Антъни Джошуа vs Владимир Кличко (29 април)
Модератор: Общи модератори
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: Антъни Джошуа vs Владимир Кличко (29 април)
Аз па да не се фала ма го знам Джошката още отпреди да стане олимпийски, гледал съм го на една Странджа в Пазарджик. От тогава ми направи впечатление, че е бая голем и стегнат, не като другите плужеци и играеше добре. Явно си го гласиха да бъде име в английския бокс и съвсем закономерно си го карат по стълбицата. Лошото при него е, че е 90% маркетингов продукт и може да го предОбрат нещо. Мноо се юрка и таа химия не е на добре. Фюри за тва кефи, че е ларж и без зор би Кличко ма си е талант на кривия бокс. Джошката е прекалено праволинеен, с талант засега не блести. Личи си че при него всичко е резултат на зверски тренировки, което разбира се никак не е лошо, но липсва частицата да си легенда. Според мен и Уайлдър ше го бие, щото оня е големо здраво агресивно говедо и Фюри ше го бие. Дотогава обаче негъро ше овършее дет що има кобри мобри и секви други мераклии претенденти.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
E34 написа:Аз па да не се фала ма го знам Джошката още отпреди да стане олимпийски, гледал съм го на една Странджа в Пазарджик. От тогава ми направи впечатление, че е бая голем и стегнат, не като другите плужеци и играеше добре. Явно си го гласиха да бъде име в английския бокс и съвсем закономерно си го карат по стълбицата. Лошото при него е, че е 90% маркетингов продукт и може да го предОбрат нещо. Мноо се юрка и таа химия не е на добре. Фюри за тва кефи, че е ларж и без зор би Кличко ма си е талант на кривия бокс. Джошката е прекалено праволинеен, с талант засега не блести. Личи си че при него всичко е резултат на зверски тренировки, което разбира се никак не е лошо, но липсва частицата да си легенда. Според мен и Уайлдър ше го бие, щото оня е големо здраво агресивно говедо и Фюри ше го бие. Дотогава обаче негъро ше овършее дет що има кобри мобри и секви други мераклии претенденти.
Не бих отписал Луис и Паркър също.

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
shark1986 написа:http://btvnovinite.bg/article/sport/dzhoshua-pomolil-ibf-da-ne-se-bie-s-kubrat-no-da-zapazi-titlata.html
Уплашил се е

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- nCuXoHeBpo3eH
- Потребител
-
- Кара: CBR 900RR
drago_pavlov написа:shark1986 написа:http://btvnovinite.bg/article/sport/dzhoshua-pomolil-ibf-da-ne-se-bie-s-kubrat-no-da-zapazi-titlata.html
Уплашил се е
Оправи ми деня

А иначе, да хвърля едно лаишко мнение - Кличко би победил в реванша, а Фюри би победил Джошуа в сблъсък.

Добре де аз да питам, че ми е интересно - ако се бият пак Кличко и Джошуа, но този път украинеца победи какво следва ? Нов реванш ? Кличко ще събере всичките пояси и Джошуа отива в 3та глуха 

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
shark1986 написа:http://btvnovinite.bg/article/sport/dzhoshua-pomolil-ibf-da-ne-se-bie-s-kubrat-no-da-zapazi-titlata.html
Е тези, ако му разрешат хем да не се бие, хем да запази титлата ще е голяма излагация.

- Александър89
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Подводница
don_gori написа:Добре де аз да питам, че ми е интересно - ако се бият пак Кличко и Джошуа, но този път украинеца победи какво следва ? Нов реванш ? Кличко ще събере всичките пояси и Джошуа отива в 3та глуха
Съмнява ме да стане това, Кличко вече е бита карта, пък и трябва да се дава път на младите вече

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Дидо85 написа:Кобрата май няма да се бие скоро с Джошуа!
https://www.sportal.bg/news.php?news=664988
след тези 3 двубоя, може да не се боксира повече, финансово ще е доста солиден

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Извинявайте за офф-а!
Какво мислите за вече май сигурния бой Мейуедър и Конър Мк грегър?
Какво мислите за вече май сигурния бой Мейуедър и Конър Мк грегър?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Конър ще му еве майката на нигата 

madafaka_donkele написа:Конър ще му еве майката на нигата
Никакъв шанс

Шансът Конър да бие е по-малко от 1%. Поне на бокс, просто черния ще си го напердаши без да се изпоти дори.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Mи не съм съгласен, ама не ми се спори.
Да не стане само нещо такова.
https://www.youtube.com/watch?v=Tx2I4UA4a_s
Класите са различни разбира се но ако Конър не включи крака от самото начало според мен бързо ще се отзове на земята.
https://www.youtube.com/watch?v=Tx2I4UA4a_s
Класите са различни разбира се но ако Конър не включи крака от самото начало според мен бързо ще се отзове на земята.