Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2021, 14:58

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 23 Юли 2021, 15:47

bum_bum написа:Ае ново двайсе

https://www.nbcboston.com/news/local/mo ... LgGPRQCdQI

Затова да започват да бъркат на всички наред в носовете и гърлата. Който се е ваксинирал за да го избегне, сори!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Юли 2021, 15:56

The death toll reflects 1.54% of the 5,166 confirmed breakthrough cases and 0.0018% of the 4,307,361 Bay State residents fully vaccinated as of July 20.

The overwhelming majority of the reported breakthrough cases -- more than 93% -- did not result in either hospitalization or death.

Маняци, поне четете какво пускате. Да не говорим, че го има 2-3 страници назад в темата пуснато от мен :)

На 4 милиона ваксинирани има 5000 заразени ОТ НАЧАЛОТО НА ВАКСИНАЦИЯТА. 93% от тези 5000 изобщо не са стигнали до болница. :dunno:
Последна промяна steeN на 23 Юли 2021, 16:02, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 23 Юли 2021, 16:01

steeN написа:
The death toll reflects 1.54% of the 5,166 confirmed breakthrough cases and 0.0018% of the 4,307,361 Bay State residents fully vaccinated as of July 20.

The overwhelming majority of the reported breakthrough cases -- more than 93% -- did not result in either hospitalization or death.

Маняци поне четете какво пускате. Да не говорим, че го има 2-3 страници назад в темата :)

Абе всички наред трябва да се тестват, за да сме в безопасност... Стийн, на теб в двете ноздри едновременно трябва да бъркат, 10-тина пъти напред назад, че ми се струваш най-заразен и потенциално опасен от всички :) Както тук ни правиш на луди, може и ПИСИАР теста да чийтнеш. :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Юли 2021, 16:34

Това може и тук да се очаква, ако има парламент де.
https://novini.bg/sviat/eu/673036?utm_s ... tent_promo

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 23 Юли 2021, 17:07

acho.rs написа:
DigitalExile написа:
vlad0 написа:Единствената рязлика е, че на ваксинираните им е през шмайзера за НЕваксинираните докато на последните им бърка в мозъка, че има ваксинирани - защо така ... няма обяснение

Между другото нямам нито един нормален познат и приятел които да е с ваксина, всичките дето се ваксинираха нещо не им беше наред с главата, не знам що така :dunno:
Аз кат чуя,че някои е ваксиниран вече почвам да се чудя кво му е и що се е ваксинирал ( и не съм само аз така ). Та не знам кое ми бърка в мозъка :ok:
По скоро ваксинираните ги бърка в мозъка, защото си сложиха ваксини с незнаини ефекти в дългогодишен план и най-лошото неефективни и излишни,
защото както се спомена почват да искат тестове за нявсякъде и на ваксинирани. Видя се, че и те се разболяват също. :dunno:

Просто ти е скапано обкръжението или работи скапана работа или и двете :mhihi:

Опааа ето го баненина където само около него нема нищо скапано. Той и всичко около него е най якото, събирай си паплачо около тебе и бегайте за третата игла.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2021, 17:15

sub_eleven написа:

Затова да започват да бъркат на всички наред в носовете и гърлата. Който се е ваксинирал за да го избегне, сори!
Просто ми се струват много случаите. Пък и като знаем как се води статистиката, особено когато искаме да оправдаем или отречем конкретна теза..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 23 Юли 2021, 18:10

TNT написа:Не си прав, колкото колана в колата е. 50/50 :mhihi:

steeN написа:Факт е, че още има дървени глави, които в 2021 не носят колан, защото с него било по-опасно :kuku:

Шегувате се нали? Или... :conf:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 23 Юли 2021, 18:22

bum_bum написа:
sub_eleven написа:

Просто ми се струват много случаите. Пък и като знаем как се води статистиката, особено когато искаме да оправдаем или отречем конкретна теза..
0.0018% от ваксинираните в щата ти се струват много? Аз не се сещам някога да е имало ваксина с по-голяма ефикасност. Надали и ще има.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 23 Юли 2021, 19:02

Anthony_J написа:Аз не се сещам някога да е имало ваксина с по-голяма ефикасност. Надали и ще има.

Златна жилка си набарал с тая ваксина. Джакпот. Сделката на века.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2021, 19:02

Ми не знам колко е общата смъртност в момента за да гледам в проценти. Гледам абсолютна стойност, която показва, че всеки четвърти-пети там от заразените е с ваксина. Много ли е, малко ли не знам. Просто прави впечатление.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Юли 2021, 19:53

Сондьора написа:Това може и тук да се очаква, ако има парламент де.
https://novini.bg/sviat/eu/673036?utm_s ... tent_promo

Мярката засяга здравните работници и всички трудещи се в здравната система, както и персонала на домове за възрастни хора и тези със специални нужди.

Готов съм да се обзаложа, че няма да стане това нещо в Бг. :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 23 Юли 2021, 22:41

bum_bum написа:Гледам абсолютна стойност, която показва, че всеки четвърти-пети там от заразените е с ваксина.

Къде го гледаш това? Средно Януари - Февруари '21 имат по 5000 нови случая на ден, спрямо общо толкова заразени ваксъри до днес. За същия период имат по средно 300 нови хоспитализирани дневно, спрямо 270 общо ваксъри. Смъртността, за същия период е 70ина дневно. Спрямо 80 до сега чипирани. Сигурно виждаш тренда и едва ли ще ти излезе математиката ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Anthony_J » 23 Юли 2021, 23:41

bum_bum написа:Ми не знам колко е общата смъртност в момента за да гледам в проценти. Гледам абсолютна стойност, която показва, че всеки четвърти-пети там от заразените е с ваксина. Много ли е, малко ли не знам. Просто прави впечатление.
От 4 300 000 ваксининирани, 5000 заразени. Не знам как това прави всеки 4-5. Говорим за линка от Масачузетс. Това са 0.0001, от тях 80 души са умрели, това в проценти въобще не ми се смята даже. Фаучи пък казва, че над 99% от умрелите напоследък в САЩ не са ваксинирани. Не знам така ли е, не знам и как е в други страни, не следя какво става отдавна. Квото мерна по медиите, това е. Мен лично ме вълнува да не затварят бизнеса вече.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е53

Мнение от sa_hellrot » 24 Юли 2021, 0:34

5000 не е ли малко повече от 0,1 процент от 4 300 000 ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата