Защо всички ни мразят?!
Модератор: Общи модератори
- Vampi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си Купето с Усмивка на лицето
Re: Защо всички ни мразят?!
...ти ако можеш да се сдържиш на обратен завой.....е Аз не мога...то и не познавам човек който да може де.
пп. К'во да ядът братлетата в 01:00 вечерта вчерашни банички от някоя денонощна баничарничка ли ? мноо ясно дюнери мюнери

пп. К'во да ядът братлетата в 01:00 вечерта вчерашни банички от някоя денонощна баничарничка ли ? мноо ясно дюнери мюнери

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Колко мъка има по тоя свят.....
Темата вярно за ключ стана

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Чанев написа:Колко мъка има по тоя свят.....![]()

Хммммм Ето това Вече ме удивлява
.... Чета тук някакви детинщени .... били ни мразили ?!?!?!?! Аз карам Е36 КАБРИО .... и единственото което съм разпознавал е само завист , но не и никога ОМРАЗА
. Има 5 бягства ( за мой късмет нито веднъж не са ме хващали ) от полицаията , за която бяха писали преди години във Весник " МАРИЦА " - Пловдивски вестник . И да ви кажа дори и сега като ме спират полицаите си говоря с тях и не усещам злоба . Е да когато спирам да давам предимство на хора преминаващи на пешеходна патека будя Учудване
, но това е защото повечето очакват да ги премажа
..... Та дори и тогава не съм усещал Омраза . Та хаиде моля ви излезте от филма че на някой му пука за смешните ни бараки и че ни мрази ..... по скоро утегчаваме хората до смърт с това че се ФАНТАЗИРАМЕ че караме коли
.... ПОРАСНЕТЕ 

Поне и аз да се предам.. хахаха.. Вече знам, че да се изпързаляш от място на обратен завой е "смъртоносен дрифт" , да спреш на страни, на спирка в 1 през нощта е "спиране тип Бързи и яростни в две ленти.. Също така в 1 е задръстване в Красна Поляна и си е еб**о ма***та..
Много специалисти тука - много! От цялата поема, която е написал за нас колегата, се радвам само, че е харесал жена ми.
П.с. Останете си с омразата..
С най-добри чувства, колегата, който пише за нас - или порастни или си продай БМВ-то (ако имаш такова разбира се) - не го заслужаваш.

Акъла не е к*р да ти го вкарат..!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз май отдавна трябваш да кажа че далеч,далеч не всички ни мразят . Просто в сравнение с другите производители , БМВ са най-нехаресвани . А странното е че може би едновременно с това , броя на тези които се кефят на БМВ е най-голям . Та се получава че нашата марка предизвиква крайни емоции
А темата е за хейтърите . Ако се отвори друга - за това как се чувстваме когато ни хвалят колата , тогава ще пишем друго .
Разбира се пак ще бъдем обвинени за комплексари , дечкоци и тн но трябва да има и мъдри хора, които да ни отварят очите

А темата е за хейтърите . Ако се отвори друга - за това как се чувстваме когато ни хвалят колата , тогава ще пишем друго .
Разбира се пак ще бъдем обвинени за комплексари , дечкоци и тн но трябва да има и мъдри хора, които да ни отварят очите

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
FAVORITE написа: С най-добри чувства, колегата, който пише за нас - или порастни или си продай БМВ-то (ако имаш такова разбира се) - не го заслужаваш.
Значи всички, които не карат като малоумници по градските улици не заслужават да карат БМВ ли? Много "мъдра мисъл" от "мъдър човек"!!!
Аман от "шофьори"!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
V_E_N_G_O написа: 1 - бмв се кара на страни ако не го знаеш значи караш опел...
Ето едната причина да има лоша слава...ето такъв сорт изказвания дърпат всичко надолу...
- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 м52б28 компакт
- Мечтае да кара: е30 кабрио :0
- Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър
абе говорите все ено никога не сте си въртели бмвтата ???? кво става тфа да не е форум на форд , аз си мислех че е на бмв ??? и съм на 100 процента сигорен че всеки поне веднъж си е въртял бмвто...!!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Тя темата в последните страници показа "защо всички ни мразят".
- V_E_N_G_O
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318 is
- Мечтае да кара: BMW E36 M3
е нека ни мразят, но се дразня защото колеги пишат как НЕ ТРЯБВА да се кара, а всъщност всеки кара така. Поне за Е36 славата е лоша защото купето е новото циганско ферари, калибрите ръждата вече ги довърши и започнаха масово да карат такива коли.

- Petrolhead
- Потребител
-
Не мразя никой, но бмв шоферите определено са най-нагли.
Пример от днес. Аз лява лента, до мен бокстер, 3 лентов път, като дясната лента свършва след 20 метра. Пред мен и пред поршето трафик.
Лепва ми се отзад някакъв карач, естествено 5ца е 60. Святка мига, ама няма как да ме прескочи, съответно се лепна на поршето. И там греда с прескока. Следва див вой на двулитрова печка, рязко дясно и зверско засичане на бокстера, заради свършващата лента.
Резултат, аз съм зад него на светофара.
Вие кажете това адекватно държание на интелигентен човек ли е?
Пример от днес. Аз лява лента, до мен бокстер, 3 лентов път, като дясната лента свършва след 20 метра. Пред мен и пред поршето трафик.
Лепва ми се отзад някакъв карач, естествено 5ца е 60. Святка мига, ама няма как да ме прескочи, съответно се лепна на поршето. И там греда с прескока. Следва див вой на двулитрова печка, рязко дясно и зверско засичане на бокстера, заради свършващата лента.
- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 м52б28 компакт
- Мечтае да кара: е30 кабрио :0
- Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър
Какво стана със снимките

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Petrolhead написа:Не мразя никой, но бмв шоферите определено са най-нагли.
Лелеле , верно всички БМВисти са олигофрени . Мен до сега друга кола освен БМВ не ме е засичала . Там разни изгнили хастри,голфове,сивци те са джентълмените на пътя . Но тия с БМВтата - нееее , те са дебили

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i

Ако преди 5г. някой ми беше казал, че ще чета такива неща в нашия форум, щях да му отвъртя бан да се съвземе малко. Та в този дух, май няма какво да добавим по темата, истината е някъде там...
Never mistake motion for action...