Футболен отбор на БМВ Клуб България 2015г.
Модератор: Общи модератори
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България 2013
за симитли идем и аз
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Довечера ще се опитам да стигна навреме...
Има ли хора - събрахме ли се?
За неделя - слабичък съм и не съм сигурен, че ще мога да помогна... ще гледам до тогава да съм се прибрал в София, но може и да не се получи
Има ли хора - събрахме ли се?
За неделя - слабичък съм и не съм сигурен, че ще мога да помогна... ще гледам до тогава да съм се прибрал в София, но може и да не се получи

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
1-во Преподписвам за още една година с отборут.
2-ро Идем в неделя, мамка ви...
2-ро Идем в неделя, мамка ви...
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Оставам в отбора, ако ме питате разбира се. Ако имате някаква нужда от мен за някои от мачовете ще идвам.

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
За неделя съм на 90% сигурен че ще дойда, както и за сезона 

THE ONE & ONLY E30
Утре (четвъртък, 07 март) - мач на някакви нови игрища в Младост.
Мача е от 21.00 до 22.00
желаещи:
ако игрището е хубаво, може да запазим час всеки четвъртък от 20:30 до 22

Мача е от 21.00 до 22.00
желаещи:
ако игрището е хубаво, може да запазим час всеки четвъртък от 20:30 до 22

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Аз няма да мога

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
В Неделя, ако отново няма хора кажете, за да се организирам и да дойда и аз.
Във връзка с поредното наказание, което е наложено на Петър Николов от страна на Форумната Лига, а именно - спрени права за 6 мача: независимо дали това наказание е справедливо или не е напълно недопустимо подобно поведение, което за съжаление се превръща в рецидив. В тази връзка УС на футболния отбор на БМВ Клуб България налага следното вътрешно наказание на играча: след изтичането на наказанието от 6 срещи, наложено от страна на Лигата, спирането на правата за участие се удължава до края на пролетния дял на сезон 2012/2013! При следваща подобна проява ще последва изваждане от състава за постоянно.
Към Юли Транспорта: не знам с какви очи пишеш/мрънкаш/оплакваш се, при положение, че си получил не малко шансове за изява като титуляр и винаги си искал смяна в 20тата минута... Само давам пример, за да приключим тази тема: Стоян, който е в топ 3 на най-добрите играчи в Лигата изобщо, през първите си две години в отбора беше твърда резерва без да каже гък... Ако искаш оставай в отбора, ако искаш си тръгвай - никой не те държи на сила.
Део: няма за какво да се извиняваш, на всеки се случва, но все пак се разбрахме занапред.
Жоро: ако в Неделя не дойдеш на мача, както и на следващите такива, официално считам, че вече не си част от нас. Разбирай го както искаш.
Към останалите: не мога да разбера не Ви ли е малко неудобно поне, не Ви ли е малко срам, не Ви ли е грижа поне малко за старанието на хората, които пряко отговарят за всичко свързано с отбора... Начина, по който постъпвате е изключително путкенски, без извинение. Не съм очаквал такова нещо...
В тази връзка: официално съм предупредил ръководството на Лигата, че в края на месеца има вариант да преустановим участието си.
Ако до края на месец Март 2013г. има хора, които не са изчистили членският си внос, независимо колко пари са се натрупали или поне не са се договорили с Пламен на някакъв вид разсрочено плащане в най-кратки срокове, ще бъдат извадени от отбора. Ако се случи така, че да нямаме достатъчно хора за провеждане на мачовете аз лично ще уведомя Лигата за преустановяването на участието ни там.
Да сте живи и здрави!
Във връзка с поредното наказание, което е наложено на Петър Николов от страна на Форумната Лига, а именно - спрени права за 6 мача: независимо дали това наказание е справедливо или не е напълно недопустимо подобно поведение, което за съжаление се превръща в рецидив. В тази връзка УС на футболния отбор на БМВ Клуб България налага следното вътрешно наказание на играча: след изтичането на наказанието от 6 срещи, наложено от страна на Лигата, спирането на правата за участие се удължава до края на пролетния дял на сезон 2012/2013! При следваща подобна проява ще последва изваждане от състава за постоянно.
Към Юли Транспорта: не знам с какви очи пишеш/мрънкаш/оплакваш се, при положение, че си получил не малко шансове за изява като титуляр и винаги си искал смяна в 20тата минута... Само давам пример, за да приключим тази тема: Стоян, който е в топ 3 на най-добрите играчи в Лигата изобщо, през първите си две години в отбора беше твърда резерва без да каже гък... Ако искаш оставай в отбора, ако искаш си тръгвай - никой не те държи на сила.
Део: няма за какво да се извиняваш, на всеки се случва, но все пак се разбрахме занапред.
Жоро: ако в Неделя не дойдеш на мача, както и на следващите такива, официално считам, че вече не си част от нас. Разбирай го както искаш.
Към останалите: не мога да разбера не Ви ли е малко неудобно поне, не Ви ли е малко срам, не Ви ли е грижа поне малко за старанието на хората, които пряко отговарят за всичко свързано с отбора... Начина, по който постъпвате е изключително путкенски, без извинение. Не съм очаквал такова нещо...
В тази връзка: официално съм предупредил ръководството на Лигата, че в края на месеца има вариант да преустановим участието си.
Ако до края на месец Март 2013г. има хора, които не са изчистили членският си внос, независимо колко пари са се натрупали или поне не са се договорили с Пламен на някакъв вид разсрочено плащане в най-кратки срокове, ще бъдат извадени от отбора. Ако се случи така, че да нямаме достатъчно хора за провеждане на мачовете аз лично ще уведомя Лигата за преустановяването на участието ни там.
Да сте живи и здрави!
долен хранител

- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
sinqta_strela написа:Към Юли Транспорта: не знам с какви очи пишеш/мрънкаш/оплакваш се, при положение, че си получил не малко шансове за изява като титуляр и винаги си искал смяна в 20тата минута... Само давам пример, за да приключим тази тема: Стоян, който е в топ 3 на най-добрите играчи в Лигата изобщо, през първите си две години в отбора беше твърда резерва без да каже гък... Ако искаш оставай в отбора, ако искаш си тръгвай - никой не те държи на сила.

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Абсолютно подкрепям Методи !
Нямам идея какво точно стана с отбора?!
Преди две години се събирахме по 12-14 човека
и играехме разделени на два отбора поне веднъж
седмично, а сега е трудно да се съберем и за мач
от първенството...
Нито сме спрели да се борим за второто място, нито
сме тръгнали да изпадаме във втора лига, че да нямаме
желание за игра
Единственото,което спряхме да правим е да се събираме
да се напиваме заедно, и мисля че това е основния проблем!
Стегаме се и мачкаме !
Нямам идея какво точно стана с отбора?!
Преди две години се събирахме по 12-14 човека
и играехме разделени на два отбора поне веднъж
седмично, а сега е трудно да се съберем и за мач
от първенството...
Нито сме спрели да се борим за второто място, нито
сме тръгнали да изпадаме във втора лига, че да нямаме
желание за игра

Единственото,което спряхме да правим е да се събираме
да се напиваме заедно, и мисля че това е основния проблем!
Стегаме се и мачкаме !
от свинята лебед не става...
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Да, аз и по-рано бях казал, че всичко взе да става много несериозно, което товари много хората, които реално се занимават с организацията... Защото е много лесно когато можеш просто да отидеш да пориташ, но друго е да трябва да звъниш на хората да ги молиш да идват, да ходиш по срещи на представителите, да си говориш с организаторите на лигата и т.н. административни неща... и най-вече да носиш отговорност да се случват нещата...
Та ако на тези хора, които отговарят за организацията, им писне да се занимават - ще се развали идилията на всички останали... та за това ако всички проявят по-голяма сериозност тежестта няма да отива само при организатора, а ще се разпределя и всички ще са доволни...
Та или трябва да се променят нещата или просто ще се преустановят... Не си мислете, че само вие сте заети и че другите имат цялото време на света да се занимават с организацията...
Та ако на тези хора, които отговарят за организацията, им писне да се занимават - ще се развали идилията на всички останали... та за това ако всички проявят по-голяма сериозност тежестта няма да отива само при организатора, а ще се разпределя и всички ще са доволни...
Та или трябва да се променят нещата или просто ще се преустановят... Не си мислете, че само вие сте заети и че другите имат цялото време на света да се занимават с организацията...