Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Re: Море 2023г.?!...
Да не забравиш да заредиш папане и напитки, че иначе ще се връщате и ще чакаш жена ти много време докато намери гирусите
Весело изкарване

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Един приятел днес се върна от нашето черноморие с 300 зора.
Отидоха миналия четвъртък, в събота се натръшкали яката и четиримата (цялото семейство)
Вика, не можем да станем от леглата и от кенефа в хотела, да се приберем до Пловдив.
Чак днес се прибрали, а е трябвало да си тръгнат в Неделя. Стомашно-чревна инфекция
Още по-тъпото е, че е бил на топ луксозно място. Мега скъпо.
Вика ми, знаеш брат, не обичам скъпи първенюшки места, ама аре заради децата да съм сигурен, че ще има някво качество. еВа ми се мАмата, няма да им стъпна повече.
Та толкова за нашето черноморие, от години е така
Отидоха миналия четвъртък, в събота се натръшкали яката и четиримата (цялото семейство)
Вика, не можем да станем от леглата и от кенефа в хотела, да се приберем до Пловдив.
Чак днес се прибрали, а е трябвало да си тръгнат в Неделя. Стомашно-чревна инфекция

Още по-тъпото е, че е бил на топ луксозно място. Мега скъпо.
Вика ми, знаеш брат, не обичам скъпи първенюшки места, ама аре заради децата да съм сигурен, че ще има някво качество. еВа ми се мАмата, няма да им стъпна повече.
Та толкова за нашето черноморие, от години е така

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Нормално. Преди 2 седмици, пак на скъпо място в Созопол, едно пилешко 3 пъти ни го сервираха. Първо беше нещо си направено там... после на следващото ядене го завиха в бекон. На следващия ден даже не го преправиха, пак си беше в бекона
За майтап сравнявахме със Сардиния, в Созопол си беше x2 цената 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Никой не е застрахован от стомашни разстройства и повръщане...колежката е в Марбея в момента с мъжа и детето. Три дни и тримата са "туш" от повръщане и разстройство, като детето беше почти стигнало до приемане в болница
Колкото до тукашния ол-инклузив: малкото хора са причина да трябва да сервират едно и също нещо по няколко пъти. Ако приготвят всичко спрямо търсенето ще има недоволни, че няма достатъчно храна. Ако направя повече и не се изяде - изхвърлената храна ще бъде колосално количество. Не ги оправдавам, но май нямат правилен ход в случая
Колкото до тукашния ол-инклузив: малкото хора са причина да трябва да сервират едно и също нещо по няколко пъти. Ако приготвят всичко спрямо търсенето ще има недоволни, че няма достатъчно храна. Ако направя повече и не се изяде - изхвърлената храна ще бъде колосално количество. Не ги оправдавам, но май нямат правилен ход в случая

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Сестра ми вчера ходила на плаж в Бургас и днес е с обрив по цялото тяло. Каза, че яко се отменят резервации за нашето черноморие, като се има впредвид че от 15 години работи в туристическия бранш.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Don_Diego написа:Никой не е застрахован от стомашни разстройства и повръщане...колежката е в Марбея в момента с мъжа и детето. Три дни и тримата са "туш" от повръщане и разстройство, като детето беше почти стигнало до приемане в болница
Разбира се, че никога не си застрахован, ама някак си в България е масово и се случва на поне всеки втори, докато в нормални страни е супер рядкост, това е разликата.
Бих казал, че у нас вероятността да ти се случи е 10 пъти по-голяма.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Да, за Гърция знам за 1 случай. За Италия пак само за 1. И то не толкова тежки, по няколко дни, а един ден неразположение. За нашето море... кой не е имал проблем някога
Фалшивия алкохол не се коментира, то при нас не е само по морето, а навсякъде.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Относно фалшивия алкохол, преди 3 седмици бях в Пловдив, на пиано бар Синатра в Тримонциум.
Поръчах водка и донесоха някакво менте. Не я пих.
До мен седяха едни пичове, те поръчаха бутилка водка Грей Гус и тя си беше ок.
Явно че когато се взима бутилка е по-безопасно докато при наливния алкохол е опасно.
Поръчах водка и донесоха някакво менте. Не я пих.
До мен седяха едни пичове, те поръчаха бутилка водка Грей Гус и тя си беше ок.
Явно че когато се взима бутилка е по-безопасно докато при наливния алкохол е опасно.

- TNT
- младши ентусиаст
-
Никакво значение няма. По-скоро гледам кое е най-малко популярно в менюто и взимам него. Всичко що е масово си е менте. В темата за уискита бях пуснал "обява" за изкупуване на амбалаж от уискита и водка. Джонита, Бушмилс, Джеймсън - масовката е леш.
Въпроса е, че като мина граница и този проблем изчезва
Дори в Сърбия и Македония не съм пил менте. Дори с куверт "неограничен алкохол" пак си сипваха истинска ракия.
Въпроса е, че като мина граница и този проблем изчезва

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Влизам миналия ден във Фейсбук и какво да видя
Едно на половина цигане от село, дето е пълен мърляч, пие по цяла вечер и живее в някакъв коптор и т.н., почнал работа в кухнята на един ресторант в Царево
И се замислих колко пъти в годината си мие ръцете този агент
Вероятно не са повече от 1-2

До момента работеше в гората с циганите, товареше дърва. Яко се е качил в кариерната стълбица
Та толкова за хигиената по Черноморието...
Щях да споделя снимки от кухнята, награбил един поднос с калкан, ама реших да не ви го причинявам

Едно на половина цигане от село, дето е пълен мърляч, пие по цяла вечер и живее в някакъв коптор и т.н., почнал работа в кухнята на един ресторант в Царево

И се замислих колко пъти в годината си мие ръцете този агент

До момента работеше в гората с циганите, товареше дърва. Яко се е качил в кариерната стълбица

Та толкова за хигиената по Черноморието...

Щях да споделя снимки от кухнята, награбил един поднос с калкан, ама реших да не ви го причинявам

Последна промяна zAcK на 28 Юни 2023, 14:36, променена общо 3 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Мой приятел ще ходи с негови познати с моторите на уикенд-море след седмица.. Пише ми следното: Вчера запазих места в Равда, защото цените в Черноморец на хотелите счупиха рекорда ниско качество-висока цена за сезона. В Равда хотела е поне две класи над черноморските къщи и цената е точно наполовина. Няма да се научат как се прави туризъм от българи...с мурафета "ден година храни" все ще се оплакват и условията ще са все така лоши спрямо другите съизмерими туристически дестинации.
Аз също съм на мнение, че тази черта на 'българския бизнесмен', 'ден година храни' или по новому 'Да стана милионер до средата на седмицата' е една от основните причини за състоянието на нещата при нас и в частност в туризма! Дано 'невидимата ръка' на пазарната икономика да регулира нещата, макар, че за мен 'мача е свирен'. Не съм ходил на нашето море от 2007г някъде... Веднъж го видях само от самолет и изглеждаше добре от това разстояние!
Аз също съм на мнение, че тази черта на 'българския бизнесмен', 'ден година храни' или по новому 'Да стана милионер до средата на седмицата' е една от основните причини за състоянието на нещата при нас и в частност в туризма! Дано 'невидимата ръка' на пазарната икономика да регулира нещата, макар, че за мен 'мача е свирен'. Не съм ходил на нашето море от 2007г някъде... Веднъж го видях само от самолет и изглеждаше добре от това разстояние!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Е на мен жената и децата па никога не ми се е случвало на бг море каквото и да е, а не е като да не ходим хич. И ся треа да правя изводи ли от това ?
Може би разликата е, че в олинклузив, супер-дупер хотели с по 1000 човека гости с нож не можеш да ни вкараш. Тая година сме в апартхотел (в бг) след грийк. Олинклузив нема - отиваш и ядеш където и каквото искаш. Иначе си направих днес Асистънса и здравното и остава чакането само за морето.
Може би разликата е, че в олинклузив, супер-дупер хотели с по 1000 човека гости с нож не можеш да ни вкараш. Тая година сме в апартхотел (в бг) след грийк. Олинклузив нема - отиваш и ядеш където и каквото искаш. Иначе си направих днес Асистънса и здравното и остава чакането само за морето.
Хм,хм...
- georgi_1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 528i 1996г.
Всеки ден излизат резултати от МОСВ(Министерство на околната среда и водите) и за сега няма информация Черно море да е замърсено заради разрушения ВЕЦ и всичко е в норми.