СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от b_u_b_o » 06 Яну 2026, 0:37

Я дай малко по-подробно как газираната вода влияе на омазняването на черния дроб, че ми стана интересно каква глупост си измислил тоя път :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 06 Яну 2026, 4:09

По отношение въздействието на газираната вода върху организма, има ли значение дали е естествено газирана като Перие например и изкуствено газирана :dunno:
Сода с лед и лимон обичам.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Яну 2026, 10:56

Ст.н.с.к.т.н.инж. проф. Данчо! Бегай скачай за кръста малко да се поосвестиш, че нещо яко си се бъгнал и ръсиш глупости на едро вече :mhihi:

Ае ся Перие! Аз съм сиромах и залагам на Михалково :mhihi: , макар че я няма навсякъде. По често взимам Пелистерка, няква македонска макар с леко нежелание я купувам точно заради макетата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Яну 2026, 11:37

Михалково, особено тази в пластмаса, от години лъха на някаква химия. Догазирват ли, кво я правят - поспрях я. Пелистерката на неосъзнатите българи е по-добре :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Яну 2026, 11:45

Аз сега трябва да допивам тия, дето ми оставят като ми идат на гости.

Не е моето нещо, става за пиене, ама по малко, не мога да надигна 1 чаша на екс да изпия.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 06 Яну 2026, 12:20

TNT написа:Михалково, особено тази в пластмаса, от години лъха на някаква химия. Догазирват ли, кво я правят - поспрях я. Пелистерката на неосъзнатите българи е по-добре :mhihi:

Това е от минерализацията. Самата газировка няма вкус. Много "естествено" газирани води са изкуствено напърдяни(като Перие), но с естествен уж източник на газ. Девинските са същите. Не съм сигурен дали Михалково и Пелистерка имат допълнително газиране. Със сигурност естествени са Геролщайнер и Боржоми, но особено втората е с доста особен вкус, не ми е за всеки ден. Аз си газирам сам в Щатите и в БГ пия Девин, че ми харесва най-много на вкус. Гледам вече има и варианти с вкусове в БГ. В Щатите газираните води експлоадираха в последните години, докато консумацията на сладките безалкохолни намалява всяка година. Естествено КокаКола и другите наркодилъри се ориентираха и изкупиха всички независими водни компании.

Най-добрата за мен вода е Топо Чико от Монтерей, МХ. Вкуса е много добър, леко киселее и е сууупер газирана.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 06 Яну 2026, 12:33

Таз минерална вода така и не се научих да я пия. Като отида Германия е някакъв ад да си намеря нормална. Виж, тейко ми й е голям фен и преди два месеца като минавах през Михалково му налях 20 литра да си има.
Всъщност сещам се как е правилно да се употреби - една част джин, една част тоник, две лимончета, три ледчета и допулване на вкус с пърдяна вода.
Еххх, тамън си заръчах разни бутикови джинчета от Мейка :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 06 Яну 2026, 13:06

TNT написа:Михалково, особено тази в пластмаса, от години лъха на някаква химия. Догазирват ли, кво я правят - поспрях я. Пелистерката на неосъзнатите българи е по-добре :mhihi:

Вярно е че Михалково лъха неприятно. Наскоро бях взел, не ми хареса.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 06 Яну 2026, 13:25

dankata написа:Таз минерална вода така и не се научих да я пия. Като отида Германия е някакъв ад да си намеря нормална.

Викаш трудно е да се намери Лидъл в Германия? :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и се наредил пред банката да обмени едни пари :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dankata » 06 Яну 2026, 14:56

Не, но имат основно газирана и милд-гъз. А аз клетия туземец ходя като гламав и стискам всяка бутилка дали ще ми омекне в ръцете.
Така едно време от стискане прясното сирене го правех на кондензирано мляко 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 06 Яну 2026, 15:19

Газираното Михалково е рядка гнус на вкус и аромат.
Аз обаче си охлаждам от обикновеното изворно(с розовия етикет и капачка) и си го газирам и поне за мен е най-добрата опция.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nickstorm » 06 Яну 2026, 20:41

dankata написа:Не, но имат основно газирана и милд-гъз. А аз клетия туземец ходя като гламав и стискам всяка бутилка дали ще ми омекне в ръцете.
Така едно време от стискане прясното сирене го правех на кондензирано мляко 8)

Имах един колега, дето обикаляше по магазините с едно приложение на телефона-сканира и получава автоматичен превод :mhihi: С водата не е толкова сложно, "мит колензауре"-газирана, "оне колензауре" или "щил"-обикновена. В Лидъл имаше Vittel, по два литра едни квадратни бутилки, доста добра. Иначе в буквално във всеки магазин има негазирана вода, но най-евтината им е гадна, от типа на лидълската Saskia примерно... Друг е въпроса че в Бавария примерно, със всичките им бани и минерални извори, не можеш да намериш една улична чешма с питейна вода по селата :dunno:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и се наредил пред банката да обмени едни пари :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dankata » 06 Яну 2026, 23:10

Кой пие вода в Бавария бре :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nickstorm » 07 Яну 2026, 0:03

"Хабен зи гетрункен хойте?" и "Волен зи айн тест махен?", това са два от основните въпроси на немските ченгета като те спрат нощно време в Бавария..... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dankata » 07 Яну 2026, 0:12

Използвам предимно Нох айн бите и класиката Яяяяя,яяяя.
Миналата година на единия фест, 2 дни само с второто минавах, не съм се хабил :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата