Носите ли нож в себе си?
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Носите ли нож в себе си?
Niki__ написа:Не знам как ще ми помогне това шише с вода, единия път едва го свалихме питбула с шутове и ритници, не пуска и тва е.
И аз го ям тоя с другите кучета, дето искат да трепат хъскито.... Та засега от една каракачанка се отървах ...метнах едно паве уж да го плаша и без да искам го центрирах точно между очите. Мечо падна по гръб и взе да рита несвързано

Ubi dubium, ibi libertas
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
larbi написа:
Не съм някакъв експерт и не искам да ми се случва да се правя на безстрашен с кучета, но нали кучетата усещат страха ...
Друг е казусът - с колелото се случва да се зачукам в по-безлюдни места и се набивам в разни глутници. Страх нямам, но и те нямат. Другият случай е с домашни кучета, които нямат никакви притеснения от хора и понякога са научени да са агресивни.
А обикновените улични кучета се стряскат лесно и не са грижа, дори на колело.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Гледам че сте зачекнали темата с кучетата,и като казах за водата,някой колеги се изказаха скептично..Е да,ама аз съм го пробвал доста пъти,имах питбул женски едно време и всякакви кучета са се навирали да го атакуват,пък моят беше кротък,хапал е това или онова куче,даже един ден една овчарка го нападна,в един момент докато се опитвам да ги разтървавам,моето ми се отскубна от ръцете ,взе надмощие над овчарката...та не можеше да я настигне да и се извини,но иначе беше много кротко момиче моето куче,как и да е,почти винаги си носих вода с мен и не един път като се сдърпа с някое куче което не е вързано (моето го водих само вързано),каро го напръскам обилно с вода и онова се шашка и бяга,срещах и един кучкар,той пък си носеше един от онези клаксони дето ги надуват по стадионите със сгъстен въздух и обясняваше че е супер ефективно,щото хайваните се стряскат от шума...Не един път съм чувал този клаксон нейде в далечината 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
По ефективно от спрей в носа няма, ама ако се прекали-настава едно задружно кихане ....

Ubi dubium, ibi libertas
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Не е нож ,но е универсален инструмент.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна klintan66 на 15 Ное 2013, 21:59, променена общо 1 път
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
klintan66 написа:Не е нож ,но е универсален енструмент.
тва предполагам, че трудно успяваш да го скриеш в джоба, но пък затова всички са изключително мили с теб

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Може да се носи на кръста и е доста компактно.На снимката не личи много.
Има и лопатка.
Руска му работа.
Преди време бибкам на един автомобил, който кръшкаше пред мен.
На първия светофар спирам до него и в същия момент изилиза един 2х2 циганин с псувни.
Аз съм отворил прозореца от дясно и този направо ще влезне през него.
Същия ден нещо правих някакви жици с един тъп, раздрънкан, сгъвам нож и го бях хвърлил до скоростния лост. Със движение по-бързо от светлината го разгънах.
И му викам- вкарай си главата да я оставя на седалката мама ти де.а ...и т.н....Тоя кръгом и така се разминах кой знае с какво ?
Не нося нож и сега не нося,но добре ,че беше в мен тогава.
Има и лопатка.

Преди време бибкам на един автомобил, който кръшкаше пред мен.
На първия светофар спирам до него и в същия момент изилиза един 2х2 циганин с псувни.
Аз съм отворил прозореца от дясно и този направо ще влезне през него.
Същия ден нещо правих някакви жици с един тъп, раздрънкан, сгъвам нож и го бях хвърлил до скоростния лост. Със движение по-бързо от светлината го разгънах.
И му викам- вкарай си главата да я оставя на седалката мама ти де.а ...и т.н....Тоя кръгом и така се разминах кой знае с какво ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
klintan66 написа:Същия ден нещо правих някакви жици с един тъп, раздрънкан, сгъвам нож и го бях хвърлил до скоростния лост. Със движение по-бързо от светлината го разгънах.

аз от малък си нося ножка в мене, да съм бил на 11-12 години помня бях на една голяма поляна няма жив човек наоколо и кво правих там и аз незнам кви са били тия разходки както и да е и се появяват 2-ма по-големи от мен на години и малко на килограми ся не нещо фрапиращо в килограмите ама 2-ма и бабаити такива преди имах някви проблеми с тях бяха ме тормозили нещо за дъвки нещо пари бяха ме хванали един път та както и да е пак и приближават ме те някви гледат лошо и аз лапешка работа разгънах ножката и я насочих срещу тях викам нещо от сорта на кво искате от мене пак ли ей такова ама сериозен психопат

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
_galio_ написа:Zagy написа:Срещу яко и зло куче - само телескопична палка! НИЩО друго не върши работа. БТВ - и такава имам и си я носа чат-пат.
Пробвано ли е? Къде удряш? Мен лично ме съмнява ротвайлер или питбул да се впечатлят от телескопична палка.
Нищо не каза а уж си разбирач...Хубава палка прави пастет....

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
boksioraE39 написа:_galio_ написа:Zagy написа:Срещу яко и зло куче - само телескопична палка! НИЩО друго не върши работа. БТВ - и такава имам и си я носа чат-пат.
Пробвано ли е? Къде удряш? Мен лично ме съмнява ротвайлер или питбул да се впечатлят от телескопична палка.
Нищо не каза а уж си разбирач...Хубава палка прави пастет....
Не съм удрял едро куче в главата, затова питах. От друга страна, съм виждал куршум 9х18 на рикошира от главата на домашно прасе. Кривил съм незакалена палка в глава на прасе, без да остава следа. Чупил съм дървена тояга в същата. Та - имам си обосновани съмнения

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Мойта палка беше доста скъпа, когато я купувах преди 7-8 години - платих 70 и нещо лева за нея, но не и преди да видя как раздроби един бордюр. След упражнението само беше надрана - нямаше счупено или изкривено. Та си мисля, че един удар с такава ще избие всякакви лоши помисли от абсолютно всичко живо, върху което се приложи.
Si non confectus, non reficiat.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Zagy написа:от абсолютно всичко живо, върху което се приложи.
като изключим на Гальо прасето

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Zagy написа:от абсолютно всичко живо, върху което се приложи.
като изключим на Гальо прасето
То не беше живо вече. Проведох нАучен експеримент просто.
Да влизам в кочина с телескопична палка срещу живо прасе ... не съм изпаткал дотам

- killa_beam
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Porsche Cayman S 2014
Всеки ден