Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от ognian2002 » 20 Юли 2021, 20:49

Болният, с който е имал контакт рошавия бозаджия е новия здравен министър , ваксиниран с две дози от астрата :D Голяма веселба е тук, от януари не са имали толкова заразени, а са едни от шампионите по масова ваксинация. Продължават, обаче, да ми изпращат доброзорни покани да се ваксинирам, било 100% безопасно, 100% ефективно и 100% проверено от Британската агенция по лекарствата ( или, както там се нарича). :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 20 Юли 2021, 21:13

Над 99% от наскоро починалите от ковид в САЩ са неваксинирани, над 97% от хоспитализираните също.

https://www.npr.org/2021/07/16/10170029 ... zTjLgfHUvQ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Юли 2021, 22:06

Ми супер. Ваксинираните няма за какво да се притесняват явно. Нали това беше целта. Антиваксърите да мрат там в кофите. Направили са си избор ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 20 Юли 2021, 22:09

Абсолютно съм съгласен, стига да няма повече локдауни и съсипване на икономиката. Който не иска да се ваксинира, сам си носи риска.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 20 Юли 2021, 22:16

Искаше да кажеш обратното.- Който иска да се ваксинира, сам си носи риска

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Юли 2021, 23:02

Anthony_J написа:Абсолютно съм съгласен, стига да няма повече локдауни и съсипване на икономиката. Който не иска да се ваксинира, сам си носи риска.

Със и без ваксини локдауни ще има, докато има пари за борба с последствията, подпомагане на икономиката и каквато там друга глупост измислят.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 20 Юли 2021, 23:14

Въпрос към форумните бг мами. Чудим се щом със все ваксини си се заразяват и предават вируса какъв е смисъла от ковид паспортите :mhihi: С какво някой с две дози Астра е по-безопасен от мен за останалите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Юли 2021, 23:30

Anthony_J написа:Абсолютно съм съгласен, стига да няма повече локдауни и съсипване на икономиката. Който не иска да се ваксинира, сам си носи риска.

Тука съм съгласен с теб. Повече локдауни не трябва да има.
Те и по принцип са си временна мярка за печелене на време.
Но по принцип ми е през шмайзера кво ще правят, видях го
бг обществото що за нещо е, при тва положение всеки да се спасява както може.
Последна промяна steeN на 20 Юли 2021, 23:32, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Юли 2021, 23:32

Смисъла в европа за момента е никакъв , никой не ти търси ковид сертификат . Но в БеГето искат при влизане в страната и ако нямаш те карантинират за 2 седмици . Както винаги сме по големи католици от папата . Или си правиш пициар да им докажеш че нямаш ковид , което пък си е риск тъй като може да дадеш и положителен все пак . Мен лично не ми се занимава със подобни тъпотии и затова си получих QR кода :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 20 Юли 2021, 23:37

Anthony_J написа:Над 99% от наскоро починалите от ковид в САЩ са неваксинирани, над 97% от хоспитализираните също.

Не забравяй, че на всички хора с проблеми със здравето и хронично болни им се отказват ваксини под предлог, че са опасни за тях.
В един момент те умират(с ковид)и влизат в статистиката на неваксинираните. В другият случай щяха да са в статистиката на ваксинираните.
Като цяло на тези стъкмистики въобще не им вярвам, особено с изкривените данни, под натиск на болници, медии и т.н.

Те в един YouTube не ти дават да изразиш различно мнение от овчето, по отношение ковид и ваксините, какво повече да говорим.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 20 Юли 2021, 23:42

Между другото да вметна, имам няколко познати пострадали сериозно след ваксинация. (доста тежки странични ефекти при някои)
На мой познат почина баща му преди 3 месеца, писаха го корона вирус пред очите ми, а той 100% нямаше корона вирус, имаше друго заболяване от което почина, но трябва да влезне в статистиката, знаете как е.

Познат починал от Covid нямам, познат на познат починал от covid също :yes:

Jordana написа:Но в БеГето искат при влизане в страната и ако нямаш те карантинират за 2 седмици . Както винаги сме по големи католици от папата . Или си правиш пициар да им докажеш че нямаш ковид

Карантината е 10 дни, не 2 седмици.
Не си правиш PCR, а антигенен щот е 30 лв и щот излиза веднага.
Пращаш го на мейл и ти свалят карантината (отговарят ти приблизително след около 2 часа), карантина която всъщност не е почнала, защото от минаването на границата ти дават 24 часа за придвижване.
Последна промяна DigitalExile на 20 Юли 2021, 23:47, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Юли 2021, 23:46

sub_eleven написа:Не забравяй, че на всички хора с проблеми със здравето и хронично болни им се отказват ваксини под предлог, че са опасни за тях.

Това няма нищо общо с истината, поне в небанановите държави. Точно тези хора ги ръчкат най-много да си слагат ваксини.
Въпреки, че не бих се очудил да има такива лекари олигофрени тука като знам какво ни е нивото в Бг и да ги съветват да не слагат... но чак пък толкова зле...

Нещо хумористично, което циркулира

Какво щяхме да четем, ако пеницилинът беше открит сега:
- Искат да ни убият с мухъл, за да наложат Нов световен ред!
- Аз няма да си инжектирам мухъл в кръвта!
- Какво пречат неинжектираните с мухъл на ижектираните?
- Можем да се лекуваме и с куркума, но Биг Мухъл го крие от нас!
- Защото производителите на мухъл трябва да спечелят от нас!
- И какво ще стане с организма ни след няколко години?!
- Всички ще мухлясаме и така ще се изпълни пъкленият им план
- Много бързо се сдобиха с този мухъл, на истинския му трябва време, за да мухляса качествено!
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 21 Юли 2021, 0:37

Локдаун до дупка, пари трябват...всеки покрив-фотоволтаик, всяка кола- електричка, всеки басейн- термален....не 60/40...100/0...тряя да е!
Оп, забравих...във всеки дом газ..за всеки случай :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Юли 2021, 0:52

steeN написа:Това няма нищо общо с истината, поне в небанановите държави. Точно тези хора ги ръчкат най-много да си слагат ваксини.
Въпреки, че не бих се очудил да има такива лекари олигофрени тука като знам какво ни е нивото в Бг и да ги съветват да не слагат... но чак пък толкова зле...

Глупости във фейса бол, ама народа си мре и с две ваксини. Сега щели след шест месеца трета доза да слагат. Вече искат да бодат децата и под 12г. Боцкан, не боцкан, пак искат ПЦР та да те пуснат в някои държави. Тези тъпотии скоро няма да свършат. Аз напипах мекото с ваксърите около мен. Питат ли ме, казвам, че това е личен въпрос и не желая да отговарям. Фирмата пък пускат томбола с "голяма награда $750" за тези, дето са се боли. Народът тотално изперква и е нужен сериозен катаклизъм, за да се вкарат нещата в релси.

кандидат ентусиаст
Аватар

Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от alekangg » 21 Юли 2021, 6:35

Jordana написа:Смисъла в европа за момента е никакъв , никой не ти търси ковид сертификат . Но в БеГето искат при влизане в страната и ако нямаш те карантинират за 2 седмици . Както винаги сме по големи католици от папата . Или си правиш пициар да им докажеш че нямаш ковид , което пък си е риск тъй като може да дадеш и положителен все пак . Мен лично не ми се занимава със подобни тъпотии и затова си получих QR кода :mhihi:
Само че QR-а ти не важи, ако идваш от 3-4 страни дори от Европа, отделно извън, а бройката им се увеличава всяка седмица.
Скоро с и без ваксина ще е почти все едно.

И пак добре, че у нас може да ди правиш евтин ПСР след влизането от червена страна, тоя филм го няма никъде другаде в света.
Където се иска, се иска предварително.
Дано карат така, ама ми се струва, че скоро ще секне тази привилегия.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата