Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Re: Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда

Мнение от TheDriver » 09 Юни 2017, 11:39

Mini написа:Колега, ти чете ли какво пише в линковете, които съм цитирал? Там всичко си го пише, в квала са били с идентични настройки. Проблемите са еднакви за двамата пилоти, но единият си се справи с тях. Черното трябва да престане да се прави на рапър и да се съсредоточи върху това с което си вади хляба. Не един и двама му го казват.

Тази информация за настройките съм я пропуснал, но това не променя цялостното ми мнение, а именно че Хамилтън не се справи и причината си е в него. Ако беше хленчел по-малко по радиото в квалификацията и се беше опитал да кара можеше и да е различен резултата. На моменти имам чувството, че умишлено създава драматизъм дори да няма някакъв сериозен проблем, за да събере повече овации печелейки от подобна "трудна" позиция.

Колкото до титлата миналата година съм съгласен, че тя не се губи в едно състезание и Малайзия не е причината.
Първо успяха да разбият ритъма на неговият екип като размениха механиците с тези на Розберг - Хамилтън го прие като някаква драма и се постара да го оповести по медиите, докато Розберг направи така че да извлече възможно най-много ползи от това.

Хамилтън беше смачкан от Розберг на един не много видим фронт по същия начин по който Хамилтън побеждаваше Розберг в чисто каране на пистата.Розберг работеше много по-добре с управлението на системите на колата по време на състезание/квалификация. В някои състезания правеше почти два пъти повече корекции от волана в сравнение с Хамилтън. Не случайно винаги когато двете коли имаха проблем обикновенно Розберг беше този който успяваше да запази по-добре колата.

Потребител
Аватар

Мнение от Mini » 09 Юни 2017, 18:38

TheDriver написа:Хамилтън беше смачкан от Розберг на един не много видим фронт по същия начин по който Хамилтън побеждаваше Розберг в чисто каране на пистата.Розберг работеше много по-добре с управлението на системите на колата по време на състезание/квалификация. В някои състезания правеше почти два пъти повече корекции от волана в сравнение с Хамилтън. Не случайно винаги когато двете коли имаха проблем обикновенно Розберг беше този който успяваше да запази по-добре колата.

Това се опитвам и аз да обясня на съфоруците по-горе, че ако беше работил повече и правил по-малко шоу, намаше да сме свидетели на личните му драми в Абу Даби. :bchug:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Юни 2017, 4:25

Ще има ли снимки и анализи утре след квалификацията и в неделя след състезанието?

С удоволствие ще ги следя :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юни 2017, 11:30

Снимки от теб чакаме :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mini » 10 Юни 2017, 14:59

Той сега дипли кашони, освен на тях да направи снимки. :dunno:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Юни 2017, 15:53

bum_bum написа:Снимки от теб чакаме :mhihi:

Ако не ме домързи да блъскам 200км от село до Монреал, може и да направя някоя снимка :conf: Пък и трябва да ставам ранооооо, да карам недоспал... То в интерес на истината най-интересното е преди самата формула. Поддържащите серии се радват на не по-малка популярност и са аплодирани със същата сила при всяка по-интересна ситуация. Ето и самата програма:

7:00 am Venue opens to the public
8:50 am Formula 1600 STCH Cup Access to the track and the pit lane
9:00 am to 9:30 am Formula 1600 STCH Cup 2nd race including formation lap
9:30 am Formula 1600 STCH Cup Podium Presentation
9:40 am Masters Historic Racing Access to the track and the pit lane
9:50 am to 10:20 am Masters Historic Racing 2nd race including formation lap
10:20 am Masters Historic Racing Podium Presentation
10:30 am Porsche GT3 Cup Challenge Access to the track and the pit lane
10:40 am to 11:10 am Porsche GT3 Cup Challenge 2nd race including formation lap
11:10 am Porsche GT3 Cup Challenge Podium Presentation
11:20 am Ferrari Challenge Access to the track and the pit lane
11:30 am to 12:00 pm Ferrari Challenge 2nd race including formation lap
12:00 pm Ferrari Challenge Podium Presentation
12:30 pm Formula 1 Drivers’ Parade
12:40 pm Formula 1 Nations and Starting Grid Presentation
1:30 pm Formula 1 Pit Lane Opening and Grid Formation
1:40 pm Formula 1Pit Lane Closing 1:46 pm Canadian National Anthem
2:00 pm FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2017 Formation Lap + 70 laps or 2 hours

Преди години имаше и състезание за Канадският шампионат за туристически автомобили. Хлапето беше малко и им се радваше, защото приличали на Макуин светкавицата ...

Сега е хубаво, че не трябва да вреш тапи в ушите :mhihi:

Mini написа:Той сега дипли кашони, освен на тях да направи снимки. :dunno:

Пак си в грешка, Колега. Деливъритата ми започват от другата седмица и всичко е чисто ново. Има една печка, която за сега остава. Къщата е празна. От друга страна се местя на колосалното за местните стандарти разстояние от 900м (деветстотин метра). Нямам нищо тежко или обемисто, изключая оставащите към момента двадесетина корена домати :mhihi: (не е ли време да се махнат коледните шапчици)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юни 2017, 16:13

BMW_POWER написа:(не е ли време да се махнат коледните шапчици)

Изчисти си кеша. :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юни 2017, 2:18

bum_bum написа:
BMW_POWER написа:(не е ли време да се махнат коледните шапчици)

Изчисти си кеша. :mhihi:

Кеша ми го чисти жената, а след него минава и хлапето :smoke:

Стига спам. Утре го дават жега и плажното масло ще върви на пистата. 30С, с влагата до 38С. Пистата може да стигне и до 50С. Това ще е доста по-различно от предните два дни и определено ще има изненади.

Аз лично бих заложил каса бира за поне едно излизане на сейфти кара :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 11 Юни 2017, 9:11

Някакъв много голям бутон го извадиха Мерцедес.... Не знам на какво масло кара, ама направо пръснаха на бързата писта с режима на двигателя :shock: :shock: :shock:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 11 Юни 2017, 9:26

Умишлено е всичко според мен - да се заблудят Ферари и един вид да не натискат излишно в тренировките, защото все пак ресурсът на ДВГ, скоростни кутии и всичко останало покрай задвижващата единица не е безкраен. Както миналата седмица на тестовете в Льо Ман ЛМП2 колите записаха по-висока скорост на правите. :mhihi: Там пък още по-очевидно се крият способностите на Порше и Тойота, за да има изненади и в квалификациите, и в състезанието. И все пак - Ветел се доближи доста до времето на първото време на Хамилтън, а и видяхте във втората обиколка на Луис какво беше времето до обратния завой и леката му грешка при спирането и какъв беше крайният резултат за обиколката - ясно предимство в скоростта по правата според мен. Всичко в днешният ден ще е работа с гумите, температурите на отделните системи и разбира се развоя на събитията на старта.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 11 Юни 2017, 11:34

Нормално е да ползват маслото само в 1-2 обиколки, все пак това е сериозно натоварване, примерно 50-100 коня отгоре на тия изцедени мотори си е цифра разлика. Ферари ми се струва че са на максимален режим постоянно, което ако е така - евала за издръжливостта :shock:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 11 Юни 2017, 12:03

Според мен и двата тима имат по някой коз в джоба, защото сезона е дълъг и накрая издръжливостта на отделните единици ще е от решаващ фактор. Реално Фетел трябва да поддържа 2ро място след Хамилтън и да чака някъде пак да пропадне, както беше в Русия и Монако. Интересно ще е днешното състезание, дано градусите са на макс :twisted:

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 11 Юни 2017, 18:03

Малко офф-топик, надявам се да не е проблем, но пък и преди самото Гран При какво повече да се коментира на тоя етап. Та, случайно попаднах на тази статия и предвид датата 2010, ми е много любопитно дали някой няма повече информация как се развива тая тема с домакинство на България във Формула 1. Аз отдавна си го мисля, ама надали е изненада, че ми се е струвало досега като научна фантастика.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmwpowaa' » 11 Юни 2017, 18:38

Mladenoff написа:Малко офф-топик, надявам се да не е проблем, но пък и преди самото Гран При какво повече да се коментира на тоя етап. Та, случайно попаднах на тази статия и предвид датата 2010, ми е много любопитно дали някой няма повече информация как се развива тая тема с домакинство на България във Формула 1. Аз отдавна си го мисля, ама надали е изненада, че ми се е струвало досега като научна фантастика.

...досега си е научна фантастика. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 11 Юни 2017, 18:44

Ами как да ти звучи - като реалност ли? :mhihi: България е пародия на държава и никой няма интерес да прави каквото и да е на наша територия.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата