнат хиляди българи от там,като спрът постъпленията,като самите гърци,дето тук държат цехчета фалират и още хиляди шивачки се юрнат на борсата...Когато в България за едно място започне да има дива конкуренция,познайте кога заплатите ще се индексират на фона на инфлацията..
Иначе,за сега не ме интересува,просто споделям мнение,само ще помоля от тук на татък колегата от "лондон" да не влиза в личностен конфликт...
Благодаря
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Естествено, че ще има ефект и върху нашата икономика. Никой не го отрича това. Но аз все пак не бих искал да съм на мястото на гърците. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Feanor написа:Естествено, че ще има ефект и върху нашата икономика. Никой не го отрича това. Но аз все пак не бих искал да съм на мястото на гърците.
Според мен ,нормален човек не би искал да е на мястото на гърците поради това,че всеки човек иска да има някаква сигурност,каквато в гърция не съществува на тоя етап (в България също де),но все пак мисля че гърците никога няма да имат нито заплати като на българите,нито пенсия като на българите,тоест толкова нищожни...А ми е много интересно,как някой хора интепретират кризата с това че щели да станат роби,господа,в цял свят,с изключение на няколко държави,всички са роби,а англия с огромните данъци,в гърция заради заемите,в щатите...да не говорим за нас българите,дето сме роби на някакви олигарси,ама това е положението,борбата е кой роб по-добре живее от друг роб
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Г-н Димитров,
Аз в лични спорове не влизам, просто изказах мнение за нещо, което според мен беше некомпетентно и леко тенденциозно.
Икономиката на тукашните земевладелци директно не оправям. Косвено може би я подпомагам, защото съм в групата на най-висока данъчна ставка, та сигурни имам скромен принос в събирането на парите нужни за тяхното субсидиране... С други работи се занимавам.
Роб не съм - роб е Чичо Том или Спартак. Аз имам свободен избор как да използвам/не използвам даденото ми от Бог/Родители/Приятели/Общество и да ми бъде платено за труда. Дали малко или много е друг въпрос, но поне имам избор. Чичо Том не е имал избор...
Аз в лични спорове не влизам, просто изказах мнение за нещо, което според мен беше некомпетентно и леко тенденциозно.
Икономиката на тукашните земевладелци директно не оправям. Косвено може би я подпомагам, защото съм в групата на най-висока данъчна ставка, та сигурни имам скромен принос в събирането на парите нужни за тяхното субсидиране... С други работи се занимавам.
Роб не съм - роб е Чичо Том или Спартак. Аз имам свободен избор как да използвам/не използвам даденото ми от Бог/Родители/Приятели/Общество и да ми бъде платено за труда. Дали малко или много е друг въпрос, но поне имам избор. Чичо Том не е имал избор...
Power is Nothing Without Insanity
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
@Alex 320i Cabrio

Е.Димитров написа:@flame ,Изненадваш ме,преди само на девойки се подмазваше...
Точно мислех да ти отговарям, ма гледам колегата убуу ти го е обяснил

Alex 320i Cabrio написа:Г-н Димитров,
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing