Данък вредни храни
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Данък вредни храни
JTD написа:Не. Просто може и да разбереш някой ден, че всеки организъм си е различен и всеки човек се чувства с различните храни различно. Както и обработката на различните храни във всеки организъм е различна.
Ако аз седна и мога да изям 10 шоколада накуп, то ти при първата половина от един шоколад може да припаднеш.
Това е абсолютно невярно! Много хора са в такава заблуда и когато се осъзнаят е прекалено късно...
Имам позната, която като ученичка беше 40 кила, абсолютен скелет. Ядеше само боклуци - филии с майонеза, филии с лютеница, сандвичи, банички... Тесто сутрин, обед и вечер, 'щото "не и се лепи". И тя така ги "усвояваше" като теб. Сега обаче е на 30 и целулитът и се вижда и през дрехите... Кожата на лицето и е като лунната повърхност; за коса и нокти да не говорим... Абе изглежда като на 45...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Данък вредни храни
Разбира се, че всеки организъм е различен и храната му влияе различно. С годините си изработваме модел на хранене според това от какво се чувстваме добре. Разбира се, че има и хора, които не могат да преработват определени храни, но тук коментираме нещо съвсем различно. Но с рафинираните храни ситуацията е малко по-различна - те тровят дори да не се чувстваш зле от тях. И в този смисъл май е по-добрев да ми продадат хляб от картофени обелки, отколкото от пшеница 
И на 50 ще стане веган с надежда да поправи щетите

drago_pavlov написа:JTD написа:Не. Просто може и да разбереш някой ден, че всеки организъм си е различен и всеки човек се чувства с различните храни различно. Както и обработката на различните храни във всеки организъм е различна.
Ако аз седна и мога да изям 10 шоколада накуп, то ти при първата половина от един шоколад може да припаднеш.
Това е абсолютно невярно! Много хора са в такава заблуда и когато се осъзнаят е прекалено късно...
Имам позната, която като ученичка беше 40 кила, абсолютен скелет. Ядеше само боклуци - филии с майонеза, филии с лютеница, сандвичи, банички... Тесто сутрин, обед и вечер, 'щото "не и се лепи". И тя така ги "усвояваше" като теб. Сега обаче е на 30 и целулитът и се вижда и през дрехите... Кожата на лицето и е като лунната повърхност; за коса и нокти да не говорим... Абе изглежда като на 45...
И на 50 ще стане веган с надежда да поправи щетите

Never mistake motion for action...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911