Pulev - Chisora КРАЙ!
Модератор: Общи модератори
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Re: Pulev - Chisora КРАЙ!
Витанов написа:Larbi написа:Витанов написа:Като станало въпрос за излагаций : https://www.youtube.com/watch?v=Kqny6e_YSrA
лец гол чемпТуй животно наречено Български правопис няма научаване ей. Излагаций трябва да е някакъв Римски император, но в клипа към линка не се споменава нищо за него
Що не се върнеш да прочетеш темата отново може и още правописни грешки да намериш лелче

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
пишети си ниграмотну то сиа йе мудерно иначе бес излагаций и хипер компетенций няма да е сащото па чак и се обижда брей брей какфо чуду каква драма
- xela
- младши ентусиаст
-

Larbi написа:пишети си ниграмотну то сиа йе мудерно иначе бес излагаций и хипер компетенций няма да е сащото па чак и се обижда брей брей какфо чуду каква драма
Не че нещо, ама ти ли написА това?
Larbi написа:Тоя треньора му ми заприлича на Хитлер по речите които му изнасяше на почивките. Баси гадният език
Какво имаш предвид под Българи? Всички са били парфюмирани (BVLGARI) или е имало много българи в залата?

Larbi написа:Доста изтръпнал изглежда Пулев
П.П. Пак е пълно с Българи в залата и пак освиркват.Много зле, много
Да си инсталираш spell check за firefox-a не те преви грамотен

- Larbi
- Потребител
-
Да се смея ли, да плача ли
1. Не разбрах къде са ми грешките при правописа освен в оня пост където нарочно пиша така и то е очеизвадно. Поправи ми другите постове където имам грешки ама с червенко да видим.
2. Нямам нито спел чек, нито съм с огнената лисица.
3. Не ти се получава
хайде със здраве
П.П. Българи го пиша така заради уважение към нацията. Няма нужда да се чудиш за какво да се хванеш. Просто помисли малко преди да пишеш.

1. Не разбрах къде са ми грешките при правописа освен в оня пост където нарочно пиша така и то е очеизвадно. Поправи ми другите постове където имам грешки ама с червенко да видим.
2. Нямам нито спел чек, нито съм с огнената лисица.
3. Не ти се получава
хайде със здраве

П.П. Българи го пиша така заради уважение към нацията. Няма нужда да се чудиш за какво да се хванеш. Просто помисли малко преди да пишеш.
- xela
- младши ентусиаст
-

Няма да ти оправям нищо, това се прави на едно друго място.
Не уважаваш никого, като си измисляш свои правила за употребата на главни и малки букви. Не уважаваш никого, като не познаваш правилата за пунктуация в българския език.
А дали ми се е получило или не, нямаш и ни най-малка представа

- Larbi
- Потребител
-