Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема
barty написа:Истинското уиски са няколко марки: Тийчърс, Бяло конче, Ват 69 и БалантайнПиеш и не повтаряш
![]()
Абе така е, ама онзи ден пих Балантайн, след като не бях от години и сякаш не беше чак зле, по-добре от останалите в списъка.
barty написа:Сега сериозно, нямам претенции да съм разбирач но с Чивас 12г, Гленфидич 12 и т.н. до към 60-70лв бутилката има избор на прилични напитки.
Гленфидих 12 за мен не си струва парите наникъде, но имам 18 годишното им, ще го пробвам. Дано то става

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Опитай Jim Beam RYE, жлЪт етикет

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Опитай ...
На теб ти останаха три дена да купиш кола, забрави ли? Девет месеца родилни мъки, оплюване на всички мобилета и аутомаркети в ЕС и пак нямаш кола. Е, имал си някакво Субару, ама може ли и за него да ти се вярва? Освен ако не е "Онова Субару"

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Johnie Walker Rye finish е много пивко и приятно. Преди беше под 20лв обаче напоследък подгони 30лв 

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
alx написа:виж, водите за мене имат различен вкус... като примерно софийската чешмяна вода на мене ми е много вкусна. но разните артезиански води във скъпи бутилки повечето ми миришат на лайна и не ми понасят... горна баня също ми е вкусна... един вид- цената на водата не съм установил да има ефект върху това дали на мене ми харесва или не на вкус.
Всъщност си прав,макар че точно на това не обръщам внимание кой знае колко....Софийската чешмяна не ми харесва.Нашата е по-твърда и за разлика от много райони в Родината не идва от язовир.
А в крайна сметка производителите на бутилирана вода ти продават основно шишето

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- c04
- Кръстникът
-
Don_Diego написа:Никой нищо не казва за баклавата - хапвате ли?
Както винаги - не

Ама тия дни що бонбони изядох

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
c04 написа:barty написа:Истинското уиски са няколко марки: Тийчърс, Бяло конче, Ват 69 и БалантайнПиеш и не повтаряш
![]()
Абе така е, ама онзи ден пих Балантайн, след като не бях от години и сякаш не беше чак зле, по-добре от останалите в списъка.barty написа:Сега сериозно, нямам претенции да съм разбирач но с Чивас 12г, Гленфидич 12 и т.н. до към 60-70лв бутилката има избор на прилични напитки.
Гленфидих 12 за мен не си струва парите наникъде, но имам 18 годишното им, ще го пробвам. Дано то става
Обикновения Балантай като за не 12 годишен бленд си е ОК стига да не е някое фалшиво. 12 год си е супер, подобно на черното Джони, а има и един доста рядък 17 годишен Балантай който спокойно може да скрие шапката на редица сингъл малцови. А иначе обикновения беше едно от най-баровските уискита заедно с червеното Джони по време на комунизма когато ги имаше само по Корекомите. Ват 69 и Тийчърс са наистина доста отвратителни, а към тях може да се прибави и Грандс, та дори и да не са фалшиви. Бялото конче е силно и остро но не мога да кажа че е толкова гадно даже напротив. Ако се изстуди във фризера горе долу става, в такъв вид може да мине като заместител на ракията, да не кажа и че е по добре от поне 70% от т.нар. "маркови ракии" на нашия пазар. За 12 годишния Гленфидих много зависи от къде си го купил, но чак пък да не си заслужава парите, той е може би един от най-евтините малцове на нашия пазар, поне от това дето съм взимал от Аванти или от магазина за уиски на Скобелев срещу НДК нямам оплаквания. Обече един колега беше споменал, че имало голяма разлика между такъв купуван от България и от Люксембург. Освен това много си приличат с 12 годишния Гленливет, ето тук човек ако не знае кое от двете са му сервирали може да ги обърка, включително и познавачи. Иначе на мен незнам що ма 15 год. ми по харесва от 18 годишния Гленфидих.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Кви са тея вискита дето подхванахте има си тема за тея неща бре
Аз ще кажа само ДИЗЕЛ БЕГАЧКА НЯМА и нека спама да започне сега
. Между другото го мисля наистина 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
seimo написа:Кви са тея вискита дето подхванахте има си тема за тея неща бреАз ще кажа само ДИЗЕЛ БЕГАЧКА НЯМА и нека спама да започне сега
. Между другото го мисля наистина
535d?

- c04
- Кръстникът
-
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70