Парламентарни избори 2022 - анкета
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Парламентарни избори 2022 - анкета
За 6 месеца покажи ти ако можеш.
Как ви излъгаха, окрадоха, направиха схемите за Шест месеца.
Напънал ги Бойко, а.?
Ох, нема смисъл.
За корпоративния съм съгласен, Доне.
Е затова треа да се махнат завинаги. Само то е достатъчно.
Напънал ги Бойко, а.?
Ох, нема смисъл.
Хм,хм...
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Моджо написа:За 6 месеца покажи ти ако можеш.
Напънал ги Бойко, а.?
Ох, нема смисъл.
Хубав въпрос.
А ти знаеш ли как се решава проблем на практика?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
SpeedyMan написа:Моджо написа:За 6 месеца покажи ти ако можеш.
Напънал ги Бойко, а.?
Ох, нема смисъл.
Хубав въпрос.
А ти знаеш ли как се решава проблем на практика?[/quote
Представи си, знам. И то бая повече от 95% от пишещите тук.
Най-малкото щото ръководя хора и проблеми решавам всеки ден. И чужди и свои.
Писал съм го поне 5 пъти, че представа си нямате как работи държавата и че това не е фирма, че да си правиш квот си решиш. И че не винаги, даже всъщност в повечето случаи, правилното, логичното решение просто е неприложимо.
Последна промяна Моджо на 02 Окт 2022, 17:34, променена общо 1 път
Хм,хм...
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
Моджо написа:SpeedyMan написа:Моджо написа:?[/quote
Представи си, знам. И то бая повече от 95% от пишещите тук.
Най-мнлкото щото ръководя хора и проблеми решавам всеки ден.
Хах,,, ето ти ситуация: какво би направил ти - за 6 месеца не можаха да отворят даже зоопарка в Стара Загора, при положение, че беше готов.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
резултатите от тази тема ме правят оптимист за нашето Отечество
мисля си, че такъв би бил и резултата при нормално гласуване у нас... нормално е, кагато се изключи "груповия" вот, чиито носители са герб и дпс...

мисля си, че такъв би бил и резултата при нормално гласуване у нас... нормално е, кагато се изключи "груповия" вот, чиито носители са герб и дпс...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Спиди мен интересно как не могат да го отворят като на 17 юни си е получил лиценза, а от 24 работи. Странна работа.
Да не говорим, че това е Общински обект и строителството е общинско , парите /повечето/ европейски + от общината.
Къде е тука правителството , че нещо не схващам. Сигурно съм тъп.
Да не говорим, че това е Общински обект и строителството е общинско , парите /повечето/ европейски + от общината.
Къде е тука правителството , че нещо не схващам. Сигурно съм тъп.
Последна промяна Моджо на 02 Окт 2022, 17:44, променена общо 1 път
Хм,хм...
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
Моджо написа:Спиди мен интересно как не могат да го отворят като на 17 юни си е получил лиценза, а от 24 работи. Странна работа.
По-скоро защо стана на 17-ти юни. И помним ли какво стана на 16-ти?
Последна промяна SpeedyMan на 02 Окт 2022, 17:45, променена общо 1 път
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
И кво стана на 16 ?
Такива изсмукани от пръстите съвпадъци...на некой друг.
Значи Зоопарка чакаше вот на недоверие, за да му дадат лиценза още на утрето
Ама верно ли ?
Значи Зоопарка чакаше вот на недоверие, за да му дадат лиценза още на утрето

Ама верно ли ?
Хм,хм...
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
Моджо написа:И кво стана на 16 ?
Значи Зоопарка чакаше вот на недоверие, за да му дадат лиценза още на утрето![]()
![]()
![]()
Ама верно ли ?
Е па факт.. след тази дата почнаха и ремонтите на магистралата и разни дупки по пътищата да кърпят. Кой е пречил да не се случат тези неща преди 16-ти?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Искаш ли да те водя в някое министерство да видиш как се случват нещата.
Трябва да ти кажа, че реално министъра е последна дупка на кавала при нормални обстоятелства. И е правилно да е така.
На 17 или на 18 или на 25 е се едно - правителството е било същото. Та ако нещо са искали да спрат ще са го спрели още повече знаейки, че след 2 месеца нема да са те.
Строителите са много хубав пример как очевидни схеми и далавери си принуден да ги платиш и нищо не можеш да направиш, нищо, че най-правилното е да им нанана нанайката. Плащаш и се грижиш това втори път да не се случва.
Трябва да ти кажа, че реално министъра е последна дупка на кавала при нормални обстоятелства. И е правилно да е така.
На 17 или на 18 или на 25 е се едно - правителството е било същото. Та ако нещо са искали да спрат ще са го спрели още повече знаейки, че след 2 месеца нема да са те.
Строителите са много хубав пример как очевидни схеми и далавери си принуден да ги платиш и нищо не можеш да направиш, нищо, че най-правилното е да им нанана нанайката. Плащаш и се грижиш това втори път да не се случва.
Последна промяна Моджо на 02 Окт 2022, 17:57, променена общо 1 път
Хм,хм...
Хаха, нула гласували за Майчето. Пък преди 3 часа бяха на някви пикливи гласове да влязат в парламента и пуснаха хиените да сбират електорат. ПС: Предполагам
. Иначе знаем как се управлява държава, "ма той и тате знае ама козата си сака пръч" . И аз гласувах реално, сигурно пак грешно, но то последните 30-на години с всички ни е така
.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Значи за войната темата се заключи, понеже 3-4 човека се караха нон стоп и управата прецени, че е достатъчно поради този факт да страдаме другите 90%-та от пишещите вътре, но в тая тема се карате се 200 човека и няма проблем? Браво, ей това е не двоен, ами не знам какъв яшин. Сякаш пречи нещо онези хора да бъдат респектирани, но те си продължиха споровете в другите теми така или иначе и ако си траят, това съвсем не е защото темата за войната е заключена.
Не знам какво толкова делите тука, но изборите са ясни защо отиват при Бойко. Първо защото наркоманите се оляха тотално. И второ, което май е водещо и го казах още преди първия избор с много проценти за Слави. Няма как в нашата родина да се разберат 5 партии да управляват заедно. Разберете, че те са издигнати от различен кръг хора и всеки ще натиска с неговите си интереси, а после вече идва и другото, че няма как да се разберат кой и как да краде. Докато Бойко тупва по масата и е ясно кой и какво ще взема. Рекетирали бизнесите.
Онзи с ресторанта ли? Сигурно рекетират, ама тия бизнеси нали се сещате г-да, че ако бяха в ред и не заобикаляха закона, нямаше да има какво да им рекетират??? Не ви ли идвало наум след като казвате, че гласуващите за Бойко не може да ни разберете и там някакви неща за акъла, че тия рекетирани фирми съществуват на ръба на закона, не плащат каквото трябва на държавата и гледат да минат по тънката линия все? Интересно защо аз имам познат, който върти милиони обороти, но никой не е дошъл да му каже да даде дори една стотинка на някой. Нито в общината където герб има кмет трети мандат вече, нито някой от обкръжението на Горанов, който е събирача на Бойко. Сещам се защо може никой да не рекетира точно него, вероятно защото ми е казвал, че гледа да плаща абсолютно всичко като данък печалба и то не защото му се иска, ами за да няма проблеми ако един ден решат да го проверяват всякакви институции. Може би и защото си осигурява работниците на сумите, които вземат като заплати и не са на минималните! И това не иска да прави, но го прави. Имам и други потвърдени случаи и все си мисля, че вие като умни хора трябва да се сещате и за тия неща. Цоцал цял живот и се ползвал с партийни привилегии я при Бойко, я принйяккб друг преди това, изведнъж бизнеса му се разрастнал и иска да плаща същото, чакай бе, откъде на къде? След като веднъж си тръгнал по тоя път да прецакаш конкуренцията като се ползваш с привилегии, а си почнал да печелиш много, естествено, че ще кихаш повече! Та айде да не ревем за БГ бизнеса, който една корона го съсипа за няколко месеца(част от него разбира се)а вие се изреждахте тука да обяснявате как същия този бизнес отива на системи защото е мислен само печалбарски по всеки един критерии, а шефовете му вместо да инвестират в него се чудят как да карат чисто нова седмица(примерно)вместо някое Ф01 да речем и да мислят за черни дни. Та много бързо сменяте палачинката. Аз няма да седна на ревна за нито един БГ бизнесмен, който е бил рекетиран от Бойко и то не защото гласувах за него като най-малкото зло и като единствения политик-мутра-тиква през времето на който нещо е направено за да тая държава в последните 30 години, ами просто защото много неща в тая държава са ясни като бял ден защо са така, най-вепенпък бизнеса. Във форума също има хора с бизнеси, я някой да каже рекетиран ли е бил от хора близки до властта? Нали все пак всичко е било рекет, нека видим някой изревал тука, а не само да слушаме хомурески за познат, на познатия, на познатия, че така дест човека по веригата. Или пък може да имате съвсем конкретен пример в който сте 100%-та убедени, че е рекетиран, но никога преди това не се е ползвал с привилегии при никоя власт(без значение Бойко или други)и всичко му е законно пък те точно него поради някаква причина са решили да го рекетират.
Между другото в нашата секция машината дефектирала и 2 часа чакали разрешение от ЦИК да почнат на хартия само.
Беше една опашка, само я видях и изчезнах с намерението да се върна после и ако пак има опашка щях направо да си излезна. За щастие имаше малко хора, с хартията се гласува точно за секунди и не разбирам какъв беше тоя напън за тия машини да се гласува след като за всяко нещо пак има решение да се манипулират гласове и само се объркват някои граждани. Явно пак някой е гушнал едни пари. Интересно как Бойко не е във властта от бая време пък някакви неща все така си вървят и ще си вървят един ден и днес него. Това ми напомня на момента в който Майкъл Джордан се отказа и заяви, че играта е по-голяма от него. Та лично аз както и колегата преди мен, който спомена същото помня много добре каква беше България като инфраструктура преди 15 години, че и преди това. Помня околовръстното на София как в една вечер колата ми потъна в голяма дупка заради локва и по късмет нищо не се строши. Сега на това околовръстно може не просто да не се чака с часове, ами и да се кара със светлинна скорост чисто хипотетично. Интересно как точно Софиянците ги забравяте вие тези неща след като магистрала до морето ви се струваше невъзможно почти в обозримо бъдеще, а за други дестинации да не говорим. Благодарение баш на мутрата и неговите неоспорими схеми и крадене сега се правят магистрали навсякъде в БГ и парите течаха от Европа. Течаха просто защото мутрата имаше схемата как да връща част от тях на западните политици в онези да са доволни. Същите тези политици, които управляват запада, а тука си мислехме, че са света вода. Ще могат да изберат от куп супер платени кариери, но ще искат да са точно политици заради заплатата а?
А най-много ми е любима опорката, че наркоманите нищо не направиха защото нямали време.
А нещо започнаха ли да правят? Поне да стартират проекти кой им пречеше, пак ли Бойко? Не, те бяха заети толкова месеци да ни обясняват как за герб. Ами това не проработи и може спокойно да си ходят защото са много честни, некорумпурани и кадърни, пък нека сега да видим некадърните, лъжливите и корумпираните мутри пак какво ще направят. Току виж станала магистралата Бургас - Варна, пък вие после обяснявайте пак как струвала 2-3 пъти над тези в някакви държави някъде.
П.п: Някой ден като се сменят още две поколения може би, вероятно може да изберат някой интелигентен премиер като Кирил Петков и да вървят нещата както ни се иска на всички. Вероятно ще е кадърен и ще има шанса да направи нещата, които всеки иска, но дотогава ще ни управляват разни като Бойко просто защото много неща в обществото не са се променили, а на запад гледат на нас като на касичка. Говоря за политиците им, затова и искат някой като него. Все пак схемата кардинално е измислена да се затъпява, умните да отиват на запад да работят някакви хубави неща от които държавите им там да имат полза, голяма част от тъпите също да отиват за да работят пък мръсната работа, а тука да останем някакви супер инати, които да се отнеме да поддържаме някак тая територия защото иначе я подаряваме на...и аз не знам на кого.
Не знам какво толкова делите тука, но изборите са ясни защо отиват при Бойко. Първо защото наркоманите се оляха тотално. И второ, което май е водещо и го казах още преди първия избор с много проценти за Слави. Няма как в нашата родина да се разберат 5 партии да управляват заедно. Разберете, че те са издигнати от различен кръг хора и всеки ще натиска с неговите си интереси, а после вече идва и другото, че няма как да се разберат кой и как да краде. Докато Бойко тупва по масата и е ясно кой и какво ще взема. Рекетирали бизнесите.

Между другото в нашата секция машината дефектирала и 2 часа чакали разрешение от ЦИК да почнат на хартия само.

А най-много ми е любима опорката, че наркоманите нищо не направиха защото нямали време.

П.п: Някой ден като се сменят още две поколения може би, вероятно може да изберат някой интелигентен премиер като Кирил Петков и да вървят нещата както ни се иска на всички. Вероятно ще е кадърен и ще има шанса да направи нещата, които всеки иска, но дотогава ще ни управляват разни като Бойко просто защото много неща в обществото не са се променили, а на запад гледат на нас като на касичка. Говоря за политиците им, затова и искат някой като него. Все пак схемата кардинално е измислена да се затъпява, умните да отиват на запад да работят някакви хубави неща от които държавите им там да имат полза, голяма част от тъпите също да отиват за да работят пък мръсната работа, а тука да останем някакви супер инати, които да се отнеме да поддържаме някак тая територия защото иначе я подаряваме на...и аз не знам на кого.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
Моджо написа:Искаш ли да те водя в някое министерство да видиш как се случват нещата.
Много си емоционален

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Между другото на тия избори засега съм доволен от две неща. Първо, че Мая си отива в девета глуха където и е мястото и второ, но по-важно, спора в тая тема е герб или другите партии ПП и ДБ, а не Възраждане. Ако тия бяха успели да излъжат въобще нещо народа, нямаше да го преживея. На всичко отгоре доста умело използваха войната за да се изтъкнат като някаква про руска партия, а преди нея се явяваха като някакви върши националисти тип Болен. Ама какво да очакваш от човек, който е сменил 20 партии. 
Сега гледайте големия смях като се коалират Бойко, Кирчо и кокорчо, понеже няма да има накъде вече, как тука ще обяснявате колко са различни едните от другите.

Сега гледайте големия смях като се коалират Бойко, Кирчо и кокорчо, понеже няма да има накъде вече, как тука ще обяснявате колко са различни едните от другите.
In God we trust, all others we track.