..:Новогодишна SPAM тема 2018 - 2019:..
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: ..:Новогодишна SPAM тема 2018 - 2019:..
Pisobella написа:Чудесно е.
Слагай кората и приключвай въпроса![]()
![]()
Само не знам при удар тоя прът как ще се държи![]()
п.п. па и за 5 лева колко му е![]()
Моите задни джамове също не бачкат. Ток има, чува се, понякога са на кеф и някой джам ще се свали и 1/или ще се вдигне или 2/ще откажеКато 2/ е много вероятен сценарии. Та ...не ги пипаме. И отдъхвам, когато някой реши да си свали прозореца, докато се вози, и няма никой и аз му изкрещя "НЕ ПИПАЙ!!!"
![]()
![]()
Чудя се колко ли микроинфаркта съм причинила на нищо неподозиращи хора
Те и моите задни джамове не бачкат..та никога не ги барам..

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
ryan83 написа:Pisobella написа:Чудесно е.
![]()
п.п. па и за 5 лева колко му е![]()
Моите задни джамове също не бачкат. Ток има, чува се, понякога са на кеф и някой джам ще се свали и 1/или ще се вдигне или 2/ще откажеКато 2/ е много вероятен сценарии. Та ...не ги пипаме. И отдъхвам, когато някой реши да си свали прозореца, докато се вози, и няма никой и аз му изкрещя "НЕ ПИПАЙ!!!"
![]()
![]()
Чудя се колко ли микроинфаркта съм причинила на нищо неподозиращи хора
Те и моите задни джамове не бачкат..та никога не ги барам..![]()
А крещиш ли по хората "Не пипай!!!" когато посегнат към копчето на джама?
Щото на мен ми е на подлакътника копчалъка за всички джамове и понякога хората посягат натам и ги хващам на местопрестъплението! Пък и го чувам как цъка, не може да мине току-така

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ем добро ви утро, работяги 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Borymeckata написа:Pisobella написа:Чудесно е.
![]()
Абе до последно всичко работеше без грешка, 4-те стъкла се вдигаха и сваляха тихо и мазно, даже със задържане копчето на ключа. Ама пластмасата старее и излезе механичен проблем, кво да прайш...![]()
![]()
Дървото съм го изрязал равно с триона, отгоре му направих жлеб за стъклото, а отдолу сложих подложка от пореста гума - да поема евентуални удари при друсане. Заглавих го здраво, чак ми е жал да развалям такъв М-ераклийски тунинг...![]()
Е то все така става.... Всичко работи и хоп! Греда... дръво. В твоя случай - буквално

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Pisobella написа:А крещиш ли по хората "Не пипай!!!" когато посегнат към копчето на джама?
Щото на мен ми е на подлакътника копчалъка за всички джамове и понякога хората посягат натам и ги хващам на местопрестъплението! Пък и го чувам как цъка, не може да мине току-така![]()
Е толкова ли е трудно да дръпнеш буксата от копчето на вратата или от двигателчето на механизма? Или просто ти харесва да крещиш по пътниците?

Всъщност, ти можеш да изключиш веригата и пак да си крещиш на воля...

Excellent! Steven is my name!
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Не ми се занимава... Не съм се и сетила, най-вече
)))) Ама ...не искам и с това да се ровя :/
Пък и толкова рядко някой се вози отзад, та не се случва често подобно нещо
По принцип си им казвам и не, не обичам да ги стряскам в крачка
В повечето случаи хората си цъкат джама и после питат - пречи ли ти/духа ли ти/ и т.н.?! Което ми е много нелогично. Не е ли редно първо да попиташ и според зависи какъв отговор ти дадат тогава да си цъкаш квото ти е кеф?

Пък и толкова рядко някой се вози отзад, та не се случва често подобно нещо

В повечето случаи хората си цъкат джама и после питат - пречи ли ти/духа ли ти/ и т.н.?! Което ми е много нелогично. Не е ли редно първо да попиташ и според зависи какъв отговор ти дадат тогава да си цъкаш квото ти е кеф?
- c04
- Кръстникът
-
Бакшишкия начинPisobella написа:Не ми се занимава... Не съм се и сетила, най-вече)))) Ама ...не искам и с това да се ровя :/
Пък и толкова рядко някой се вози отзад, та не се случва често подобно нещоПо принцип си им казвам и не, не обичам да ги стряскам в крачка
![]()

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Сега се сетих - Х3 има на шоферския панел още едно копче, което блокира задните стъкла, защита от деца, явно. Та дори няма нужда да се вадят букси и бушони - само цъкваш копчето... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ами на моите коли винаги десния прозорец първо е почвал да прави драми. Сега като ще излиза колата от препарирането на коня, направо съм сложил нова машинка отдясно, че зъбците на тая на места бяха по заминали и с ръка я дърпах накрая.
Но някои дори не питат пречи ли, затварят даже, а после аз отварям едно пръстче защото винаги така карам ако ще минус 10 да е вън. Така въздуха от някой болен много по-бързо излиза.

Но някои дори не питат пречи ли, затварят даже, а после аз отварям едно пръстче защото винаги така карам ако ще минус 10 да е вън. Така въздуха от някой болен много по-бързо излиза.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- c04
- Кръстникът
-
Е на мен ппц не ми е студено и при минусояи температури, но дразни като някой таксиджия в най-големия студ ми разтвори широко джама да пуши. Хем студ, хем ми кади на главата.Top Gun Maverick написа:Ами на моите коли винаги десния прозорец първо е почвал да прави драми. Сега като ще излиза колата от препарирането на коня, направо съм сложил нова машинка отдясно, че зъбците на тая на места бяха по заминали и с ръка я дърпах накрая.![]()
- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
https://m.fakti.bg/avto/352728-tuv-nai- ... avani-koli
Айде на дачиите....
Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk
Айде на дачиите....
Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Егати, чак сега забелязах, че съм тръгнал на обекта с най-старите си декатлон-ски чепици, дето подметката им е станала на вестник, а работните ми обувки са останали у дома...

Явно съм спал, когато съм се обувал. И цяла сутрин се чудя защо ми е студено на краката...

Явно съм спал, когато съм се обувал. И цяла сутрин се чудя защо ми е студено на краката...

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Я си стой на топло във фургона! 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
c04 написа:Бакшишкия начинPisobella написа:Не ми се занимава... Не съм се и сетила, най-вече)))) Ама ...не искам и с това да се ровя :/
Пък и толкова рядко някой се вози отзад, та не се случва често подобно нещоПо принцип си им казвам и не, не обичам да ги стряскам в крачка
![]()

Ама на бакшиша можеш да му кажеш да затвори или да си метне фаса и още 100 неща. Докато, когато аз карам, мога да им кажа да си гледат работата преспокойно, да се возят като куфари, щото ще ги разтоваря насред пътя като куфари.