..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..
Модератор: Общи модератори
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Re: ..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..
ryan83 написа:super_mario написа:ryan83 написа:super_mario написа:след малко отивам да застръгвам
аз съм тука![]()
весело изкарване на всички!
ти нема ли да ходиш някъде?
сега се сетих,че миналата година по това време в темата беше лудница,а сега
мне в нас съм..ехе бях до магазина и са намръзнах добре..стига ми толкос и снега спря
има ли народ вънка и в магазина?:)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
cod-cdbp написа:ryan83 написа:Cvetun написа:Абе аре марш на пиене и ядене!Темата утре ще е интересна,сега се яде и пие....аре контрол малко !![]()
![]()
![]()
не не аз съм в тренинг режим..никво пиене![]()
Снимай се пак тогава![]()
![]()
![]()
не не никви снимки вече

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
cod-cdbp написа:bmw maniqk ivo bmw написа:super_mario написа:120
страницааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
напредддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддд
назаддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддд![]()
Вътре вънка, уя ми ... та дрънка![]()
![]()

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ryan83 написа:cod-cdbp написа:ryan83 написа:Cvetun написа:Абе аре марш на пиене и ядене!Темата утре ще е интересна,сега се яде и пие....аре контрол малко !![]()
![]()
![]()
не не аз съм в тренинг режим..никво пиене![]()
Снимай се пак тогава![]()
![]()
![]()
не не никви снимки вечеочаквах някви отзиви или поне едно браво ама не видях
Тва е БМВ форум, а не елмаз или някой форум за мускулатури....

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
кой казаааааааааааааа
........
не останаааааааааааааааааааааааааааааа
огън служба не остана капитан ще станаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
........

огън служба не остана капитан ще станаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
super_mario написа:кой казаааааааааааааа
........

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз се чудя що не ми пишат, аз съм сбръкал сайто
Пичове и пи... момичета, аз отивам да се надера като животно, да се напра'а на тараба, да се напра'а на отвес и общо взето - да прекарам една незабравима нощ... в изтрезвителното
Адиос, ше си пишеме догодина, надявам се..

Пичове и пи... момичета, аз отивам да се надера като животно, да се напра'а на тараба, да се напра'а на отвес и общо взето - да прекарам една незабравима нощ... в изтрезвителното

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
да похарчиш 15 млн. евро за луксозни автомобили, при това само за един ден, явно не е особено трудно, ако си милиардер или пък държавен глава. Точно това е сторил президентът на Габон - Али бен Бонго Ондима, малко след стъпването си в длъжност през 2010 г., съобщава телевизионният канал France 24.
Телевизията показа документ, според който само 3 месеца след като става президент на африканската държава, Бонго прави поръчка за 18 луксозни коли. Общата им стойност е повече от 7 млн. евро. Още толкова са похарчени са доставка и обслужване на автомобилите.
В списъка на Бонго са два Maybach 62S (992 000 евро), две Bentley Mulsanne (970 000), по два Rolls-Royce Phantom (863 000) и Ghost (530 000), BMW M3, M5 и M6 (общо 307 000 евро), и др. Най-скъпата покупка са два VIP-автобуса на общо стойност 2 500 000 евро

Телевизията показа документ, според който само 3 месеца след като става президент на африканската държава, Бонго прави поръчка за 18 луксозни коли. Общата им стойност е повече от 7 млн. евро. Още толкова са похарчени са доставка и обслужване на автомобилите.
В списъка на Бонго са два Maybach 62S (992 000 евро), две Bentley Mulsanne (970 000), по два Rolls-Royce Phantom (863 000) и Ghost (530 000), BMW M3, M5 и M6 (общо 307 000 евро), и др. Най-скъпата покупка са два VIP-автобуса на общо стойност 2 500 000 евро

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
super_mario написа:да похарчиш 15 млн. евро за луксозни автомобили, при това само за един ден, явно не е особено трудно, ако си милиардер или пък държавен глава. Точно това е сторил президентът на Габон - Али бен Бонго Ондима, малко след стъпването си в длъжност през 2010 г., съобщава телевизионният канал France 24.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
randity написа:Аз се чудя що не ми пишат, аз съм сбръкал сайто![]()
Пичове и пи... момичета, аз отивам да се надера като животно, да се напра'а на тараба, да се напра'а на отвес и общо взето - да прекарам една незабравима нощ... в изтрезвителното![]()
![]()
![]()
Адиос

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
требе да ставам да слагам костюма с папионката 

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Pisobella написа:сега се сещам, че и аз съм имала подобна новогодишна случка - само дето ми бяха спукали две гуми. За щастие едната не я бяха напукали много лошо и се спихна в последствие, та успях да се придвижа спокойно до гумаджии.. и да ги залепят и двете.
Много неприятно.
Принципно като ходя на гости с колата слагам един лист А4 на таблото и пиша неща от сорта: "име, телефон, в кой блок,апартамент, семейство съм за ноща и ако има нужда да се кликне на посочения телефон" и се старая да паркирам винаги на мястото където паркират домакините, за да избегна възможни отмъщения защото съм спрял на "нечие място".
УВИ дори като живеещ в Люлин не очаквах в центъра до НДК да ми се случи такова нещо, но е факт надраха колата с нож, защото е много дълбоко и тънко за ключ и ми спаднаха едната гума

Айде стига с тия негативни неща да ги оставяме в 2014, Весело посрещане

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
super_mario написа:ryan83 написа:super_mario написа:ryan83 написа:super_mario написа:след малко отивам да застръгвам
аз съм тука![]()
весело изкарване на всички!
ти нема ли да ходиш някъде?
сега се сетих,че миналата година по това време в темата беше лудница,а сега
мне в нас съм..ехе бях до магазина и са намръзнах добре..стига ми толкос и снега спря
има ли народ вънка и в магазина?:)
мне ама зеха да гърмят вече..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко