СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: СПАМ ТЕМА
Ок, стискаме ръцете като гледам, повечето неща и аз ги мисля така, даже за шофьора с единия крак в затвора с другия в гроба не е случайна приказка. Винаги съм си мислил, че мога да се озова там поради някаква причина. Ето сега за това със смърт и вина. Имах случай когато можеше да стане голяма беля поради лошо стечение на обстоятелствата, всъщност на няколко пъти съм имал като се замисля, в три от тях освен хладнокръвие ме запази и късмета, понеже ситуацията Х за която не си подготвен, винаги може да се появи. За мое щастие ми се е разминавало. На други мои познати не.
Само не съм съгласен за хващането на този същия пиян. Не ме разбирай погрешно, не ме храни толкова факта, че тоя ще лежи или нещо лично към него. Алкаж като алкаж, трябва да влезе в статистиката и толкова. Мани, че му е за пореден път хванат, което автоматично значи, че е имало десетки в които не е хващан. Но ме храни факта, че е известен и ще послужи за назидание както казах на всякакви други известни и на цялата общественост. Защото съгласи се, че обикновен човек като го хванат нищо не разбираш, хванали онзи ден някакъв с 4.29. Супер, минава и заминава, пак е ок да се дава гласност, но няма същата тежест. Сега за този в неговите среди си шушукат колко е зле, че ще лежи. А там е пълно с пропаднали типове, макар и известни. Наред е онзи на Захари Бахаров брат му. Разни чалгаджийки като онази, готвача, всичко това е ТОП новина за цялото общество, да виждат, че закона действа. А не да излиза Зак или някой като него и да вика "да, да, оправяме се" и т.н.
Защото на черното бяло не може да каже никой в случая. Както казах извървяхме дълъг и мъчителен път на пълно безхаберие и беззаконие от момента в който цялото общество видя, че закона не струва нищо, когато един известен и пиян като цървул(може и дрогиран да е бил тогава, кой ти прави тестове в онези времена)Максим Ставийски практически уби едно младо момиче и не му направиха абсолютно НИЩО! И се стига до вчерашният ден в който имаме сравнително известен човек, който не е направил ПТП, не е убил някой, но влиза в затвора само защото е пил! За мен това си е за пир, а не факта, че е този конкретно!
Естествено, че не те е излъгал. В Слънчев Бряг това беше масова практика пред доста хотели.
Само не съм съгласен за хващането на този същия пиян. Не ме разбирай погрешно, не ме храни толкова факта, че тоя ще лежи или нещо лично към него. Алкаж като алкаж, трябва да влезе в статистиката и толкова. Мани, че му е за пореден път хванат, което автоматично значи, че е имало десетки в които не е хващан. Но ме храни факта, че е известен и ще послужи за назидание както казах на всякакви други известни и на цялата общественост. Защото съгласи се, че обикновен човек като го хванат нищо не разбираш, хванали онзи ден някакъв с 4.29. Супер, минава и заминава, пак е ок да се дава гласност, но няма същата тежест. Сега за този в неговите среди си шушукат колко е зле, че ще лежи. А там е пълно с пропаднали типове, макар и известни. Наред е онзи на Захари Бахаров брат му. Разни чалгаджийки като онази, готвача, всичко това е ТОП новина за цялото общество, да виждат, че закона действа. А не да излиза Зак или някой като него и да вика "да, да, оправяме се" и т.н.
Защото на черното бяло не може да каже никой в случая. Както казах извървяхме дълъг и мъчителен път на пълно безхаберие и беззаконие от момента в който цялото общество видя, че закона не струва нищо, когато един известен и пиян като цървул(може и дрогиран да е бил тогава, кой ти прави тестове в онези времена)Максим Ставийски практически уби едно младо момиче и не му направиха абсолютно НИЩО! И се стига до вчерашният ден в който имаме сравнително известен човек, който не е направил ПТП, не е убил някой, но влиза в затвора само защото е пил! За мен това си е за пир, а не факта, че е този конкретно!
Lenco написа:Аз рядко ползвам такси, на 2-3 години веднъж, но преди 2 години акумулатора на 46-цата умря в Бургас. След 1 час дрямане на главна улица в М. Рудник се появи едно момче и свършихме работа, беше лято, не мисля, че беше висока цената, та се разприказвахме иРазказа, че лятото имало тарифи за вървежни заведения по морето за които трябвало да плащат таксиджиите по 5-6000лв на месец за да ги пускат, май и летището влизало. Не знам дали е вярно, момчето изглеждаше интелигентно, караше нова Шкода.
Меварик, да споделиш нещо по темата.
Естествено, че не те е излъгал. В Слънчев Бряг това беше масова практика пред доста хотели.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
St.Trinity написа:Като човек който си вади хляба с каране, гледай ти да не се озовеш на негово място.
Нали си наясно, че това няма как да ти се случи случайно? Това е целенасочен избор като имаш условна и да те ушият втори път.
Един път се е объркал, ОК... но втори път?
Проблемът за мен са тия абсурдни тестове за наркотици, за които трябва да чакаш с месеци за един малоумен тест, който трябва
да е готов на сутринта. Това е предпоставка за рекет, освен всичко останало.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- St.Trinity
- Потребител
-
steeN написа:Проблемът за мен са тия абсурдни тестове за наркотици, за които трябва да чакаш с месеци за един малоумен тест, който трябва
да е готов на сутринта. Това е предпоставка за рекет, освен всичко останало.
Точно заради това ще си я караме постарому, въпреки обещанията на един очилат премиер. По същата причина полицейските служители няма да бъдат проверявани.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това алкохолното петно седяло в колата и се чудело на кого да звънне да го прибере щото бил пиян както всяка вечер ....и нещеш ли ушевите дошли вместо да го закарат у тях го проверили за алкохол . А той дори дал кръвна проба , щото нямал съмнение че е невинен... 

Последна промяна Jordana на 01 Авг 2025, 7:28, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
St.Trinity написа:Не се радвай на чуждото нещастие (това ми е посланието), защото утре може да си ти.
Аз се радвам за всеки, който е хванат в умишлено престъпление и искам максимално да му се сговни живота

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Така е, но той обясни, че е имал предвид по-скоро случайно събитие на пътя, което не е в следствие на умисъл. Примерно както описах, караш си посред нощ и на платното излиза пиян цинго минго, буташ го и се озоваваш в затвора по новия закон защото е трябвало да го предвидиш. Тъмно ще караш толкова бавно, че да спреш в зоната на фаровете ако се наложи. Все пак както и друг колега писа, около селата било то и на главен път понякога ходят пиянки пеш, с колелета, с каруци и т.н.
Както казва адвокатът ми, да ти изскочи кон в България трябва да го предвидиш и ако е отляво надясно по пътя, трябва да караш с такава скорост, че да можеш да спреш защото той пресичал пътя и имало време да го видиш.
Ако ти излезе отдясно, няма проблем откъм вина. Обаче в първия случай ако стане нещо с някой пътник в колата...много ядове ще береш и в общия случай ще си виновен. Виж ако ти излезел слон, нямало пак проблем защото е неочаквано събитие в България.
Не знам край Шумен ако е пантера дали се брои за неочаквано.
Както казва адвокатът ми, да ти изскочи кон в България трябва да го предвидиш и ако е отляво надясно по пътя, трябва да караш с такава скорост, че да можеш да спреш защото той пресичал пътя и имало време да го видиш.

Не знам край Шумен ако е пантера дали се брои за неочаквано.

Top Gun Maverick написа:Както казва адвокатът ми, да ти изскочи кон в България трябва да го предвидиш
Според мен трябва да се свържеш с адвокат Марковски ако си сериозен да продължиш да газиш добитъка

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Абе аз излезнах сух тогава, въпреки нежеланието на началника на полицията. След като органите от КАТ съставиха акт на собственика на коня защото ми е излезнал отдясно, лично тоя чукундур се развикал как можаха да ме изкарат невинен, нямало начин да е така. Думкал по маси, не знам си какво, крещял, много не харесваше тоя, че не му играех по свирката ей. Накрая се стигна дотам, че да ми напишат някакъв акт и на мен от стойността 20 лева защото нямаше как да ме изкарат виновен все пак(ВЕЧЕ)и заместника отдолу го дописа, че нарушението не е маловажно като видял колко е на наказателното след време. Заместникът защото тия в КАТ изчакаха началника да излезе в отпуска и тогава да изкарат НП за да не се ядосва онзи колко малка ми е глобата. 
Същият този началник в края на 90-те и началото на милениума събираше парите на Висаджиите от крадени коли в региона, по-точно помагаше. После отиде при Злати баретата да се облажи и там, докато беше началник още даже.

Същият този началник в края на 90-те и началото на милениума събираше парите на Висаджиите от крадени коли в региона, по-точно помагаше. После отиде при Злати баретата да се облажи и там, докато беше началник още даже.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Както казва адвокатът ми, да ти изскочи кон в България трябва да го предвидиш и ако е отляво надясно по пътя, трябва да караш с такава скорост, че да можеш да спреш защото той пресичал пътя и имало време да го видиш
В крайна сметка апел към всички водачи : "пазете конете , и те са хора ..."
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
..и им преподавайте Закона за движение по пътищата! Така ще имат по-ясна представа какво правят и защо го правят... Конете имам предвид!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!