СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Re: СПАМ ТЕМА
Моджо написа:Аз съм с две карти, от която едната е е сим...тая ще се яви трета..револют па откога предлагат есим? Ще питам местния А1 какво ще ми предложи, ма тва утре. Интелекто каза че имало нещо си по 10 лв на ден пакет
Най-добре, ако можеш да си инсталираш отделна е-сим. Примерно, Airalo имат план за 30-40 държави в Европа + Сърбия, 1гб, 4.50 EUR за 1 седмица. Ако не си постоянно в Facebook или Youtube, чиста работа и ти стига за всичко, а може и да си я активираш от БГ.
При нашите бандюги, активирането е лесно, но отказването ...........с малко повече усилия, но за сметка на това подновяването е автоматично

Отделно, ако ти се занимава, при Airalo има и кодове за отстъпка, последно от миналата седмица за по 3 EUR, така че реално цената си слиза на 1,5Е.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не знам какъв е проблема с операторите, сигурно при А1 има нещо
По принцип се активира автоматично като се върже към техен оператор за 24ч. Като си към наш оператор - не се активира. На Виваком ми е бил активиран няколко години от 2019-та по 3лв/ден и не съм имал 100лв сметки от пакети. На Йетел ми е 6лв/ден активиран от юни месец мисля, не плащам по 200лв на месец и т.н. Изглежда преди много години е имало нещо тегаво в условията.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ама на мен роуминга си ми е активиран от край време. И аз мисля, че е както казва ТНТ. Като се върже към сръбски оператор отчита нещо иначе не.
И плана е 2000 мб на ден - 5 лв.
И плана е 2000 мб на ден - 5 лв.
Хм,хм...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Моджо написа:Имам активиран пакет 5 лв на ден е....ама все пак ще мина да проверя дали е така.
Това е напълно достатъчно. Тествано е многократно и в бивша Югославия и в Турция.
Стига да не висиш цял ден в инстаграм, разбира се.
През Калотина не бих си го причинил в момента. Чисто тото е какво ще нацелиш с тия немски граждани, трето поколение.
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
TNT написа:Не знам какъв е проблема с операторите
Както се казва - няма проблем, докато няма проблем

Но като започне, ебалосиемамата + загуба на време и нерви. И отново с уговорката, последно опита ми с нашите за извън EU отпреди 5-6, че е май повече години.
Дано да са се оправили.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
А сърбите дерат ли ги яко в България нашите оператори? Би трябвало, ама да питам все пак.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Top Gun Maverick написа:А сърбите дерат ли ги яко в България нашите оператори? Би трябвало, ама да питам все пак.
Чак яко не е, но свалят някой и друг сантиметър кожа от гърба! Макетата също!
- TNT
- младши ентусиаст
-
Всеки всеки дере. Ако не бяха ЕС правилата, щеше да си е още дране за всяка държава по отделно. Операторите са си частни компании, които ако не някакво "общо споразумение", като всяка частна компания... искат да максимизират печалбата.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Аз пак не разбирам какъв е проблема с Калотина ? Че ще висим час-час и половина ли ? Това не е проблем.
Ма хубаво, какви са алтернативите ? Не виждам такива дето да не са още 3 часа каране.
Ма хубаво, какви са алтернативите ? Не виждам такива дето да не са още 3 часа каране.
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
Като има такъв трафик, не се знае каква къса клечка ще изтеглиш. Може да е 1ч30мин, може да е 3ч. И съответно не става за обяд, да отидеш и да се върнеш. Иначе за някъде с нощувка - не е такава драма.
Имай предвид, че и таксите са вдигнати пътните. До Белград и обратно би трябвало да е 29 евро
https://www.vinetki.eu/surbia-vinetki-putni-taksi.html
Иначе предвид протестите там, не знам колко е топ дестинация Белград в момента
https://www.mediapool.bg/dzhokovich-sar ... 74548.html
Имай предвид, че и таксите са вдигнати пътните. До Белград и обратно би трябвало да е 29 евро

Джокович: Сърбия е на ръба на гражданска война

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
TNT написа:По принцип се активира автоматично като се върже към техен оператор за 24ч. Като си към наш оператор - не се активира.
Не се активира като се свържеш към оператора, а когато ползваш някаква услуга от техен оператор. Ако си спреш интернета и не се обаждаш не ти начислява такса за деня въпреки че телефона ти е вързан към чуждата мережа.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:Като има такъв трафик, не се знае каква къса клечка ще изтеглиш. Може да е 1ч30мин, може да е 3ч. И съответно не става за обяд, да отидеш и да се върнеш. Иначе за някъде с нощувка - не е такава драма.
Имай предвид, че и таксите са вдигнати пътните. До Белград и обратно би трябвало да е 29 евроhttps://www.vinetki.eu/surbia-vinetki-putni-taksi.html
Джокович: Сърбия е на ръба на гражданска война
И аз това си помислих, ама то те са вечер

Така де, то е наш празник, ама се съмнявам в неделя по обяд да има нещо...ама каквото такова, според обстоятеслтвата.
Хм,хм...