Бой в центъра на Враца завърши със смърт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от doomy525 » 19 Яну 2016, 20:22

Кой от нас не е псувал пешеходци като пресичат неправилно или се движат в това време не по тротоара, а по шосето?
Пресичали или не като видят, че е бил келеш зад волана е трябвало с надсмешка да реагират. Някой от вас да е тръгвал на бой на видимо 10-12-14 години (не знам на колко са братята) ? Дори и да се е направил на гъзар щот е бил с няква мадама трябва да му счупиш огледалото ли? Да риташ колата? Май сте забравили какво е да си тинейджър и как устата знае много..сори за мен нито той е прав, нито братята, но е факт, че едно момче си отиде заради няква абсолютна всекидневна простотия, която се случва на всеки от нас..
Засрамете се малко..
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 19 Яну 2016, 20:37

Vra4anin написа:Викаш, по-добре умрял лъв, от колкото жив плъх. :confused:

Значи си взех поука - утре отивам и натрошавам канчето на един убавец, който днес ми бе вдигнал чистачките на колата (явно съм бил спрял на "неговото" място), вместо да си го преместя в другия крачол и да не се занимавам със суеци. К'во ме съветвате да направя :dunno: ?

“All man are the same except for their belief in their own selves, regardless of what others may think of them”
― Miyamoto Musashi, A Book of Five Rings: The Classic Guide to Strategy

“You may abandon your own body but you must preserve your honour.”
― Miyamoto Musashi, A Book of Five Rings: The Classic Guide to Strategy

Да се запомнят цитатите .Светла му памет на момчето.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 19 Яну 2016, 20:44

Vra4anin написа:Викаш, по-добре умрял лъв, от колкото жив плъх. :confused:

Значи си взех поука - утре отивам и натрошавам канчето на един убавец, който днес ми бе вдигнал чистачките на колата (явно съм бил спрял на "неговото" място), вместо да си го преместя в другия крачол и да не се занимавам със суеци. К'во ме съветвате да направя :dunno: ?

Носи си бокс иначе не си истински батка, а и както каза братът на момчето: "и аз нося, бла бла бла... това се носи щото нищо друго в България не ти дава сигурност бла бла бла" от това видео http://www.novini.bg/news/329586-майката-на-тодор-той-имаше-една-по-изразена-аритмия-и-нищо-повече-(снимка).html

Така че носи си бокса и имаш сигурност :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 19 Яну 2016, 20:51

Кой младеж на такава възраст не би се уплашил от двама батки видимо по-големи и възрастни от него самия? В момент на афект (защото са му посегнали върху колата) кой не би слязъл да се разправя? Тук до преди няколко седмици се говореше за палки, ножове, пистолети, бухалки и т.н., че се носят в колите за такива случаи, а сега голямо плюене.

Ако някой иска и гранатомет да си носи - важен е акъла и само мисълта, че имаш "оръжие", с което да се защитиш трябва да те възпира от такива действия, за което както казах - не го оневинявам, но и братята не са постъпили правилно, от което се е и породил конфликта. Да бяха му теглили две-три майни и тва е, а то..
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 19 Яну 2016, 21:01

Добре де той продавал коли, ония двамата и те. Да не се окаже,че случилото се има нещо общо с тоя им бизнес

Sent from my SM-G388F using Tapatalk

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 19 Яну 2016, 21:04

doomy525 написа:Кой младеж на такава възраст не би се уплашил от двама батки видимо по-големи и възрастни от него самия? В момент на афект (защото са му посегнали върху колата) кой не би слязъл да се разправя? Тук до преди няколко седмици се говореше за палки, ножове, пистолети, бухалки и т.н., че се носят в колите за такива случаи, а сега голямо плюене.

Ако някой иска и гранатомет да си носи - важен е акъла и само мисълта, че имаш "оръжие", с което да се защитиш трябва да те възпира от такива действия, за което както казах - не го оневинявам, но и братята не са постъпили правилно, от което се е и породил конфликта. Да бяха му теглили две-три майни и тва е, а то..

Аз за това не се обаждам, без пистолет не се кара... :driving: В никакъв случай не го виня, че носи бокса...А ако на мен почнат да ми трошат колата,ще ги подпукам много ясно :bang: ...сега въпросът е какво толкова им е казал, преди да му трошат колата? :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 19 Яну 2016, 21:48

Леле започвам сериозно да се замислям я за палка, я за някакъв електрошок пък защо не и газов като чета как всеки кара с някакви помощни средства, които често са катализатор за подобни случки, щото без бокса в цялата история май нямаше да се стигне до това положение

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 19 Яну 2016, 22:09

dextuar написа:Леле започвам сериозно да се замислям я за палка, я за някакъв електрошок пък защо не и газов като чета как всеки кара с някакви помощни средства, които често са катализатор за подобни случки, щото без бокса в цялата история май нямаше да се стигне до това положение

Още ли не си? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 19 Яну 2016, 22:18

dextuar написа: щото без бокса в цялата история май нямаше да се стигне до това положение
Аз за последно ще обясня че в ръката на човек(дете от калибъра на покойното момче) това не е оръжие.Със или без тази "играчка" те са го преценили още преди да почнат да чупят.Като казвам преценили,това означава готови за провокации на които истински мен би обърнал грьб.Каквоми ни го бутате в носа този бокс в ръцете на едно хлапе.То момчето ако беше толкова опасно те щяха да подвият опашка на момента и да си бият камшика.Ама нали са трима тулупа и пътя е техен ,що да не си развяват байрака.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 19 Яну 2016, 22:43

Те хубаво са го преценили какъв е дори с бокса в ръка с който явно успява да ги удари и двамата нали все пак е тренирал боен спорт, но той не е преценил нищо и е летял в облаците. Колко от нормалните хора ще излязат да се бият срещу двама или повече човека по-големи и по-здрави от тях?

И все пак въпреки сбиването, каквото било - било и всички са живи до момента и това си е било най-обикновено сбиване до в който той пада от само себе си на земята и умира. И как точно се прецени че са го убили??? Даже в една от групите в които реват за смъртна присъда без да са гледали нито видеото нито да са прочели различни гледни точки като им дадох видеото да го видят и един галфон коментира "ами те ги няма на клипа, защо публикуваш неща които ти изнасят :kuku: те вика са си свършили работата и са офейкали :mhihi: .." Обясних му че ги има на клипа, че и майка му я има на клипаи т.н. но промитият от медиите мозък в комбинация с невъзможността да раздели на две магарета сламата не му позволиха да зацепи и си мислеше, че е прав и много хора са като него. :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 19 Яну 2016, 22:51

Защото ако нямаше бокса, нямаше сигурно да слезе от колата да ги бие

старши ентусиаст
Аватар

Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от Dextuar » 19 Яну 2016, 22:52

c04 написа:
dextuar написа:Леле започвам сериозно да се замислям я за палка, я за някакъв електрошок пък защо не и газов като чета как всеки кара с някакви помощни средства, които често са катализатор за подобни случки, щото без бокса в цялата история май нямаше да се стигне до това положение

Еми не съм...

Препоръчай ми нещо...

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 19 Яну 2016, 23:09

Кажи какво по точно...но най-ефективното си е пистолет газов/боен все става!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 19 Яну 2016, 23:15

dextuar написа:
c04 написа:

Еми не съм...

Препоръчай ми нещо...

Ако искаш да си голям батка бокс и/или голям нож. Ако искаш просто да се защитиш и да избягаш спрей, може и телескопична палка ама при тях тия на ниски цени са със съмнително качество.

Сетих се за една случка от компилация такива изпълнения на пътя в тубата. В Русия, зимна обстановка някакъв батка кара като луд, блъска леко в страни изпреварванта от него кола и оня пада извън пътя (към метър и половина по-ниско от пътя в една нива). До тук добре ама батката която е причинила катастрофата излиза от колата с един голям нож срещу човека, чиято кола е блъснал в нивата. Размахва ножа, слезе в нивата, качи се на тавана на горкия човек и заплашва да го коли. И оня като извади от багажника една права лопата и тоя с ножа като тръгна да бяга, първо се подхлъзна падна от тавана, после драпа по наклона да излезе на пътя :mhihi:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 19 Яну 2016, 23:43

Много сте ми интересни тия къде имате пистолети. Пистолет като го вадиш или стреляш или не го вадиш. К'во, утре ще те засече някой, ще ти чукне огледалото и бум в главата. Я се стегнете, че верно много са ви дошли филмите вече. В нета са ви големи топките, ама на пътя съм убеден, че няма да го извадите тоя пистолет. Пък и като извадиш газовия и ония другия извади бойния, е тогава искам да ви гледам сеира.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата