От НАП са изтекли лични данни на милиони български граждани

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: От НАП са изтекли лични данни на милиони български гражд

Мнение от mangini » 19 Юли 2019, 16:19

Nap.jpg

:mhihi: :mhihi:

А има ли начин през линка на бивол да се изтеглят записите от базата данни, които излизат за конкретното ЕГН или линкът е само с информативна функция?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 19 Юли 2019, 16:46

Не знам ама на жената ЕГН-то излиза в папката .PAVKOV/QNEQNEV тадъъъъм е ся стана панаира :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 19 Юли 2019, 17:04

А какво толкова има в тези файлове примерно gamon/player и този qneqnev? Из целия фейсбук ги пишат...

Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 19 Юли 2019, 17:12

Въпроса е не какво толкова има, ясно е че има данни на хора, а ЗАЩО ги има тези папки и защо са именувани по този начин?! Какво общо жената с тоя педал Яне Янев, а де...ма знае ли човек :kuku:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 19 Юли 2019, 17:14

Да де, това по скоро ми беше въпроса - защо някакви хора ги има там както доста до сега в темата споделиха.

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Юли 2019, 17:15

Spit-Fire написа:А какво толкова има в тези файлове примерно gamon/player и този qneqnev? Из целия фейсбук ги пишат...

янеянев има заплати.. големи заплати, а плейър данни от лични карти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 19 Юли 2019, 17:55

.
Последна промяна Nickelback на 19 Юли 2019, 19:32, променена общо 1 път
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 19 Юли 2019, 18:14

Някой да каже имената с къв енкодинг са или по-точно какъв трябва да бъдат, че да може човек да си търси като хората :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Юли 2019, 18:19

То да се чудиш на полу-познат колко му e заплатата пак губи смисъл :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Юли 2019, 18:27

Dextuar написа:Някой да каже имената с къв енкодинг са или по-точно какъв трябва да бъдат, че да може човек да си търси като хората :mhihi:

Utf8 bom

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 19 Юли 2019, 18:36

.
Последна промяна Nickelback на 19 Юли 2019, 19:32, променена общо 1 път
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 19 Юли 2019, 19:17

И мене ме има в ЯнеЯнев и в гамон плейърс и подобни..дрън-дрън.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

От НАП са изтекли лични данни на милиони български граждани

Мнение от Venelin1111 » 20 Юли 2019, 1:08

Ето и мнението на Дойче Веле и “вълшебния хакер” според премиера Борисов

https://m.dw.com/bg/чуждите-медии-за-борисов-уникалния-хакер-и-големия-проблем-на-българия/a-49631720

———————-

Китаец към българин:
- Вие колко милиона сте?
– Почти седем.
– Сигурно се знаете по физиономия?
– Не, но си знаем ЕГН-тата и заплатите.

Няма вече BMW

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юли 2019, 9:31

E34 написа:Вервайте ми, ЕГН-то е най-малкия проблем и нещото което всеки може да намери в нет-а. Само по себе си ЕГН-то не е кой знае колко важно, но виж вече в комбинация с номер на лична карта, телефон и адрес си е инструмент за разни измами. Въобще информацията за личните данни ведно с нарастващите услуги онлайн си е доста добра ниша за измами. Аз лично имам идея да отида до Еконт и Изипей да заявя да ми изтрият данните, имам това право. Да видим как ще постъпят, че почвам да параноясвам. Не че има за какво кой знае ама що пък.

Всъщност и това не е голяма работа. Ако някой, който те знае просто, но иска да ти намери тия данни няма никакъв проблем да ти го направи. Намира ти телефонния номер и взема всичко нужно. Хора занимаващи се с измами спокойно могат да цакат жълти стотинки на някой работещ в мобилен оператор за да ти изкара и майчинито мляко. А такива хора имат позиции и в полицията, та всеки служител на средно ниво лесно ще се намери път и начин за да ти продаде пак за жълти стотинки данните. Даже не е нужно и да му плащат конкретно за това, то ще влиза в общия пакет услуги, а може и просто познати да са, варианти бол. В НАП пък като знам също колко лесно може да намериш човек да ти снесе всичко...не виждам какво толкова параноясвате всички. От хакери спасение няма, от доносници и предатели също. Те САЩ не мижаха да се опазят където харчат милиарди за разузнаване, а ние тука ще се опазим. Изобщо цялата тая медийна истерия не я виждам като нищо друго освен пари за медиите и политически дивиденти за партии извън Бойковата.
За последната една година на хартия съм изкарал еди колко си пари, ами голям праз.
Свирках те си и не се тормозете за глупости.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юли 2019, 9:31

E34 написа:Вервайте ми, ЕГН-то е най-малкия проблем и нещото което всеки може да намери в нет-а. Само по себе си ЕГН-то не е кой знае колко важно, но виж вече в комбинация с номер на лична карта, телефон и адрес си е инструмент за разни измами. Въобще информацията за личните данни ведно с нарастващите услуги онлайн си е доста добра ниша за измами. Аз лично имам идея да отида до Еконт и Изипей да заявя да ми изтрият данните, имам това право. Да видим как ще постъпят, че почвам да параноясвам. Не че има за какво кой знае ама що пък.

Всъщност и това не е голяма работа. Ако някой, който те знае просто, но иска да ти намери тия данни няма никакъв проблем да ти го направи. Намира ти телефонния номер и взема всичко нужно. Хора занимаващи се с измами спокойно могат да цакат жълти стотинки на някой работещ в мобилен оператор за да ти изкара и майчинито мляко. А такива хора имат позиции и в полицията, та всеки служител на средно ниво лесно ще се намери път и начин за да ти продаде пак за жълти стотинки данните. Даже не е нужно и да му плащат конкретно за това, то ще влиза в общия пакет услуги, а може и просто познати да са, варианти бол. В НАП пък като знам също колко лесно може да намериш човек да ти снесе всичко...не виждам какво толкова параноясвате всички. От хакери спасение няма, от доносници и предатели също. Те САЩ не мижаха да се опазят където харчат милиарди за разузнаване, а ние тука ще се опазим. Изобщо цялата тая медийна истерия не я виждам като нищо друго освен пари за медиите и политически дивиденти за партии извън Бойковата.
За последната една година на хартия съм изкарал еди колко си пари, ами голям праз.
Свирках те си и не се тормозете за глупости.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата