Черноморска тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Черноморска тема

Мнение от alekangg » 13 Юли 2019, 11:18

Евреите са гадни, но хора от типа на псевдо шефа на хотела поставен за бушон са по-зле със сигурност.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Юли 2019, 12:59

SpeedyMan написа:Абе само да питам: някой бил ли е в хотел с израелски туристи по нашето черноморие?

Аз съм бил , и се съм се разправял с такива . Държат се с местните като робовладелци с негри . Надути претенциозни пуяци . Тая от видеото просто е някакво чудо че крещи на английски , в 99% от случаите плешят само на иврит и се правят че не говорят никакъв друг език .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Юли 2019, 13:39

А някой забеляза ли, че управителя го блъсна ха в гърдите - колко от нас биха се съдържали, да не отвърнат с шамари :confused:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Юли 2019, 14:05

acho.rs написа:А някой забеляза ли, че управителя го блъсна ха в гърдите - колко от нас биха се съдържали, да не отвърнат с шамари :confused:

Тъй, тъй........ :no: :no: :no:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730D F01

Мнение от mrlargo » 13 Юли 2019, 14:29

Аз навремето се занимавах с туроператорска дейност и имах често случаи с дублирани резервации. Веднъж трябваше спешно да тръгнем през нощта от София за Бургас, защото пристига цял автобус с руски туристи и собственикът на хотела, за който сме платили искаше да ги настани за 2 нощувки в друг хотел заради дублажи. Туристите ни звънят бесни с основание, седят пред хотела с бебета и малки деца, ужас. Хотелиерът вика ама той другият хотел е по-хубав, със сто зора се разбрахме и отидохме с 3-ма представители на туристите до другия хотел - в случая беше Приморец, но преди ремонта и вида в който е сега. На туристите много им хареса и после пък не искаха да се връщат за там, където бяха платили :D Проблемът е, че се продават примерно на 110% хотелите в опит да се осигури 100% заетост в краткия сезон и редовно има дублажи. Никой няма да откаже да го настанят на по-добро място, но ако идваш от чужбина след дълъг полет и те набутват в нещо, което не отговаря на това, което си платил..е няма как да ни се ядосан. Също такова селско поведение да риташ телефони и да ходиш напред назад говори за нивото на туристическата услуга. В случай, че туристите са агресивни без причина или са пияни, дрогирани и т.н. - ако не могат да се решат дипломатично нещата се вика полиция и т.н., а не такива комични саморазправи. Отделно тук нивото на туристите в Слънчев бряг и околностите е потресаващо ниско - то затова май българи има вече съвсем малко.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Юли 2019, 15:23

Понеже стана въпрос за нивото на туристите в Слънчев бряг. Чартърът им каца в 4:40 сутринта (много ранен полет). В 9:00 всяка сутрин имаха среща с гида си в нашата кръчма. Той им дава информация за прибиране, полиция, хотели, ресторанти ... Всичко, което им е необходимо. В 11:30 линейката прибира първия, който вече е припаднал от алкохолно опиянение. Юли - Август, 40С на плажа. Никой не се крие на сянка. Швабата влиза и поръчва две бири. Докато напълня халбите, оня удря 100гр мастика на екс и пак на слънцето. Или онези другите организирани групи (забравих как им казваха), дето обикаляха бар след бар. Плащаш нещо на старта и после във всяка кръчма имаш български алкохол на корем безплатно.

На местните съм им показвал да гледат уеб камерата от хотел Кубан. Със седем часа разлика е перфектно. Малко след обяд виждат какво става на Слънчака. А тубата ги хвърля в музиката. Лас Вегас е малко планинско село, в сравнение със Слънчака. Липсват му само Дейвид Копърфилд и Селин Дион.

Потребител
Аватар

Мнение от anthony_j01 » 13 Юли 2019, 17:41

Много години ходих само по Халкидики и пренебрегвах по-северна Гърция, но през 2016 дойдох за един Великден в Паралия Офриньо и след 2 месеца си купих къща тук. Следващата година си купих втора, а тази година продадох първата и купих трета, която давам под наем :) Близо 80% от годината си живея тук и съм изключително щастлив. Предимствата са, че си почти като в България, но без недостатъците. Страхотно обслужване, фантастична храна, цените са почти 1/2 от тези в Халкидики, от София стигам за макс 3 часа (гледам да пътувам в делничен ден), няма румънци, руснаци, сърби и друга сган, основните туристи са българи със семействата си и през уикенда идват доста гърци от Серес, Драма, Солун. Почти всичко в селото работи целогодишно, тъй че зимата не ми липсва нищо, особено снегът :) Хората са много готини и сърдечни, непрестанно ме канят на гости, кръчма и т.н. Плажната ивица е огромна, има супер диви местенца, има и плажове тип Сл. Бряг. И през ум не ми минава за нашето Черноморие, нито ме вълнува какво става там. В крайна сметка живеем в пазарна икономика и затова пазарът ще реши какво ще случи. Ако фалира сегашния модел, ще се намери друг. И Испания мина по тази пътека. Нормално е да се застроява, при положение, че собствеността е частна. Ако някой от вас има земя на морето, надали ще му е приятно разни хипари и еколози да му ограничават правото да построи каквото му позволява законът. Разбира се, всички рискове след това ще са си за сметка на инвеститора. Ако има незаконни имоти, да се бутат и твай. Също така не разбирам и плачът за скъпите чадъри. Последно бях в Поморие преди 7-8 години, изядох първата вечер едни миди и след това 10 дни живях в нужника. Не съм дал 1 ст. за шибан чадър :D

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Мнение от SpeedyMan » 13 Юли 2019, 20:30

Колеги, покрай нова година се случи да съм на Златните в 5-звезден хотел с израелски туристи. Нищо против нямам евреите, имам приятели, които уважавам много, но наистина не доумявам от кое съсловие ги събират по нашите курорти, и колко пари им вземат. Обаче аз си плащах повече от добре за да попадна в такава среда.

Пример - ден 1: изчаквам си търпеливо реда на блок-маса (където ред се спазва съвсем относително като понятие), при което един ме ръчка веднага да се отдръпна. Обръщам се и гледам един чичак, с нечленоразделни звуци "Ъ-ъъ-ъ.. " сочи нещо там все едно наистина е паднал от някоя палма. После се поогледах и май повечето бяха такива с леки изключения, хора без елементарно възпитание и липса на етикет.
По етажите - пълна селяния, само дето барбекюта не си бяха опънали.
Изображение Изображение
Изображение BMW 320d Touring Изображение MB A170 CDI

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 13 Юли 2019, 22:03

Хха ха ха ..представям си , че те какво празуват тия на нова година ? :dunno:
Дори си имат специален термин за тая пословична наглост и безочие - звучи като " хуцпа" или нещо подобно на иврит . Считат го за изключително ценна черта в характера :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Черноморска тема

Мнение от top » 13 Юли 2019, 22:21

Нищо хубаво не мога да кажа за лайн*морието, но сигурно и в израел има цигани? или поне тия двете изглеждат такива..Това го казвам в смисъл, че и като в Германия кажат, че 14 годишни "българи" са изнасилили и убили някой е ясно за нас че са цигани, тъй че и там си има сган, но може би не са представителна извадка?

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 14 Юли 2019, 8:23

Това е оригиналната визия на местните , малко по чернички са от европейските ешкеназита . С 1 милион израелски араби няма какви други да са :mhihi: В общи линии съвременни варвари , ето какво представлява израелски плаж на галилейско море . Слънчака е направо е топ дестинация в сравнение с това . Чисто , евтина пиячка и комара разрешен . Така че тия двете са се прекарали ако са отказали почивката тука :mhihi:
israel.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 14 Юли 2019, 9:11

Не че оправдавам действията нашия селяк, но от евреите не знам да има по мръсна сган. Още преди време съм бил свидетел когато карат групи туристи на Метро за да си пазарят, каква анархия ставаше в магазина, върви си циганина и решава че му се яде вафла взема си една отваря я, изяжда и хвърля опаковката някъде, като решат охраната да им направят забележка започват да викат като ненормални и да се държат агресивно. А от приятели които работят в сферата на туризма, не само в България знам, че по отвратителни клиенти от евреите няма.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 14 Юли 2019, 9:25

DiMIcha84 написа:по отвратителни клиенти от евреите няма.

Те евреите по дифолт са си анти-конти :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Мнение от Venelin1111 » 14 Юли 2019, 9:26

Това е ОК което пишете за израелците, в смисъл аз не зная нищо за тази нация освен от вицовете и това което съм видял по тв. Бях склонен да обвиня управителя на хотела за агресия , но излиза , че не са ОК като хора израелтяните. В случея е комично как не искат дамите да спазят срока за настаняване. На мен , а и не само се е случвало да пристигна на дестинацията по-рано и ако може се настаняваме , ако не обяд , кафе и в 14 ч се настаняваме. Питам тези дами с какво право изискват да се настанят в 11 ч?

Няма вече BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 14 Юли 2019, 9:35

Venelin1111 написа:Това е ОК което пишете за израелците, в смисъл аз не зная нищо за тази нация освен от вицовете и това което съм видял по тв. Бях склонен да обвиня управителя на хотела за агресия , но излиза , че не са ОК като хора израелтяните. В случея е комично как не искат дамите да спазят срока за настаняване. На мен , а и не само се е случвало да пристигна на дестинацията по-рано и ако може се настаняваме , ако не обяд , кафе и в 14 ч се настаняваме. Питам тези дами с какво право изискват да се настанят в 11 ч?

Предполагам ползваш думата "дами" от благоприличие :yes:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата