Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България

Мнение от gugichamp » 05 Дек 2009, 20:24

Кой от тия двама ше го роди новият капитан ? :paranoid: :paranoid: :paranoid:
от свинята лебед не става...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 06 Дек 2009, 11:00

gugichamp написа:Кой от тия двама ше го роди новият капитан ? :paranoid: :paranoid: :paranoid:

не знаеш ли кой ще го роди? Юци бе той е с новороденото бременно :mhihi:
за мача съм на лини
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 07 Дек 2009, 0:26

Който не беше гледал "Опълченците на Шипка" (1877 година), днес го видя прожектиран на "Спортна София" :( Трябваше да им откъснем главите, а накрая пореден 137-и хикс :evil:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 07 Дек 2009, 9:43

Крик така във футбола сомтаимс люс сомтаимс уин :mhihi: :mhihi: :mhihi:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 07 Дек 2009, 9:59

дебел...га ше поръчваш екипчетата да си напраим и аз едно :)
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 07 Дек 2009, 11:02

Абе, колко от Вас разбраха, че тия от Байерн са 8 човека през целия мач :dummy:
Не за друго, щото аз не знаех до снощи до към 23:00 :banghead:
Дреме ми кура за резултатите, важното е, че мачкаме наред.
Този полусезон имаме точно 2 слаби полувремена. През останалото време играем много добре,
показваме желание, движение, хъс и отборна игра.
Сигурен съм, че ако продължаваме в същия дух, вторият полусезон опълченците няма да ни се опъват
и все един от тези 30-40 удара към вратата ще влезне :twisted:

Ето къде и кога ще бъде коледното парти на Лигата:
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте,

Оказва се, че партитата са доста успешна практика в Лигата, решихме да организираме и Коледно парти.

За да полеем подобаващо края на полусезона, клуб Тифани ще затвори врати специално за участници, фенове и приятели на Форумната Лига.

Датата е 20 Декември
Часа е 22:00
Мястото е Клуб "Тифани", ул.Денкоглу 12-14
Музиката ще е каквато си поискаме...
...с изключение на чалга (Този път!)

Носете си коледното настроение и футболните емоции (само положителните)! Вземете, когото си поискате!

Очаквайте изненади, много добро настроение, атрактивна женска компания, както и най-интересните заснети моменти от лигата

Знаем, че 21 е работен ден за някои, но пък ForumsLeague парти има само пъти в годината!!

Ако има желаещи за караоке, да пишат, можем да трансформираме вечерта в ForumsLeague Idol!!

Поздрави

Днес ще се обадя да запазя преди това 20 места в "Дон Домат" на Цар Асен за 20:00 часа, за да идем да хапнем и да пийнем там, пък след това да се метнем към "Тифани", което е на една минута пеша ;)

Вярно е, че деня е Неделя, но искам да се съберем всички, че и без това се събираме 2-3 пъти годишно на една маса :bchug:
Казвам 2 седмици предварително, за да няма оправдания :winky:

Друго интересно нещо:
повечето от Вас, които работят в международни фирми (ако има такива), знаят, че има практика на определен период
от време (да кажем 6 месеца) да се правят evaluations (демек да се дават оценки на свършената работа и качествата на даден човек до момента и да се планува бъдещата работа за вършене и да се определят насоките за развитие на човека за следващият период от време).
Смятам, че ще бъде много полезно ако си направим нещо подобно - ще помоля всеки един от Вас до 14.12.09, на ЛС да ми изпрати за всеки един негов съотборник (тук ще присъства и Филип - xerial, защото ще играе с нас от пролетта) всичко което споменах по-нагоре - моля Ви не пестете клавиатурите и пишете подробно.
Идеята ми е всичката информация която ми изпратите да я подредя, изпринтя и да я изкоментираме набързо в "Дон Домат" на 20ти.
Само вмятам, че целта е от това да произлезне нещо градивно и се надявам, че сте достатъчно големи и разумни хора, за да можете да изкажете човешки позицията си !
Ако тази практика се окаже успешна, ще я въведем 2-3 пъти годишно 8)

Относно Купата на Лигата: записал съм отбора, но все още не е ясно кога, къде и как ще се провеждат мачовете.
Ако условията не отговарят на човешки такива за провеждането на мачовете няма да се поколебая да извадя отбора от участие!
От сега казвам, че за купата ще играят хората, които рядко влизат в игра + евентуалните нови попълнения.

За часа който сме предплатили всяка Сряда: не се ослушвайте, няма да Ви събирам всеки път по телефона!
Тази сряда носете пари за да си съберем с Легендата това което сме дали предварително.
Имам уверението на хората от Балона, че ще има топло.
Ако ни устройва температурата вътре, смятам, че мястото е перфектно и през зимните месеци можем да си цъкаме спокойно там. Наистина е малко по-скъпо, но ще гледам да се договоря с човека на място, и да плащаме по-малко ;)

Действайте :bang:
долен хранител
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 07 Дек 2009, 12:11

За пореден път правя грешка, която коства победата на отбора, за което се извинявам.
Иначе ако трябва да бъда откровен мача не ми хареса въобще и малко след началото на второто полувреме седях с абсолютно нежелание на терена, което се отрази и на играта ми. Съвсем отговорно заявявам, че снощния мач беше антифутбол и вината за това беше в противнковия отбор. За това, че Байерн са с човек по-малко разбрах в средата на второто полувреме и донякъде това обяснява опълчението им. Но по нкакъв начин не обяснява поведението им на терена. Освен това ми се струва, че ако не бяха с човек по-малко, просто щяха да бъдат с още един човек отзад и още един човек който да ни рита и да се излежава по терена.

:bchug:
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 07 Дек 2009, 20:49

Не можем да се оплачем от липса
на хъс и добра игра...
За жалост в последните два мача
не само не можем да си вкараме положенията,
което аз лично до отдавам на простата липса на
късмет, а дори и правим положенията на другите
отбори...
Аз лично обаче не мога да се изкажа негативно
по тези въпроси, дори напротив вижда се че мачкаме
зверски и рано или късно ще си вземем нащо...
Да не говорим, че в последните 2 мача положенията
на двата противникови отбора в нащо поле се броят
на пръстите на едната ми ръка...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 07 Дек 2009, 21:37

аз знаех чеса с 8 човека понеже като дойдох говорих с Миро и ми каза че няма да могат да се съберат тогава бяха даже 7. За мача няма какво да с еговори то се видя че сме един от двата отбора играещи най-атрактивния и отворен футбол също така сме и едни от двата отбора с най-малко футболрн шанс или по точно ние можем да създаваме много положения и не можем да ги реализираме. Вкарваме едни от най-красивите голове от някакви невъзножни ситуации, лесните тези така наречените 100% ги пропиляваме с лека ръка. Байерн бяха най-грубият отбор срещу кгогто сме играли ритаха абселютно всички.
Съжалвам че пак изпортих 3-4 много добри положения. Вкарах първото което не може да се нарече положение просто изиграх както сметнах за правилно и зе че влезе, след гола бчх сигурен че ще ги бием поне с 6-7 гола, но вместо това пак 1-1. Ако продължим с тази си игра съм убеден че ще направим доста поредни победи. :bang:
За партито съм много навит да го направим щот се знаем какви сме "долни пияници от едно време останали живи".
За ритането в сряда не знам дали ще могада присъствам всеки път понеже ми се събират десетина дни подрет на работа и няма да мога поне до края на годината.
Аре със здраве и наздраве! :bchug:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 07 Дек 2009, 22:39

sinqta_strela написа:Абе, колко от Вас разбраха, че тия от Байерн са 8 човека през целия мач :dummy:

Аз разбрах, ма сърце не ми даде да ти кажа след мача :mhihi: Голем срам, че не ги бихме тия неграмотници :oops:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 08 Дек 2009, 17:44

На кой балон ще ритате утре, от колко часа, да донеса ДВД тата със снимките от годината ? ;)
stay tuned
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 08 Дек 2009, 23:26

21:00 на Балона на Младост 3.
Като се движиш по Малинов, на
кръстовището на Деницата завиваш
в ляво към Младост 3 и оттам само
направо около 500-600 метра ще видиш
спортен център в ляво на самата улица...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 09 Дек 2009, 15:16

мача от 21:00 ли е или от 22:00
защото Мето каза, че е от 22:00

Аз ше идвам.

:bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 09 Дек 2009, 15:37

МачУето е от дваесе и два часо средно шопландско време по гринуичо :angel:
от свинята лебед не става...

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 10 Дек 2009, 17:17

Момци нема страшно втория полусезон ше падне някой рекорд я за поредни победи я за голове отбелязани в един мач (дано не са в нашата врата само :mhihi: ) - вижда се кой играе футбол в тая лига важното е да запазим и удоволствието от играта а за партито съм 99% сигурен :lalala: Няма да мога да присъствам на мачовете в сряда защото в момента играя 3 мача на седмица и ще ми дойде нанагорно а и няма да издържа финансово което е главната причина - не мога да си го позволя на този етап надявам се кризата да отмине по-бързо :evil:
THE ONE & ONLY E30

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата