Пури и всичко за тях
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Re: Пури и всичко за тях
Ми нямам идея за цените им при официалните дилъри понеже при нас в щатите такива няма. Лично аз нямам проблеми със т.нар. cuban seeds пури дето ги има в наличност. Обаче ми се ще да си взема някоя Cohiba Behike 54 да ги видя какво толкова им е специалното. Във фейса има една група на нашенци за любителите на пури та там всичко друго дето е ралично от кубинските, особено Cohiba не струва. Бе то май тяхната работа е малко като при колите дето навремето някъде 80-те имаше една приказка "Мерцедес и всички останали" ма карай.
keep walking
Behike сорта не беше ли изчезнал ? Вече не се продава от калиман калибре , освен като от време на време ‘намират’ някой забравен кашон и ги слагат по 300лв пурата :? Поне в България де… и аз не съм ги опитвал , но с него не бих рискувал - били сорта с най-много реплики на cohibapeshehodetz написа:Ми нямам идея за цените им при официалните дилъри понеже при нас в щатите такива няма. Лично аз нямам проблеми със т.нар. cuban seeds пури дето ги има в наличност. Обаче ми се ще да си взема някоя Cohiba Behike 54 да ги видя какво толкова им е специалното. Във фейса има една група на нашенци за любителите на пури та там всичко друго дето е ралично от кубинските, особено Cohiba не струва. Бе то май тяхната работа е малко като при колите дето навремето някъде 80-те имаше една приказка "Мерцедес и всички останали" ма карай.
peshehodetz написа:Ми нямам идея за цените им при официалните дилъри понеже при нас в щатите такива няма. Лично аз нямам проблеми със т.нар. cuban seeds пури дето ги има в наличност. Обаче ми се ще да си взема някоя Cohiba Behike 54 да ги видя какво толкова им е специалното. Във фейса има една група на нашенци за любителите на пури та там всичко друго дето е ралично от кубинските, особено Cohiba не струва. Бе то май тяхната работа е малко като при колите дето навремето някъде 80-те имаше една приказка "Мерцедес и всички останали" ма карай.
Ще бъдеш разочарован от бехике-то… да не кажеш после, че не съм те предупредил. Всичките й размери са супер готини, но не на цените които обаждат.
За кубинските срещу другите- ако признаваш само кубински товс е сигурен белег, че си дилетант. Не случайно в топ листите всяка година последните 15тин години почти няма кубински. Стара (соц) слава…
… за да осереш нещо си трябва комплексна неадекватност… но за осереш епично нещо много хубаво си трябва огладнял социализъм
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sysmurdoc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 LCI космос
- Мечтае да кара: Йемки
peshehodetz написа:Ми нямам идея за цените им при официалните дилъри понеже при нас в щатите такива няма. Лично аз нямам проблеми със т.нар. cuban seeds пури дето ги има в наличност. Обаче ми се ще да си взема някоя Cohiba Behike 54 да ги видя какво толкова им е специалното. Във фейса има една група на нашенци за любителите на пури та там всичко друго дето е ралично от кубинските, особено Cohiba не струва. Бе то май тяхната работа е малко като при колите дето навремето някъде 80-те имаше една приказка "Мерцедес и всички останали" ма карай.
Бехике 52 върви около 2950 $ за кутия от 10 къса, а в този сайт ти я давст за 900$
Да не съм оф 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Няма $90 доларово бехике… само да вметна 
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sysmurdoc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 LCI космос
- Мечтае да кара: Йемки
alx написа:Няма $90 доларово бехике… само да вметна
И аз за това казвам, че ми е съмнителен тоя сайт по-горе
Бехике е най- ментосваната пура- разбираемо защо. Преди години като ходих в Куба ходих на обиколка в една от фабриките на кохиба и гид-а спомена, че 95% от всички бехике-та по света са фалшиви.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Днес купих две пури "Cohiba Maduro 5" от местен супер в малък град. Имат два хумидора с различни видове пури и други видове тютюневи изделия.
Как да разбера дали пурите са реплики? Бляскавите "холограми" изглеждат наред на пръв поглед, и надписът Cohiba е релефен, но цената е прекалено ниска.
Възможно ли е да стари на "неактуални" цени, или са 100% реплика. Бяха само две, и "висят" там от доста време. По принцип оттам пазарувам пури Davidoff в тубис, VegaFina и други по-евтини пури (ръчни и машинни). Не съм имал проблеми, освен, че съхранението им не е добро, и някои са доста сухи. Явно хумидорите им не се поддържат съвестно.
Линк със снимки на едната от двете: https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZlXEEVZSJf6YUwHROuGlCPtFc7IDSOUBmCV

UPDATE: Върнах пурите защото се оказаха 100% ментета-реплики.
Как да разбера дали пурите са реплики? Бляскавите "холограми" изглеждат наред на пръв поглед, и надписът Cohiba е релефен, но цената е прекалено ниска.
Възможно ли е да стари на "неактуални" цени, или са 100% реплика. Бяха само две, и "висят" там от доста време. По принцип оттам пазарувам пури Davidoff в тубис, VegaFina и други по-евтини пури (ръчни и машинни). Не съм имал проблеми, освен, че съхранението им не е добро, и някои са доста сухи. Явно хумидорите им не се поддържат съвестно.
Линк със снимки на едната от двете: https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZlXEEVZSJf6YUwHROuGlCPtFc7IDSOUBmCV
UPDATE: Върнах пурите защото се оказаха 100% ментета-реплики.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Как разбра че са ментета, пробва едната и я усети или някой, който е по наясно с материята ти каза. А също ми е интересно как са се съгласили да им ги върнеш особено предвид, че е местен супер в малък град, аз лично още като го прочетох това се усъмних, а и не само за пури, ако ставаше въпрос за уиски също бих имал едно наум ако трябва да купувам от такива места.
keep walking
sdn90 написа:местен супер в малък град..
Менте са….
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- E.5KOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-klasse, BlueTec, 2017
И да не съм off по темата, имам едно лаишко питане... Не съм фен на пурите, но така се случи, че за една година ми се събраха 5 бр. пури (различни) подарени ми по някви поводи. Направих бърза справка в нет-а и разбрах, че не са съвсем долнопробни и куча марка, т.е. по 40-60 лв. бройката. Научих се от тук от там да ги съхраня в овлажняваща торбичка, но... При намерението ми да си запаля една, видях, че не е отрязана, нито тя, нито някоя от останалите. Ножче нямам и идва въпроса ми: С какво да ги отрежа и колко да отрежа от края?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Продават се ножчета за пури по 10-20лв са. Моето е без дупка, тоест като го допреш реже точно колкото трябва.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
С ножче е най- добре. Аз лично предпочитам “v- cut”- v- образно ножче.. парите са същите.
Най- готиния разрез обаче е с гилза 22 калибър
Повечето пъти като пуша аз лично просто ги режа със зъби…научил съм се и ги апа мноо качествено
Най- готиния разрез обаче е с гилза 22 калибър
Повечето пъти като пуша аз лично просто ги режа със зъби…научил съм се и ги апа мноо качествено

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Всяка прилика с някой комшия са абсолютно случайна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Малко нови попълнения. Падрон-а го пробвах вчера и си заслужава отвсякъде. За тази вечер още не съм решил коя да е.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking