BMW Събор 2016 - Конкурс за външен и вътрешен вид

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: e36 IS
Детайли за колата: e36 318IS

Re: BMW Събор 2016 - Конкурс за външен и вътрешен вид

Мнение от Dobri-To » 09 Май 2016, 20:18

joreto007 написа:
Dobri-To написа:Искам да поздравя г-н Ростислав Петров и неговото BMW E46 Комби макар и на ПАТЕРИЦА да спечели второ място.Този автомобил дори не заслужаваше да бъде допискан !!! Добре ,че имаше много повече познати да гласуват за неговото ГРОЗНО BMW !!!!! :ranting: :ranting: :ranting:

Автомобела е дошъл на патерица защото е спукал гума на идване каде е твоя автомобил и каде са ти били познатите

Не става въпрос за познати а реално да се гледа на колите в какво състояние са.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
Мечтае да кара: е60 M5

Мнение от v3n0m » 09 Май 2016, 21:28

In_Memoriam написа:Защото тогава колите се избираха с конкурсен лист, според който колите с лява и дясна дирекция получаваха равен брой точки. Тази година това се определи от мнението на хората, а от моите наблюдения (коментари и т.н.) като цяло за колите с дясна дирекция, то не е положително. Какво да се прави :dunno:

:yes: Така е
Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 09 Май 2016, 21:48

Apassionata написа:Не съм следила отблизо конкурсите /освен, че знам, че има много хейт всяка година и няма угодия по никакъв начин/, до съвсем скоро, всъщност да вчера от поне две-три години и аз мислех, че не трябва да има конкурси. Но сега виждам някакъв ентусиазъм за серозна помощ в организацията, от хора, които познавам, Максимал, Заядлив Змей, Хаос, Габриел, с някои от които говорих доста и на лично в тая връзка и ... ако наистина се съберат повече хора, направят си среща, обсъдят нещата и се организират сериозно и отговорно, като си разпределят задачите, да се направят урни, табели, и изобщо нещата да се изпипат, догодина може да стане приличен конкурс... Наистина покрай този Събор, забелязвайки ентусиазма и усилията на организаторите за един по-добър Събор, който се е и получи в крайна сметка, повече хора имат желание да се включват организационно... Винаги съм вярвала, че ентусиязмът е заразен, дано стане така и с Конкурсите. Много работа и хора трябват там... :D Предложенията са хубави, но реализацията им съвсем не е лесна, така на думи нещат изглеждат просто и супер елементарно реализуеми, но като тръгнеш да ги правиш реално се оказва, че не е така, основно защото масово хората не съдействат, не спазват правила, закъсняват със срокове, не четат, забравят и още куп проблеми, които Моллов знае по-добре :D

Бойче,всички имахме желание (е поне тези които ни си занимава и въпреки критиките няма да се откажем) - но според това,което си коментирахме с Молов преди събора ,до последно беше чуденка дали да има нещо такова а - а от там и цялата хамалогия ,но си личи че останалите усилия са се възнаградили многократно..на мени ми е 7ми събор като дотук може би е единствения след толкова много страници,да чета толкова позитивни и наистина градивни и умерени коментари ,което е крайно показателно.

Аз лично не смятам,че трябва да отпада...може би средния вариянт жури + публика е най добър (само него не сме пробвали :mhihi: )..има един тънък момент,много от нас знаят,че има меко казано коли оказион,но досега тази част от събора не ги е спечелила - което може да се промени опрделено с по-дълго коментиране и споделяне на идеи,които могат да бъдат реализирани.Едно основно нещо е липсата на "награда" да страхотно е да спечелиш нещо такова,но както някой каза по-нагоре - може да се акцентира на тези екземпляри и техните собственици...дали в календар,дали пред публиката с няколко думи за себе си за модела който представляват ,какво са направили и т.н .

Нека мине малко време,незнам какво ще правите догодина обаче след този 15ти....от там нататък само въображение и много изненади
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Потребител
Аватар

Мнение от Serafimov42 » 10 Май 2016, 8:26

Mollov написа:
Serafimov42 написа:Виждам че си компетентен но не отговори на въпроса ми защо само един участник който спечели пъво място в е36 само той получи подарък? според теб? другите първи места не заслужаваха ли ???? е46 ? е60 <М въпроса ми е защо само и единственно той взе някъква награда >? Аз знам защо но искам да ми кажеш според теб ?

Можеш да си сигурен, че не знаеш. Казвам го, защото ми е ясно каква ти е "идеята". Стига търсили под вола теле... аман вече. После питате що няма жури, що няма конкурси, що няма еди-кво-си....

Е чакай малко бе приятел заради вас няма да има жури конкурси и т.н.т защото ние сме хората който си правиме колите даваме пари по цяла година и накрая ги закараме там вие си пробутвате сина на един си кой братовчеда на друг и темподобни затова няма да има конкурси заради вас организаторите защото всичко е свързано и пак се повтарям няма нищо истинско дори и един конкурс в който няма нито награди нито нищо се маниполира така че нени изкарвайте нас виновни.А и мога да ти кажа че 99% от хората незнаеха как се гласува по добре ние участниците да си бяхме направили по една урна да има при всеки автомобил за да може реално да знаят как става и да е малко по реално гласуването аз лично видях много хора който си пуснаха прази билети просто защото незнаят как се процедира с гласуването

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Май 2016, 9:04

Направо не ми се искаше да коментирам повече, ама...

Да говориш, че има нещо манипулирано в конкурса тази година, или през последните 3-4 години е просто смешно... ако щеш ми вярвай. А жури няма, щото на повечето хора ни писна такива като теб да обясняват с голяма доза сигурност, как всичко било нагласено, как сме били некомпетентни и прочие, и прочие. Ето затова няма жури и какво ли още не по този конкурс. Затова са все по-малко хората, които им се занимава с конкурса. Не организацията съсипва този конкурс, можеш да си убеден в това.

Тази година реших, някси така, като за последен опит да проверя дали, аджеба, има смисъл да го продължаваме... ти си хванал да ми обясняваш ние какво правим, как го правим, ама наясно ли си какво е отношението от другата страна на бариерата - не малко от т.нар. "участници" са такива нагли същества, че просто не ми се говори. Не стига всичко останало, дето се изсипва постоянно като гнус по наш адрес, ми и се търси сметка, все едно сме искали крупна сума пари за участие, и сега трябва да го оправдаем. Никой не се опитва да ви подценява целият труд и пари, които са хвърлени по поддръжката и постигането на това състояние, в което са колите, ама.... аре стига толкова сте ми обяснявали организационно колко сме зле и некомпетентни, колко е нагласено всичко, пък после ние само да се усмихваме и да казваме само "евала". Имаме толкова елементарни условия за участие, които обаче доста хора пренебрегват, подценяват, непокриват, а после трябва конкурса да е направен адекватно...

Реално, проблема тръгва не от организацията на конкурса.... за да станат нещата както трябва е необходимо всички да си свършат своята работа, а не само да се чака организационно нещата да са на 6.

Няма да коментирам повече, плюй колкото искаш. Ако УС решат да го има конкурса и има хора, които им се занимава да продължат да търпят цялата гнусотия - може и да има конкурс. Ако УС решат, че е вече крайно време да спрем с тая простотия - аз съм напълно ОК с това. Просто не може няколко години да се опитваш да направиш нещо и да искаш съвсем малко от отсрещната страна, че да се получат нещата, а в повечето случаи да гледаш насреща "комерс".

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 10 Май 2016, 11:45

Serafimov42 написа:......

И аз мислех да не коментирам ама ми писна от олигофренски изказвания по наш адрес вече! Искрено се надявам това 42 в името ти да не са годините ти, защото не ти приляга... Първо да ти кажа, че причината да получа книгата няма нищо общо с първото ми място в конкурса и не е награда за конкурса, а за други заслуги и хората са преценили на награждаването да ми я дадат! Второ не съм син на регионален или нещо подобно и затова да съм спечелил... Това, че баща ми е член второ ниво и се включва дейно в организацията, за да може това събитие да стане реалност и да има ти за кво да мрънкаш не означава, че съм заел това място незаслужено или нещо подобно!
Аре стегнете се вече малко и спрете да плюете всяка година, че се насирате вече!!! Като искате нещата да се случват както ви харесва включете се в организацията, дайте своите идеи и препоръки на правилното място и по правилния начин и никой няма да откаже да ви изслуша, ама по тоя грозен начин да плюете всяка година няма да стане нищо друго освен да убиете желанието на тея хора, които си скъсват задниците да правят каквото и да било занапред, за да може се случи подобно мероприятие ;)
Благодаря за вниманието!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е30 с 286 коня
Мечтае да кара: е30 с 1000 коня
Детайли за колата: '88 Diamantschwarz 320i coupе

Мнение от mastik » 10 Май 2016, 14:06

Искам само да вметна, че коментарите и споровете ви около конкурса нямат никакъв контекст и смисъл за хора като мен нямащи идея кои са победителите. Кога ще напишете кои са, нали вчера щеше да е? Мен лично ме интересува основно кое е най-хубавото Е30 и евентуално подгласниците. Някой ако знае да каже моля. :)

Също поздравления и благодарности за всички замесени!... Към организаторите за труда и желанието, към участниците за изродските машини и уменията, към посетителите за хубавите БМВта и също специални за Огата и бъдещата мисис - за мен лично най-силният момент от събора от това което видях по снимките и клиповете! Много мило, браво! Останалото сме го виждали, а и въртенето на коли в кръг, автомивката и разните игри колкото и да са интересни почват да (ми) писват по едно време. :yes:
E30 4 life

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Май 2016, 14:27

Serafimov42 написа:
Mollov написа:
Serafimov42 написа:Виждам че си компетентен но не отговори на въпроса ми защо само един участник който спечели пъво място в е36 само той получи подарък? според теб? другите първи места не заслужаваха ли ???? е46 ? е60 <М въпроса ми е защо само и единственно той взе някъква награда >? Аз знам защо но искам да ми кажеш според теб ?

Можеш да си сигурен, че не знаеш. Казвам го, защото ми е ясно каква ти е "идеята". Стига търсили под вола теле... аман вече. После питате що няма жури, що няма конкурси, що няма еди-кво-си....

Е чакай малко бе приятел заради вас няма да има жури конкурси и т.н.т защото ние сме хората който си правиме колите даваме пари по цяла година и накрая ги закараме там вие си пробутвате сина на един си кой братовчеда на друг и темподобни затова няма да има конкурси заради вас организаторите защото всичко е свързано и пак се повтарям няма нищо истинско дори и един конкурс в който няма нито награди нито нищо се маниполира така че нени изкарвайте нас виновни.А и мога да ти кажа че 99% от хората незнаеха как се гласува по добре ние участниците да си бяхме направили по една урна да има при всеки автомобил за да може реално да знаят как става и да е малко по реално гласуването аз лично видях много хора който си пуснаха прази билети просто защото незнаят как се процедира с гласуването

Някой насила ли те кара да го правиш? Да сме те задължили? Някъде записано ли е, че конкурсите са задължителни за събора? Заради такива като теб няма да има повече конкурси! Намеците ти за наши и ваши въобще няма да ги коментирам. Още малко ще я изтрая тази тема.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Май 2016, 19:33

От догодина всяка регионална структура да избира по една лъскачка от всеки модел и така да се формира т.н. "позьорски паркинг". Без конкурс, жури, гласуване, награди. Всяка година различни коли.
Забелязвам че много хора с коли в магазинско състояние не искат да участват в конкурса заради цялата патардия дето се вдига покрай него. А има коли дето наистина заслужават да са в центъра..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 10 Май 2016, 19:48

А каква е тая фикс идея да си на първо място? За себе си или за публиката я правиш тая кола не разбирам...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аватар

Мнение от Хаос » 10 Май 2016, 21:33

Как каква, победата си е победа. Ти за кво живееш - да си посредствен ли?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 10 Май 2016, 21:50

Живея, за да ми е кеф. Като градя нещо, го правя за собствено удовлетворения, а не дали на бат Гроздан ще му хареса и ще ми даде някакво хвърчащо листче...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аватар

Мнение от Хаос » 10 Май 2016, 21:57

Евала, ти не се нуждаеш от чуждото одобрение, зрял и мъдър човек ще да си, само не ми е ясно с такъв профил чий го дириш в тая тема.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d facelift

Мнение от acidburn-525tds » 10 Май 2016, 21:58

mastik написа:Искам само да вметна, че коментарите и споровете ви около конкурса нямат никакъв контекст и смисъл за хора като мен нямащи идея кои са победителите. Кога ще напишете кои са, нали вчера щеше да е? Мен лично ме интересува основно кое е най-хубавото Е30 и евентуално подгласниците. Някой ако знае да каже моля. :)

Също поздравления и благодарности за всички замесени!... Към организаторите за труда и желанието, към участниците за изродските машини и уменията, към посетителите за хубавите БМВта и също специални за Огата и бъдещата мисис - за мен лично най-силният момент от събора от това което видях по снимките и клиповете! Много мило, браво! Останалото сме го виждали, а и въртенето на коли в кръг, автомивката и разните игри колкото и да са интересни почват да (ми) писват по едно време. :yes:

И аз чакам да разбера кои са победителите ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 10 Май 2016, 22:41

:OT:
Отиам аз на ретро рали на 3-ти април на калояново, да видя некви стари бръкми и сме си паркирали заедно тумба ентусиасти(не фенове) така лекинката в края на поляната и си гледаме пистата... Та по едно време отивам до колата да видя детето кво прави на телефона и то ми вика: Тате, тате едни искаха да отворят колата и да отворят багажника и вратите... И кво се оказа?! Били ми харесали колата, искали да ми оставят спомен, ама съм я бил заключил чевръсто... Некои знаят на какво прилича колата ми, на абсолютно нищо.... и все пак на некой му е направило добро впечатление. Викам си не мое да е верно, ма хората наоколо викат - да бе, честно...
Дали не е това варианта?! Закво го пиша?!
Нужно ли е всичко да бъде толко официално и пищно? Некви безкрайни материалисти са се навъдили... Колко съм я бил лъскал, кви части съм взел назаем, колко кинта съм бил хвърлил, кви награди съм тряял да получа... И това всяка година... Завръщане към корените тряяя.... Тури колите, запали скарата, сипи си бирата и толко!
100% е имало и по-стойностни коли от тия в конкурсите... Дали са били там? Дали некой въобще си е направил трудът да ги потърси? Те некои дори не са обиколили навсякъде.... Бая шоу треа да е било, че за повече от 6 часа не си могъл да направиш дори и едно кръгче... заеби... Накрая се оказва, че цялото шоу по-скоро разсейва хората от автомобилите и ги съсредоточава да гледат дрифтърите дето на всеки кръг от шампионата можеш да видиш, задниците, дето у всеко диско можеш да видиш..... Като се погледнат снимките от евента то е само тфа. Дрифт, кълки(щот цици няма) и Чой.
Така ли са се напрягали организаторите едно време?! БМВ клуб България, трябва да е традиция не мода и не трябва на никой да му писва. Който му харесва остава, останалите само акват и отлитат. За кво са ти очаквания, като можеш да имаш най-запазените и редки модели БМВ-та на едно място, стига да не правиш от мухата слон. Литъл рок го казва същото ама с нетърпение и отвръщение. 100% съм сигурен, че не иска да го казва, ама е поставен в таа ситуация. Поставен е от недоволни недоносчета, а както се вижда, най-разумните и обективни както винаги са старите пушки. Треа се пресее и раздели ентусиазъма от фенщината.
Разбирам, че светът се върти около парите и те са нужни за всичко, но той се е въртял и преди парите... Скандално е да напълниш цял град с БМВ-та и да не можеш да си поемеш дъх, щото некой чакал на опашка, друг немал сянка, трети не бил ял, друг не бил пикал, паркинга, облаците, водата и тнт.
Същността над външността!

Нямам престава колко съм в контекста на темата, че лош ден имах и съм леко подпийнал, ама щом съм го написал, начи съм го почувствал. Да го постна ли, да го трия ли....?! Занимава ме да го е*а...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата