Здравословен живот, или...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Здравословен живот, или...

Мнение от Jordana » 30 Юни 2025, 15:25

Уж нямаш проблеми със стреса, пък си много загрижен за магнезия. :ok:
Не може ли просто да набиваш бадеми и авокадо, или си падат плодове на империализма? :dunno:

Не съм , Мавърика беше загрижен и пита дали да си вземе магнезий от една жена която се возила в таксито или да не си вземе ...Иначе за авокадото и бадемите с магнезий , не знам колко е релевантно предложението защото капиталистическия плод са бананите а не авокадото което в мърика идва от стрраната на лютия фасул . А в бананите има доста микро нутриенти и доставките на банани са диверсифицирани . Освен това сега всеки ден всеки час навсякъде има банани , а не като едно време 1 път в годината да пуснат в кварталния плод зеленчук .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 30 Юни 2025, 16:21

Магнезий взимай примерно Магнезиев глицинат на Now, 180 таблетки по 100 mg от iHerb за 46 лева :ok:
Тази форма се усвоява доста добре, а и сега е лято, има слънце, т.е. достатъчно витамин D, който също помага за по-доброто усвояване :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 30 Юни 2025, 17:53

Така и така обсъждате витамини, някой има ли наблюдения над Pure Nutrition и по-специално техния Power Pak? Аналог е на Animal Pak по брой хапове в пакет :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 30 Юни 2025, 18:36

Преди пиех Multi Pro на Scitec Nutrition…доста сериозна доза витамини бяха и въпреки, че бях доста активен физически пак не можех да усвоя всичко и урината беше с радиоактивен цвят :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 01 Юли 2025, 8:05

Jordana написа:Иначе за авокадото и бадемите с магнезий , не знам колко е релевантно предложението защото капиталистическия плод са бананите а не авокадото което в мърика идва от стрраната на лютия фасул . А в бананите има доста микро нутриенти и доставките на банани са диверсифицирани .

Е въпросната страна си е точно най-дивия, нерегулиран капитализъм , какъв е проблемът ? Единственият проблем, който имам с тях е, че изсипват тонове токсични отпадъци в океана в Тихуана. И горе в Сан Диего любимите ти тюлени се разболяват и не могат да тренират / масово подават молби за напускане. Или и тюлените не са здрави като едно време… :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Юли 2025, 8:59

Тук като цяло няма хубаво авокадо. Внасят само някакви сортове 2ра цедка.
Най-хубавият сорт авокадо в същност е калифорнийски... няма как да знаеш, това което не знаеш.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 01 Юли 2025, 9:51

steeN написа:Тук като цяло няма хубаво авокадо. Внасят само някакви сортове 2ра цедка.
Най-хубавият сорт авокадо в същност е калифорнийски... няма как да знаеш, това което не знаеш.

Това и аз не го знаех, в интерес на истината, въпреки че ям много. В началото като почнаха драмите с тарифите на Тръмп изведнъж станаха дефицитни и милениълите мрънкаха, че няма авокадо тоуст. :mrgreen:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 01 Юли 2025, 10:46

Spit-Fire написа:Така и така обсъждате витамини, някой има ли наблюдения над Pure Nutrition и по-специално техния Power Pak? Аналог е на Animal Pak по брой хапове в пакет :mhihi:

Не съм изобщо някакъв разбирач на тази тема, но като видя как са използвали най-евтините и трудноусвояеми форми, не ми вдъхва изобщо доверие. Отделно, тоя аминокиселинен хелат, който са писали за повечето минерали, ми се струва адски подвеждащ и неясен. С коя аминокиселина е направен хелатът ? Ако е с аспартат е едно, ако е с глицинат - съвсем друго. Истински хелат ли е или просто смес ? Тая липса на прозрачност в описанието ми е червен флаг на мен. По-скоро са го сложили да звучи умно и се хелирали минералите едно към гьотере. :dunno:

Изображение

А тоя Animal Pak е най-големият боклук, който може да пиеш. Само това, че му е аналог, трябва да те кара да бягаш надалеч.
Последна промяна Mladenoff на 01 Юли 2025, 10:57, променена общо 2 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Юли 2025, 10:52

enigma написа:
steeN написа:Тук като цяло няма хубаво авокадо. Внасят само някакви сортове 2ра цедка.

Това и аз не го знаех, в интерес на истината, въпреки че ям много. В началото като почнаха драмите с тарифите на Тръмп изведнъж станаха дефицитни и милениълите мрънкаха, че няма авокадо тоуст. :mrgreen:

Не си обръщал внимание, щото си го приел за нормалното - Hass. То и доматите са от Мексико на теория, ама примерно тука много цененият сорт розов домат - биволско сърце и той е империалистически :)
Последна промяна steeN на 01 Юли 2025, 10:53, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 01 Юли 2025, 10:52

Ако тренираш Now Foods Adam Men`s Multi, може и нещо непознато за нашия пазар, но аз го харесвам защото има всякви тестовеи сертификати - Edubily® Multivitamin Capsules

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Юли 2025, 11:16

enigma написа:
Jordana написа:Иначе за авокадото и бадемите с магнезий , не знам колко е релевантно предложението защото капиталистическия плод са бананите а не авокадото което в мърика идва от стрраната на лютия фасул . А в бананите има доста микро нутриенти и доставките на банани са диверсифицирани .

Е въпросната страна си е точно най-дивия, нерегулиран капитализъм , какъв е проблемът ? Единственият проблем, който имам с тях е, че изсипват тонове токсични отпадъци в океана в Тихуана. И горе в Сан Диего любимите ти тюлени се разболяват и не могат да тренират / масово подават молби за напускане. Или и тюлените не са здрави като едно време… :dunno:

Проблема на популацията тюлени в Калафорния е ...водата . Ама не тая в Мъриканския залив , а тая в чешмата . Както знаем в Калафорния чешмянката е пречистена с нанотехнологии овкусена фекална вода , предполагам че патогена който тормози тюлените е там някъде ...В микро и макро нутриентите на калафорнийската чешмянка . Едва ли кафявия разлив пред Тиуана може да стигне Сандиего . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 01 Юли 2025, 14:18

Не само стига до Сан Диего, ами и от космоса се вижда вече. Даже вече във въздуха има бактерии, които разболяват хората в района - https://www.10news.com/news/local-news/ ... -nasa-tool
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 01 Юли 2025, 14:28

ЕЙ пак засрахте и тук.
Няма по-хубаво от български домати, ракия, свиня и какво беше още, това се тръби от време оно / бай тошово.
И до днес се повтаря, макар да минаха 50 години

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Юли 2025, 15:35

Spit-Fire написа:Така и така обсъждате витамини, някой има ли наблюдения над ...

В контекста на здравословното хранене, пиенето на всякакви подобни витамини, протеини, аминокиселини, стакове и т.н. е вероятно едно от най-здравословните неща, които човек може да си причини като същевременно си и плати за това :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 02 Юли 2025, 9:50

Bum, какво направи ти ве, човек… просто нямам думи, еваси якото :lalala:
Та веднага имам питанка :) Искам да заредя и за Белгия, дали ще е проблем да пътуват в жегата, да речем ден-два?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата