Защо всички ни мразят?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си Купето с Усмивка на лицето

Re: Защо всички ни мразят?!

Мнение от Vampi » 07 Авг 2012, 20:30

...ти ако можеш да се сдържиш на обратен завой.....е Аз не мога...то и не познавам човек който да може де.
пп. К'во да ядът братлетата в 01:00 вечерта вчерашни банички от някоя денонощна баничарничка ли ? мноо ясно дюнери мюнери :mhihi: :mhihi:
Изображение RIP my love 02.04.2013

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 07 Авг 2012, 20:47

Колко мъка има по тоя свят..... :no:
Темата вярно за ключ стана :OT:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 07 Авг 2012, 20:48

Чанев написа:Колко мъка има по тоя свят..... :no:
Темата вярно за ключ стана :OT:

:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от evriy » 07 Авг 2012, 20:55

Хммммм Ето това Вече ме удивлява :shock: .... Чета тук някакви детинщени .... били ни мразили ?!?!?!?! Аз карам Е36 КАБРИО .... и единственото което съм разпознавал е само завист , но не и никога ОМРАЗА :kuku: . Има 5 бягства ( за мой късмет нито веднъж не са ме хващали ) от полицаията , за която бяха писали преди години във Весник " МАРИЦА " - Пловдивски вестник . И да ви кажа дори и сега като ме спират полицаите си говоря с тях и не усещам злоба . Е да когато спирам да давам предимство на хора преминаващи на пешеходна патека будя Учудване :P , но това е защото повечето очакват да ги премажа :bang: ..... Та дори и тогава не съм усещал Омраза . Та хаиде моля ви излезте от филма че на някой му пука за смешните ни бараки и че ни мрази ..... по скоро утегчаваме хората до смърт с това че се ФАНТАЗИРАМЕ че караме коли :smoke: .... ПОРАСНЕТЕ :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FAVORITE » 07 Авг 2012, 21:15

Поне и аз да се предам.. хахаха.. Вече знам, че да се изпързаляш от място на обратен завой е "смъртоносен дрифт" , да спреш на страни, на спирка в 1 през нощта е "спиране тип Бързи и яростни в две ленти.. Също така в 1 е задръстване в Красна Поляна и си е еб**о ма***та.. :D Много специалисти тука - много! От цялата поема, която е написал за нас колегата, се радвам само, че е харесал жена ми. :D П.с. Останете си с омразата.. :) С най-добри чувства, колегата, който пише за нас - или порастни или си продай БМВ-то (ако имаш такова разбира се) - не го заслужаваш.
Акъла не е к*р да ти го вкарат..!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Авг 2012, 21:22

Аз май отдавна трябваш да кажа че далеч,далеч не всички ни мразят . Просто в сравнение с другите производители , БМВ са най-нехаресвани . А странното е че може би едновременно с това , броя на тези които се кефят на БМВ е най-голям . Та се получава че нашата марка предизвиква крайни емоции :)
А темата е за хейтърите . Ако се отвори друга - за това как се чувстваме когато ни хвалят колата , тогава ще пишем друго .
Разбира се пак ще бъдем обвинени за комплексари , дечкоци и тн но трябва да има и мъдри хора, които да ни отварят очите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 07 Авг 2012, 22:58

FAVORITE написа: С най-добри чувства, колегата, който пише за нас - или порастни или си продай БМВ-то (ако имаш такова разбира се) - не го заслужаваш.

Значи всички, които не карат като малоумници по градските улици не заслужават да карат БМВ ли? Много "мъдра мисъл" от "мъдър човек"!!!
Аман от "шофьори"!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 07 Авг 2012, 23:15

V_E_N_G_O написа: 1 - бмв се кара на страни ако не го знаеш значи караш опел...

Ето едната причина да има лоша слава...ето такъв сорт изказвания дърпат всичко надолу...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 м52б28 компакт
Мечтае да кара: е30 кабрио :0
Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър

Мнение от LiloTGeorgiev » 07 Авг 2012, 23:21

абе говорите все ено никога не сте си въртели бмвтата ???? кво става тфа да не е форум на форд , аз си мислех че е на бмв ??? и съм на 100 процента сигорен че всеки поне веднъж си е въртял бмвто...!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 07 Авг 2012, 23:32

Тя темата в последните страници показа "защо всички ни мразят".

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318 is
Мечтае да кара: BMW E36 M3

Мнение от V_E_N_G_O » 08 Авг 2012, 0:09

е нека ни мразят, но се дразня защото колеги пишат как НЕ ТРЯБВА да се кара, а всъщност всеки кара така. Поне за Е36 славата е лоша защото купето е новото циганско ферари, калибрите ръждата вече ги довърши и започнаха масово да карат такива коли.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Авг 2012, 1:03

Не мразя никой, но бмв шоферите определено са най-нагли.
Пример от днес. Аз лява лента, до мен бокстер, 3 лентов път, като дясната лента свършва след 20 метра. Пред мен и пред поршето трафик.
Лепва ми се отзад някакъв карач, естествено 5ца е 60. Святка мига, ама няма как да ме прескочи, съответно се лепна на поршето. И там греда с прескока. Следва див вой на двулитрова печка, рязко дясно и зверско засичане на бокстера, заради свършващата лента.
Резултат, аз съм зад него на светофара.
Вие кажете това адекватно държание на интелигентен човек ли е?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 м52б28 компакт
Мечтае да кара: е30 кабрио :0
Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър

Мнение от LiloTGeorgiev » 08 Авг 2012, 1:18

Какво стана със снимките :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Авг 2012, 8:22

Petrolhead написа:Не мразя никой, но бмв шоферите определено са най-нагли.
Пример от днес. Аз лява лента, до мен бокстер, 3 лентов път, като дясната лента свършва след 20 метра. Пред мен и пред поршето трафик.
Лепва ми се отзад някакъв карач, естествено 5ца е 60. Святка мига, ама няма как да ме прескочи, съответно се лепна на поршето. И там греда с прескока. Следва див вой на двулитрова печка, рязко дясно и зверско засичане на бокстера, заради свършващата лента.
Резултат, аз съм зад него на светофара.
Вие кажете това адекватно държание на интелигентен човек ли е?

Лелеле , верно всички БМВисти са олигофрени . Мен до сега друга кола освен БМВ не ме е засичала . Там разни изгнили хастри,голфове,сивци те са джентълмените на пътя . Но тия с БМВтата - нееее , те са дебили :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Авг 2012, 10:04

:mhihi:

Ако преди 5г. някой ми беше казал, че ще чета такива неща в нашия форум, щях да му отвъртя бан да се съвземе малко. Та в този дух, май няма какво да добавим по темата, истината е някъде там...
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата