СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Re: СПАМ ТЕМА
mr_petroff написа:4,9 по Рихтер в 4:20 сутринта на 15 км. от епицентъра си е сериозна тръпка. Яко ни раздруса, 15 секунди силно бучене и разклати здраво. Най якото земетресение което съм усещал..., и то на приземен етаж.
Къде се случва това?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
enigma написа:Jordana написа:Понеже бил хитър гестаповец а не някаква проста лимонка , Мюлер решил да спре и да изчака следващата обиколка Щирлиц сам ще им падне в ръчичките . .
Я, ето откъде вашият началник КАТ Лъчо черпи вдъхновение...
https://bmm.bike/latchezar-bliznakov-za-motorite/
Тоя е някакъв луд за служба. 
Браво.
Щирлиц се качва в самолет. Сяда, затяга си колана, поглежда угрижено за последно през прозорчето. Спуска сенника и се обръща към приближилата се стюардеса:
- Един коняк, моля!
- Свърши...
- Едно уиски, моля...
- Свърши...
Ясно, каза си Щирлиц раздразнено на ум, останалите 69 колеги вече са си сипали...
Мюлер:
- Щирлиц, имам за вас две новини. Едната лоша, другата още по-лоша.
- Почвай с лошата.
- Ами онази руската пианистка всичко си е признала.
- И какво по-лошо от това?
- Ами признала го е не на мен, а на жена ти.
- Как изтървахте Щирлиц, нали заповядах да блокирате всички изходи!? - бесен е Мюлер.
- Но той излезе през входа, хер обергрупенфюрер...
Мюлер прави идеологически тест на офицерите от Гестапо. Минава край тях и пита първия:
- Кажете едно число!
- 15 - отговаря офицерът.
- Защо точно 15, защо не 51?
Офицерът мълчи. Мюлер записва в досието му: "Истински ариец. Твърд характер."
Пита следващия:
- Кажете едно число!
- 26.
- Защо точно 26, защо не 62?
- Ако фюрерът заповяда, може и 62. - отговаря офицерът.
Мюлер записва: "Истински ариец. Верен на фюрера."
Пита следващия:
- Кажете едно число!
- 44.
- Защо точно 44, защо не... А, пак ли вие Щирлиц!
Мюлер вика Щирлиц:
- Щирлиц, как ще обясните на фюрера, че отпечатъци от вашите пръсти са намерени на гърдите на Ева Браун?
- А вие, хер Мюлер, как ще обясните на фюрера как сте намерили отпечатъците ми там? М?
- Бре, каква мила катеричка! - изпадна в умиление Щирлиц, протягайки ръка към симпатичното зверче.
- Не е тукашен... - досети се скунксът и гадно се изхили.
Мюлер работи в кабинета си. Изведнъж прозорецът до него се чупи и в стаята се приземява войник в руска униформа с парашут. Следва напрегната минута, в която новодошлия разглежда Мюлер, накрая изрича внимателно:
- Камилите отлитат на юг!
Мюлер мисли... Накрая му просветва и троснато отвръща:
- Камилите отлитат на майната си! Щирлиц е на горния етаж...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
Мюлер прави идеологически тест на офицерите от Гестапо.
Може и във форума да направим един идеологически тест, да видим кой е наистина фен на марката и кой само влиза да троли

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
barty написа:mr_petroff написа:4,9 по Рихтер в 4:20 сутринта на 15 км. от епицентъра си е сериозна тръпка. Яко ни раздруса, 15 секунди силно бучене и разклати здраво. Най якото земетресение което съм усещал..., и то на приземен етаж.
Къде се случва това?
Амулиани, епицентъра е Атон.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Моджо написа:Случайно някой да е бил в Bushi Resort & SPA, Скопие ?
Хем ми се иска да идем до Скопие, ама и хем така да има и малко сауна, басейнче, тва онова...
А няма почти нищо в центъра или пък е прекалено скъпо. То не че това е много евтино де.
Може и да го пропуснете

Само си носете кеш за разходката с лодка. Под 10лв/човек беше преди няколко години и си заслужава много. Самото Скопие е пародия. Крепостта е тотално неподдържана, до степен да има човешки... лайна

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
С голяма вероятност това са "артефактите" на Александър Македонски , така се постига по голяма историческа автентичност на македонското културно наследство .Крепостта е тотално неподдържана, до степен да има човешки... лайна
Последна промяна Jordana на 23 Сеп 2025, 19:12, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Кой път бихте ми препоръчали да мина София-Русе, ще пътувам работен ден в 4:00 сутринта, та трафик не очаквам да има, интересува ме най вече качеството на пътната настилка понеже си опирам редовно...
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Ами то варианти имаш 2 : или през Плевен , или през В.Търново.
Май е все тая , така или иначе като стигнеш до Бяла тировете ще са на линия.
Пиши на ЛС да те открехна нещо.
Май е все тая , така или иначе като стигнеш до Бяла тировете ще са на линия.
Пиши на ЛС да те открехна нещо.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
maxoyn написа:В никакъв случай не през Плевен. Покъртително е.
Що ? Знаеш ли колко самотни жени стоят покрай пътя и чакат някой да им обърне внимание
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Top Gun Maverick написа:https://bmm.bike/latchezar-bliznakov-za-motorite/Тоя е някакъв луд за служба.
Браво.етаж...
Хареса ми как разсъждава… само не съм съгласен че 1000рр е най- бързия… бърз е, но … h2 е по- бърз… а h2r (само за писта) е още по- бърз… новия Хонда факърблейд 1000рр също е тма някъде… но всичките тия 1000 кубикови спортисти са нечовеци със сигурност.
Но каквото е написал е вярно… пък и напоследък с тия телефони- стана още по- опасно…. Буквално не ми се кара вече от страх баси…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Супер мерси, Плевен отпада
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
С тая липса на вода и компрометирания санитарен минимум преминаването през Плевен ми се струва опасно начинание , дори асфалта да е идеален . Човек може да прихване нещо дори само по въздуха ако не си отваря очите на 4. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
alx написа:Top Gun Maverick написа:https://bmm.bike/latchezar-bliznakov-za-motorite/Тоя е някакъв луд за служба.
Браво.етаж...
Хареса ми как разсъждава… само не съм съгласен че 1000рр е най- бързия… бърз е, но … h2 е по- бърз… а h2r (само за писта) е още по- бърз… новия Хонда факърблейд 1000рр също е тма някъде… но всичките тия 1000 кубикови спортисти са нечовеци със сигурност.
Но каквото е написал е вярно… пък и напоследък с тия телефони- стана още по- опасно…. Буквално не ми се кара вече от страх баси…
Нямам идея за кога говори, но откакто излезна този мотор, на няколко пъти си беше най-бързия като го и обновяваха. То там кой е най-бързия мотор е някаква нерешена задача. Още като излезна беше най-бързият, после мисля Кавазаки изкараха по-бърз след доста време, после пак БМВ, после май пак Кавазаки и така, размита е малко работата и няма опсобено значение. Важното е, че в случая моторите на ченгетата са доста по-бавни от пистака на БМВ, без значение за кой модел говорим.
In God we trust, all others we track.