..:Новогодишна SPAM тема 2018 - 2019:..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: ..:Новогодишна SPAM тема 2018 - 2019:..

Мнение от ryan83 » 02 Яну 2019, 10:54

Pisobella написа:Чудесно е.
Слагай кората и приключвай въпроса :mhihi: :mhihi:
Само не знам при удар тоя прът как ще се държи ;)

п.п. па и за 5 лева колко му е :)

Моите задни джамове също не бачкат. Ток има, чува се, понякога са на кеф и някой джам ще се свали и 1/или ще се вдигне или 2/ще откаже :mhihi: Като 2/ е много вероятен сценарии. Та ...не ги пипаме. И отдъхвам, когато някой реши да си свали прозореца, докато се вози, и няма никой и аз му изкрещя "НЕ ПИПАЙ!!!" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Чудя се колко ли микроинфаркта съм причинила на нищо неподозиращи хора :mhihi:

Те и моите задни джамове не бачкат..та никога не ги барам.. :mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 02 Яну 2019, 11:00

ryan83 написа:

п.п. па и за 5 лева колко му е :)

Моите задни джамове също не бачкат. Ток има, чува се, понякога са на кеф и някой джам ще се свали и 1/или ще се вдигне или 2/ще откаже :mhihi: Като 2/ е много вероятен сценарии. Та ...не ги пипаме. И отдъхвам, когато някой реши да си свали прозореца, докато се вози, и няма никой и аз му изкрещя "НЕ ПИПАЙ!!!" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Чудя се колко ли микроинфаркта съм причинила на нищо неподозиращи хора :mhihi:

Те и моите задни джамове не бачкат..та никога не ги барам.. :mhihi: :mhihi:

А крещиш ли по хората "Не пипай!!!" когато посегнат към копчето на джама?
Щото на мен ми е на подлакътника копчалъка за всички джамове и понякога хората посягат натам и ги хващам на местопрестъплението! Пък и го чувам как цъка, не може да мине току-така :mhihi: :mhihi:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 02 Яну 2019, 11:02

Ем добро ви утро, работяги

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pisobella » 02 Яну 2019, 11:02

Borymeckata написа:

Абе до последно всичко работеше без грешка, 4-те стъкла се вдигаха и сваляха тихо и мазно, даже със задържане копчето на ключа. Ама пластмасата старее и излезе механичен проблем, кво да прайш... :dunno: :dunno:

Дървото съм го изрязал равно с триона, отгоре му направих жлеб за стъклото, а отдолу сложих подложка от пореста гума - да поема евентуални удари при друсане. Заглавих го здраво, чак ми е жал да развалям такъв М-ераклийски тунинг... :dunno: :dunno:

Е то все така става.... Всичко работи и хоп! Греда... дръво. В твоя случай - буквално :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 02 Яну 2019, 11:06

Pisobella написа:А крещиш ли по хората "Не пипай!!!" когато посегнат към копчето на джама?
Щото на мен ми е на подлакътника копчалъка за всички джамове и понякога хората посягат натам и ги хващам на местопрестъплението! Пък и го чувам как цъка, не може да мине току-така :mhihi: :mhihi:

Е толкова ли е трудно да дръпнеш буксата от копчето на вратата или от двигателчето на механизма? Или просто ти харесва да крещиш по пътниците? :D :D

Всъщност, ти можеш да изключиш веригата и пак да си крещиш на воля... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pisobella » 02 Яну 2019, 11:13

Не ми се занимава... Не съм се и сетила, най-вече :))))) Ама ...не искам и с това да се ровя :/
Пък и толкова рядко някой се вози отзад, та не се случва често подобно нещо :) По принцип си им казвам и не, не обичам да ги стряскам в крачка :mhihi:

В повечето случаи хората си цъкат джама и после питат - пречи ли ти/духа ли ти/ и т.н.?! Което ми е много нелогично. Не е ли редно първо да попиташ и според зависи какъв отговор ти дадат тогава да си цъкаш квото ти е кеф?
Изображение

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 02 Яну 2019, 11:21

Pisobella написа:Не ми се занимава... Не съм се и сетила, най-вече :))))) Ама ...не искам и с това да се ровя :/
Пък и толкова рядко някой се вози отзад, та не се случва често подобно нещо :) По принцип си им казвам и не, не обичам да ги стряскам в крачка :mhihi:

В повечето случаи хората си цъкат джама и после питат - пречи ли ти/духа ли ти/ и т.н.?! Което ми е много нелогично. Не е ли редно първо да попиташ и според зависи какъв отговор ти дадат тогава да си цъкаш квото ти е кеф?
Бакшишкия начин

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 02 Яну 2019, 11:24

Сега се сетих - Х3 има на шоферския панел още едно копче, което блокира задните стъкла, защита от деца, явно. Та дори няма нужда да се вадят букси и бушони - само цъкваш копчето... :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Яну 2019, 11:26

И по-старите бмвта го имат това копче :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Яну 2019, 11:30

Ами на моите коли винаги десния прозорец първо е почвал да прави драми. Сега като ще излиза колата от препарирането на коня, направо съм сложил нова машинка отдясно, че зъбците на тая на места бяха по заминали и с ръка я дърпах накрая. :mhihi:
Но някои дори не питат пречи ли, затварят даже, а после аз отварям едно пръстче защото винаги така карам ако ще минус 10 да е вън. Така въздуха от някой болен много по-бързо излиза. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 02 Яну 2019, 11:34

Top Gun Maverick написа:Ами на моите коли винаги десния прозорец първо е почвал да прави драми. Сега като ще излиза колата от препарирането на коня, направо съм сложил нова машинка отдясно, че зъбците на тая на места бяха по заминали и с ръка я дърпах накрая. :mhihi:
Но някои дори не питат пречи ли, затварят даже, а после аз отварям едно пръстче защото винаги така карам ако ще минус 10 да е вън. Така въздуха от някой болен много по-бързо излиза. :mhihi:
Е на мен ппц не ми е студено и при минусояи температури, но дразни като някой таксиджия в най-големия студ ми разтвори широко джама да пуши. Хем студ, хем ми кади на главата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 02 Яну 2019, 11:35

https://m.fakti.bg/avto/352728-tuv-nai- ... avani-koli
Айде на дачиите....

Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 02 Яну 2019, 11:44

Егати, чак сега забелязах, че съм тръгнал на обекта с най-старите си декатлон-ски чепици, дето подметката им е станала на вестник, а работните ми обувки са останали у дома...
Изображение

Явно съм спал, когато съм се обувал. И цяла сутрин се чудя защо ми е студено на краката... :kuku: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pisobella » 02 Яну 2019, 11:55

Я си стой на топло във фургона! :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pisobella » 02 Яну 2019, 11:58

c04 написа:
Pisobella написа:Не ми се занимава... Не съм се и сетила, най-вече :))))) Ама ...не искам и с това да се ровя :/

Бакшишкия начин

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ама на бакшиша можеш да му кажеш да затвори или да си метне фаса и още 100 неща. Докато, когато аз карам, мога да им кажа да си гледат работата преспокойно, да се возят като куфари, щото ще ги разтоваря насред пътя като куфари. :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата