..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..
Модератор: Общи модератори
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Re: ..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..
Весело посрещане на Новата 2015 година, приятели! Нека тя влезе във Вашите домове с много късмет, топлина, мир и любов! Весел празник!

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
super_mario написа:Весело посрещане на Новата 2015 година, приятели! Нека тя влезе във Вашите домове с много късмет, топлина, мир и любов! Весел празник!
Мерси подобно

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Айдееее на новогодишните късмети

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Плъх яде сладкиши в пловдивска сладкарница.Гръцки студент е снимал видео как гризачът яде тулумбички
плъх си направи коледно угощение в центъра на Пловдив. Кадри на гризача, който яде тулумбички и баклава се появиха в интернет. Те са заснети от гръцки студент, който е споделил клипа във фейсбук. За кратко време видеото е гледано от половин милион души.
На кадрите се вижда как гризачът дегустира от различните сладкиши. Най-дълго време се задържа на тулумбичките.

плъх си направи коледно угощение в центъра на Пловдив. Кадри на гризача, който яде тулумбички и баклава се появиха в интернет. Те са заснети от гръцки студент, който е споделил клипа във фейсбук. За кратко време видеото е гледано от половин милион души.
На кадрите се вижда как гризачът дегустира от различните сладкиши. Най-дълго време се задържа на тулумбичките.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Ей как сте бе банда
мале одеве ставам и гледам вънка сняг натрупало за отрицателно време и продължава да вали ама е здраво студено..бях да паля парното че са закучи не ще да тръгне и ми измръзнаха краката и ръцете
Бах тва на нова година не помня да е валяло сняг скоро чесно

Бах тва на нова година не помня да е валяло сняг скоро чесно

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
А бе вие се активизирахте да пишете часове преди да заключат темата 
Иначе, весело посрещане на Новата година, нека следващата е изпълнена с много емоции, много щастливи моменти, най-вече здраве и късмет!
Sent from Люлин using Tapatalk

Иначе, весело посрещане на Новата година, нека следващата е изпълнена с много емоции, много щастливи моменти, най-вече здраве и късмет!
Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
ойййййй да не заседнахте вече на масата бре,че е толкоз пусто тук 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Сутринта след поредния купон телефонът звъни.
- Извинявай, скъпа, спомням си, че снощи направих предложение, но забравих на теб ли, на Марийка ли?
- Помня, че казах "да", скъпи, но на теб ли, на Пешо ли...
- Докторе, непрекъснато имам усещането, че съм куче, завързано със синджир за кол!
- Ясно. От колко време сте женен?
- Извинявай, скъпа, спомням си, че снощи направих предложение, но забравих на теб ли, на Марийка ли?
- Помня, че казах "да", скъпи, но на теб ли, на Пешо ли...
- Докторе, непрекъснато имам усещането, че съм куче, завързано със синджир за кол!
- Ясно. От колко време сте женен?
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
ogata написа:Баси ... 2015та стана, още нямам 2000 поста.
Май е време да се развихря днес и извън тая тема![]()
![]()
е те моите си стоят така от бая време

Айде весело посрещане на всички на Новата година ви пожелавам , аз се очертава да съм сам вкъщи баси даже няма и да пия много тоя път

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
super_mario написа:Весело посрещане на Новата 2015 година, приятели! Нека тя влезе във Вашите домове с много късмет, топлина, мир и любов! Весел празник!
Мерси мерси весело и на теб

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
ryan83 написа:super_mario написа:Весело посрещане на Новата 2015 година, приятели! Нека тя влезе във Вашите домове с много късмет, топлина, мир и любов! Весел празник!
Мерси мерси весело и на теб![]()
мерси

басси тук показва -5 истинско усещане ми показва -21

излезнах на терасата бая си е студено да го ева

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна super_mario на 31 Дек 2014, 15:20, променена общо 1 път
- ryan83
- gangstera
-
Малко от мерца форума
хехе БМВ си е БМВ най-сетне да видя някой да каже нещо хубаво оттам
Аз попрочетох във форума това е голяма заигравка. Според теб може ли да се сложи шпер на w208. Ти със шпер ли караш E36-цата. Започват да ми липсват БМВ-тата, преди карах Е36 , а после Е39 е няма такава готина кола особено на сняг, с Мерца някак си не е същия фън. Преди с w210-та пробвах един завой на сняг дето с Е39-ката го пързалях перфектно с висока скорост и щях да се отрепя
Днеска за първи път провах 208-цата да се пързалям на сняг. Страхотно поведение и невероятен фън, нищо общо с това недоразумение w210 на сняг. Връща ме в годините когато карах БМВ на сняг.

Аз попрочетох във форума това е голяма заигравка. Според теб може ли да се сложи шпер на w208. Ти със шпер ли караш E36-цата. Започват да ми липсват БМВ-тата, преди карах Е36 , а после Е39 е няма такава готина кола особено на сняг, с Мерца някак си не е същия фън. Преди с w210-та пробвах един завой на сняг дето с Е39-ката го пързалях перфектно с висока скорост и щях да се отрепя
Днеска за първи път провах 208-цата да се пързалям на сняг. Страхотно поведение и невероятен фън, нищо общо с това недоразумение w210 на сняг. Връща ме в годините когато карах БМВ на сняг.
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
super_mario написа:ryan83 написа:super_mario написа:Весело посрещане на Новата 2015 година, приятели! Нека тя влезе във Вашите домове с много късмет, топлина, мир и любов! Весел празник!
Мерси мерси весело и на теб![]()
мерси![]()
басси тук показва -5 истинско усещане ми показва -21и на тела и на теблета това ми показва да откачиш
излезнах на терасата бая си е студено да го ева
и при нас е -5 и се усеща като -12

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
ogip
Публикувано Днес, 14:30
Изчистих и запалих колата, че от 3 дни не беше бутвана и представляваше огромна пряспа. По супермаркетите се оказа някаква война - опашки, тълпи, все едно света свършва. До р-нт Ниагара на Дойран загледах 2 бр. БМВ 7-ца и 5-ца едно до друго и някакво стълкновение около тях - отбор юнаци люшкаха колите и бутаха, очевидно в опит да излязат от паркоместата си. В знак на мъка и състрадание към тях поврътках квадрото.
назаем от другия форум 
Публикувано Днес, 14:30
Изчистих и запалих колата, че от 3 дни не беше бутвана и представляваше огромна пряспа. По супермаркетите се оказа някаква война - опашки, тълпи, все едно света свършва. До р-нт Ниагара на Дойран загледах 2 бр. БМВ 7-ца и 5-ца едно до друго и някакво стълкновение около тях - отбор юнаци люшкаха колите и бутаха, очевидно в опит да излязат от паркоместата си. В знак на мъка и състрадание към тях поврътках квадрото.