СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 02 Дек 2025, 12:27

Чупене и размирици му е майката. С мирен протест не знам какво точно може да се постигне, освен ако буквално не се блокира цялата държава и меджународни транспортни коридори.

Аз вчера ходих на нашия протест в Търново, никаква организация нямаше, съответно протестът беше яхнат от Възраждане и пренесен на друга локация и се разми всичко.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 02 Дек 2025, 12:46

Абе много е тънка темата с чупенето и размириците. За да се случи каквото и да е трябва да е подкрепено от голяма част от обществото. А такива изпълнения обикновено отблъскват по-неутралните. И почти винаги по-скоро вредат на каузата отколкото да помагат.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Дек 2025, 12:51

Според мен няма смисъл от чупене...после пак ние го плащаме :dunno:
Дали стряска адресата тази агресия също е спорен въпрос :dunno:

Факт, че вчера размирици имаше само в София. По другите градове всичко е било цивилизовано. Според мен още едно доказателство, че всичко е било сцена...дори МВР още не коментират темата, Митов още го търсят сигурно :mhihi:
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 02 Дек 2025, 13:03

Добре де, аз повече от 35 години съм лъган от всякакви индивиди, всички в крайна сметка са с комунистическо потекло, та днес задавам един въпрос на колегите, ще го задам и тук, ако хванете златната рибка и тя ви каже, че ще изпълни едно политическо (не Моторспорт) желание, кой ще искате да ни управлява? Аз ще си пожелая всички да влязат в затвора, където им е мястото, но кой да ме управлява ..... честно не знам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Дек 2025, 13:18

Все някой трябва да управлява. Начинът хората да зависят по-малко от управлението е да се намалят правомощията на държавата. Най-елементарният начин да стане това е тя да разпределя по-малко пари от това, което се изработва. В момента е 40% по закон, но те го нарушават и разпределят много повече, въпреки че и 40% е огромен процент. Като има съгласие в обществото да се намали този процент може да стане нещо, до тогава - празни приказки за калашници и т.н. щото както правилно се отбелязва, единствено се сменя един вожд с друг.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Дек 2025, 13:45

Всички са много десни, пък един не каза държавата да разпределя 35% :dunno: По стари книги пише за 25% :wave:

Преди години един наш икономист, преди да стане копейка, имаше идея 1% от 10% плосък данък да си отива в общината по адрес. Така няма цялата пара да отива централизирано в държавата, ще има повече децентрализация, държавата няма да може толкова силно да определя кои общини ще имат и кои няма да имат, хората имат много повече възможност да контролират на местно ниво какво се случва.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 02 Дек 2025, 14:02

b_u_b_o написа:Ще прозвуча като циник, ама няколко месеца търкане на обувки по протести 2013-2014 и развитието на нещата следващите 10тина години ме направиха такъв. С протести може да им разбутаме краткосрочно плановете, ама до там. Играта в политиката и кражбите е дълга и за съжаление никога не е в полза на хората...

kiko написа:В нормалния сявт става точно така, с протести.

Кога и къде е постигната някаква истинска промяна с протести? И не ме разбирай погрешно, против революциите съм, особено кървавите(то други май няма), защото не са устойчиви промените от тях дори и да са с добри намерения.

Ако търсиш истинска промяна от днес за утре няма как да стане освен с както каза революция.Това само че, аз не виждам как ще се случи в която и да е европейска държава, виж в Африка, америките и тн по може. Но когато хората почнат да правят протести по често когато ония дебелаци прарвят какво си искат, и се създаде една елементарна политическа ангажираност в хората нещата лека полека ще влезнат в релси. Клишето "демокрацията трябва всеки ден да се защитава" има доста голяма доза истина Спрвка Гърция например, като има протести всичко се пали наред, синдикатите като кажат тоя ден стачкуваме и полвината страна е блокаж, ето така се прави! Дали техните политици имат нещо общо с нашите дебелаци? А сега всички реват за няколко запалени кофи за боклук и разбити прозорци...трябваше да горят тези сгради!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 02 Дек 2025, 15:04

И без протести става. На всеки 4 години имаш възможност да ги смениш.
Ама... матриала си иска бб и подобните му.
Хм,хм...

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 02 Дек 2025, 15:07

kiko написа:...Спрвка Гърция например, като има протести всичко се пали наред, синдикатите като кажат тоя ден стачкуваме и полвината страна е блокаж, ето така се прави! Дали техните политици имат нещо общо с нашите дебелаци? А сега всички реват за няколко запалени кофи за боклук и разбити прозорци...трябваше да горят тези сгради!

За съжаление и синдикатите им нямат нищо общо с нашите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Дек 2025, 15:24

Вие сериозно ли смятате че управляващите ги брига за няколко запалени кофи с боклук ? Единственото което ги засяга пряко е тяхната персонална безопасност и привилегии , както и възможноста следващия парламент да изпаднат от хранилката . Ако не могат да краднат в следващия парламент това ще ги заболи най силно . Дали са герб соросоидите от пепе или възраждане няма никакво значение , те всичките играят в един театър на абсурда . Просто по сценарий имат различни роли и различни реплики . Затова трябва да са постоянно под натиска на публиката , ежечасно и ежедневно да очакват градушка от гнили домати и дюдюкане ако се бъзикат с хората в залата . Народа им плаща за да игараят театър който му харесва на него , щото народа плаща музиката . Тия в парламента са само едни слуги на народа .. :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Дек 2025, 17:10

Изображение

В един от арестуваните (от тези, които мятаха пиратки и димки, и палиха кофи, не от нормалните 100 хиляди) са намерени 31 000 лева, надписани за раздаване на хора за участие в протеста (на снимката). Идентифицирани са подстрекатели от МЕЧ и „Величие“, синът на Атанас Бобоков и още 70 са задържани за погрома и атаките срещу полицаите.
Полицията е успяла да идентифицира и някои от водачите на погромаджиите, при чийто вандалски прояви бяха ранени двама полицаи. Единият от тях е Йордан Мицикулев от Пазарджик, участвал за последно в опита на хора на партия „Величие“ да блокират София с лъскави автомобили онзи ден. Другият, Йордан Станчев, е идентифициран като активист на партия „МЕЧ“ на Радостин Василев."

Данчо Шорта хулиган :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не му вървят прогнозите и човека е решил да заработи странично :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Дек 2025, 17:21

Ми… това е един от начините да се отървеш от “едни пари” дето след месец няма да можеш да обясниш откъде са и дори няма да можеш да си обършеш задника с тях. А така- хем се отърваваш, хем някакъв зулум може да стане дето са си въобразили, че се води като полезен за тях…
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Дек 2025, 18:03

Данчо Шорта хулиган :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не му вървят прогнозите и човека е решил да заработи странично :mhihi: :mhihi: :mhihi:
2014г като свалиха Ореха , погромаджиите на тиквата начело с Бисер Петното също бяха заловени и кво ?!! Всичките в парламента са вадени по калъп от едно и също място .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 02 Дек 2025, 20:51

Вие наистина ли вярвате, че някой от тези платени погромаджии ще носи надписани пачки с пари у себе си, докато е в 'операция' ? Едва ли са толкова кръгли идиоти дори те! Според мен, тези групи са поръчани и платени от дебелия и тиквата, като за по-голяма парлама са 'поръчали' и разбиването на техен офис! Така мисля!

Желязката някак не ми изглежда обаче на толкова кръгъл и безскрупулен идиот... Как и защо се е хванал точно с тези престъпници, много ми е чудно!

Още нещо ми прави впечатление - по телевизиите доста го 'хранят' това правителство! Не са на тяхна страна, както обикновено!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Дек 2025, 21:06

Като се има предвид политическата им принадлежност... да абсолютно вярваме, че са толкова прости. Тази дейност е единствената причина да съществуват реално.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата