Къде бихте живяли?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Къде бихте живяли?
Благодаря!
Иначе имах някаква роднина (сестра на дедо ми май) с апартамент в Чайка и преди има-няма 30на години сме отсядали там.. Хубав квартал като местоположение, но сигурно са вече предимно пенсионери там?
Иначе имах някаква роднина (сестра на дедо ми май) с апартамент в Чайка и преди има-няма 30на години сме отсядали там.. Хубав квартал като местоположение, но сигурно са вече предимно пенсионери там?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Чайка си е супер, въпреки че и там застроиха и продължават, малцинства няма
- Bogat-Beden
-
-
sa_hellrot написа:Чайка си е супер, въпреки че и там застроиха и продължават, малцинства няма
Благодаря и на теб!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Не знам във Варна как е, ама поне в София не смятам че има пенсионерски и младежки квартали(като изключим студентски ама и там има блокове с по-възрастни хора). Народа се е умешал яко, та това не ми изглежда релевантен критерии.
- Bogat-Beden
-
-
Е то няма как да са 99 процента, но според теб къде са повече старите и къде младите- Ст. Град и Ман ливади и Център/ Лозенец 
Не ми се спори ,а и не е бетонен критерии, просто досега не съм се чувствал хич на място сред съседите си, по-млад бях и с лека ръка го пренебрагвах, но особено в апт. ако живееш, за мен е критично да са хора, (или поне като за нашия стандарт не Ганьовци, БСП електорат, и все осталная сволоч
)
Дано си ме разбрал сега

Не ми се спори ,а и не е бетонен критерии, просто досега не съм се чувствал хич на място сред съседите си, по-млад бях и с лека ръка го пренебрагвах, но особено в апт. ако живееш, за мен е критично да са хора, (или поне като за нашия стандарт не Ганьовци, БСП електорат, и все осталная сволоч

Дано си ме разбрал сега

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Аз те разбирам, амаа ми звучи трудно постижимо, особено за квартира. От блок до блок разликата може да е от небето до земята, та даже и от вход до вход в един блок. Така че, аз не бих отписвал цял квартал заради това, но ти си знаеш.
- Bogat-Beden
-
-
Когато преди 20 години идвах от село Шумен НА Софията, купувахме хралупа на бюджет. ( Още ме е яд, че не събрахме 2-3хиляди долара повече, толкова беше разликата от гето до наистина добър квартал, но нейсе..) Тогава харесахме доста един апартамент в Красна Поляна, но беше точно до старите виетнамски общежития, поуплаши ми се окото
Брокерът беше на първо място човек
(ест. после емигрира...) и ни каза - "Ваше е решението, но според мен не си купувайте ц.иганите.."
Та така
П.С. Ти си избягал от всичко живо в Банкя и си шапка на тояга
, викаш плебса какво се представлява тука с претенции на бюджет 

Брокерът беше на първо място човек

Та така

П.С. Ти си избягал от всичко живо в Банкя и си шапка на тояга

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
А, в банкя щото живее цетът на ентелегенцията 

Bogat-Beden написа:Благодаря!
Долната част на района (блоковете срещу Морската) са си баш чист СОЦ. По-свежите сгради са в горната част към булевард ''8-ми Приморски'', посока Бриз и Левски.
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

- Bogat-Beden
-
-
Ясно, полезно инфо.
Инак имам и още едно ограничение, мисля да взема тигъра (малкото ми куче - Мишка).
Но има поне 10на обяви с позволение за дом. любимци, а тя и без това си е тотално безопасна игла
Инак имам и още едно ограничение, мисля да взема тигъра (малкото ми куче - Мишка).
Но има поне 10на обяви с позволение за дом. любимци, а тя и без това си е тотално безопасна игла

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Къде бихте живяли?
Всички квартали извън широк център са идентични с панелните квартали в София.
Навсякъде поникнаха нови сгради, в такива няма да има пенсионери.
От центъра повечето хора избягаха и се настаниха в новите сгради мутри, богати селяни и пр. доста неприятно като цяло.
Аз съм живял 25 год на баш център и горе-долу 80% от всички, които живееха там, вече не живеят.
Най-добре си търси в широк център ново строителство по критериите които си задал.
Мангали в централнатс част няма, изкючая колхозния пазар.
От центъра повечето хора избягаха и се настаниха в новите сгради мутри, богати селяни и пр. доста неприятно като цяло.
Аз съм живял 25 год на баш център и горе-долу 80% от всички, които живееха там, вече не живеят.
Най-добре си търси в широк център ново строителство по критериите които си задал.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Бриз бива, орки почти няма.Не мисля, че може да се определи квартал с предимно млади хора, навсякъде има от всички. Широк център е добре, само с паркирането стана ад, откакто вкара синята зона. Ако намериш да си в зоната, не знам точно как стояха нещата с абонамента.
- Bogat-Beden
-
-
Е това е мнение, мерсаж!alekangg написа:Всички квартали извън широк център са идентични с панелните квартали в София.
C04, нямам МПС

В момента живея в Касел, Германия (200 000 население) и след като завърша (Април-Май 2021) ще се прибирам към България. Със сигурност няма да отида в София, тази гъчканица не е за мен. Отделно да пътувам по час от и до работа, сега пътувам 30 минути, но са 26 километра. В момента съм се насочил към Шумен (откъдето съм), Плевен, Русе, Стара Загора. Не особено големи градове, като за Шумен, Русе и Стара Загора съм на 100% сигурен, че още на втората-третата седмица ще успея на си уредя работа, с която да мога да се издържам без абсолютно никакви проблеми. В Шумен ще са по-малко парите, но пък ще си спестя 300-400 лева наем. За 2-3 пъти в годината ходене на кино/театър/концерти/мол/каквото и да е, мога да запаля колата и да мина 200-300 километра.
- Bogat-Beden
-
-
Не знам колко време те е нямало в Шумен, но аз се върнах след почти 20 година, като маршрута беше Шумен- Сф - чужбина - Сф - Шумен и само някой друг нов тротоар и градинка са се променили, нищо друго не е мръднало.. Хората като манталитет и начин на живот - развитие 0 (нула..)
Работа има, вярно , вероятно си спец някакъв профилиран и не те притеснява, но хора без висока квалификация се радват на 7-800 лъва... За мен този град става за тийнове и 60+ , инак си е село в почти всеки аспект..
Стара Гъзора освен че е центъра на вселената (според всичките му жители), поне има доста хубави жени
Работа има, вярно , вероятно си спец някакъв профилиран и не те притеснява, но хора без висока квалификация се радват на 7-800 лъва... За мен този град става за тийнове и 60+ , инак си е село в почти всеки аспект..
Стара Гъзора освен че е центъра на вселената (според всичките му жители), поне има доста хубави жени