Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен
леле не съм вярвал ,че толко прост народ пише тука ,а успях да стигна само до 7ма страница на темата!
каквото и да е направило момчето,или мангала ,или циганина ,или къвто и да е и каквото и да е пил или друсал законовите рамки за полицая са да използва сила ,за да го озапти ако се съпротивлява или продължава да напада....!! всичко останало е произвол! полицая не е съда да определя кой колко е виновен и като няма нерви да не е е ставал полицай! то и за това половината им дела не издържат в съдебна зала,щото толко и по този начин събират доказателства!
ако ще да го обижда,квото ще да говори полицая не може да използва сила!
каквото и да е станало преди това то е свършило и ударите и заплахите са излишни и неправомерни!
аз пък прочетох ,че полицая дори не е бил на работа! да видим как ше обясни какво е правил там и защо....!?
полицая винаги има право!?!?!?!?!?!?!?моля!?!?!?!?моля!?!?!?!?
бандита си е бандит! тва няма връзка . полицая е длъжен да го залови и да го предаде на съда с доказателства за провинението му! не да го наказва или съди!
по тъпата логика на няколко от писалите тука трябва да разтрелват или бият на всеки ъгъл по собствено усмотрение ,пък после ше му мислим кой е виновен и кой не!!
баси 20г демокрация не стигнаха на некои да им уврат тъпите тикви....
каквото и да е направило момчето,или мангала ,или циганина ,или къвто и да е и каквото и да е пил или друсал законовите рамки за полицая са да използва сила ,за да го озапти ако се съпротивлява или продължава да напада....!! всичко останало е произвол! полицая не е съда да определя кой колко е виновен и като няма нерви да не е е ставал полицай! то и за това половината им дела не издържат в съдебна зала,щото толко и по този начин събират доказателства!
ако ще да го обижда,квото ще да говори полицая не може да използва сила!
каквото и да е станало преди това то е свършило и ударите и заплахите са излишни и неправомерни!
аз пък прочетох ,че полицая дори не е бил на работа! да видим как ше обясни какво е правил там и защо....!?
полицая винаги има право!?!?!?!?!?!?!?моля!?!?!?!?моля!?!?!?!?
бандита си е бандит! тва няма връзка . полицая е длъжен да го залови и да го предаде на съда с доказателства за провинението му! не да го наказва или съди!
по тъпата логика на няколко от писалите тука трябва да разтрелват или бият на всеки ъгъл по собствено усмотрение ,пък после ше му мислим кой е виновен и кой не!!
баси 20г демокрация не стигнаха на некои да им уврат тъпите тикви....

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
mitrax написа:полицаите не тряба ли да са леко уравновесени ?
Трябва да са супер уравновесени и спокойни хора и след като 10 лекета са му вдигнали нервите, трябва да не си го изкарва на другите. Обаче хич не е лесно и мое мнение-колкото и да е спокоен човек винаги могат да го докарат до тук, а според мен е било нарочно.
Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
SKISA написа:полицая не е съда да определя кой колко е виновен
Ама ние съд имаме ли, колега?! За онзи съд ли говориш-който даде на Ставийски 2,5 години условно? И който уволни полицая, защитил българското знаме? И осъди този, който застреля турския бракониер, нападнал го с нож... И коя европейска държава признава нашето "правосъдие"?! Май никоя...и с пълно право. Затова цялата сган е навън!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То от тая "демокрация" се е насадило чувството за безнаказаност и всеки граби на улицата каквото може та не можеш ни кола, нито нищо да си оставиш. Полицая много добре е наясно дали човека в районното има вина или не. Иначе се кефиш да ходиш в Гърция, нали? И ти е спокойно там? Виж по-назад клипчето за това как действа гръцката полиция и си помисли за цената на спокойствието.
Последна промяна bum_bum на 10 Ное 2009, 17:44, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
и нарочно да е било да е успял да се сдържи....!!!!
и аз съм носил оръжие и 84та съм бил по странджа ,ма не съм избил половин село ,щото ходжата е кихнал или некой е пръднал!!! и гяур са ми викали и гьотферен и много добре знам кво значи ,ма не мога да престъпя закона и да ги изтрепам....!!
като нямат средства и възможности да ги обучават да не са ги взимали!
тоя е пумияр и прави лицето на полицията грозно и тъпо! изсира се на лицето на колегите си ,които някои си вършат работата и се опитват да вкарат законност ....!
като нема нерви да стане плетач на една кука ,не да носи униформа и оръжие....!
скапаняк!
и аз съм носил оръжие и 84та съм бил по странджа ,ма не съм избил половин село ,щото ходжата е кихнал или некой е пръднал!!! и гяур са ми викали и гьотферен и много добре знам кво значи ,ма не мога да престъпя закона и да ги изтрепам....!!
като нямат средства и възможности да ги обучават да не са ги взимали!
тоя е пумияр и прави лицето на полицията грозно и тъпо! изсира се на лицето на колегите си ,които някои си вършат работата и се опитват да вкарат законност ....!
като нема нерви да стане плетач на една кука ,не да носи униформа и оръжие....!
скапаняк!
Последна промяна SKISA на 10 Ное 2009, 17:47, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
ми като е така дайте да раздадат на секи по една пушка и да се почваме , като полицаите първи да почнат ,та да е ясно!
ше почнеме като в дивия запад да се стреляме и който оцелее!! ако некой от вас двамата ми се види съмнителен и обикаля около гаража аз,като бивш служител ше фана и ше го гръмна от балкона,щото сега е студено и не ми се слиза долу! на сутринта ше проверя верно виновен ли е бил,пиян ли или просто е минавал по улицата!!!
бе вие въобще чувате ли се за кво говорите!?!?!?
ше почнеме като в дивия запад да се стреляме и който оцелее!! ако некой от вас двамата ми се види съмнителен и обикаля около гаража аз,като бивш служител ше фана и ше го гръмна от балкона,щото сега е студено и не ми се слиза долу! на сутринта ше проверя верно виновен ли е бил,пиян ли или просто е минавал по улицата!!!
бе вие въобще чувате ли се за кво говорите!?!?!?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Говорим за полицаите конкретно и не за стрелби и убийства. И ако хванеш някой да ти чегърта с отвертка емблемата или да ти счупи стопа ей така за кеф, както имаше случай наскоро с някаква седмица какво ще направиш? Няма да си изпуснеш нервите, няма да го удариш? Ще спазиш закона и ще се обадиш в полицията да дадеш описание на извършителя, но няма да го задържиш, защото според закона нямаш право? Кажи честно така ли ще направиш?
- SKISA
-
-
да ти кажа ли!?!?
ако съм под пагон ше го арестувам и ше го заведа в ареста без да го бия ! ако се опита да се дърпа ше използвам помощни средства,ако се опита да ме удари ще го неутрализирам,ако видя ,че работата става дебела и има опасност за живота и здравето на мен или на други хора ще го гръмна ,но ще гледам да не го убия!
ето тва ще направя ако съм под пагон!
ако съм под пагон ше го арестувам и ше го заведа в ареста без да го бия ! ако се опита да се дърпа ше използвам помощни средства,ако се опита да ме удари ще го неутрализирам,ако видя ,че работата става дебела и има опасност за живота и здравето на мен или на други хора ще го гръмна ,но ще гледам да не го убия!
ето тва ще направя ако съм под пагон!
- saleen
- старши ентусиаст
-
Колегата Skisa ще му дръпне на другаря ром една лекция за европейските ценности, или пък ще го пребие-ако съдя по големият брой удивителни и обидните квалификации 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Говоря ако ей сега погледнеш през прозореца и го видиш. Няма да го задържиш, защото нямаш право или ако се опиташ да го направиш и той се опита на сила да се измъкне да бяга няма да го трупясаш за да мирува?
- SKISA
-
-
....щото полицая е олицетворение на закона и държавата и не трябва да си позволява много неща ,които обикновеният гражданин би си позволил къде от незнание ,къде от нерви или глупост! за тва и има военни съдилища и съд за обикновени граждана ,защото правата на полицая са големи ,ма и задълженията му са огромни...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
saleen написа:Трябва да са супер уравновесени и спокойни хора и след като 10 лекета са му вдигнали нервите, трябва да не си го изкарва на другите. Обаче хич не е лесно и мое мнение-колкото и да е спокоен човек винаги могат да го докарат до тук, а според мен е било нарочно.
Нарочно или не- познай през кое ми е

bum_bum написа:Говорим за полицаите конкретно и не за стрелби и убийства. И ако хванеш някой да ти чегърта с отвертка емблемата или да ти счупи стопа ей така за кеф, както имаше случай наскоро с някаква седмица какво ще направиш? Няма да си изпуснеш нервите, няма да го удариш? Ще спазиш закона и ще се обадиш в полицията да дадеш описание на извършителя, но няма да го задържиш, защото според закона нямаш право? Кажи честно така ли ще направиш?
Е в тоя случай лично го смазвам от бой и го пускам по живо, по здраво да си ходи... Няма да е много здрав, ма това друг въпрос... И то не защото полицията нищо няма да направи (това е ясно- след няколко часа е пак вън), а защото дори и да имаме закони които се прилагат това си е дреболия и повече от някоя глоба няма да отнесе...
- SKISA
-
-
bum_bum написа:Говоря ако ей сега погледнеш през прозореца и го видиш. Няма да го задържиш, защото нямаш право или ако се опиташ да го направиш и той се опита на сила да се измъкне да бяга няма да го трупясаш за да мирува?
що ми се струва ,че не видях другаря ром да бяга или да напада полицая!?!?
или нещо не съм гледал добре!?!?
пак казвам аз съм едно-полицая под пагон е друго!!!!!
SKISA написа:пак казвам аз съм едно-полицая под пагон е друго!!!!!
С това съм съгласен напълно.
- SKISA
-
-
ако бях видял клип на някой от вас да бие ром, щото му е крал стопа-щях да кажа : нема лошо! бий го -глей да не го пребиеш!
аз видях полицай да бие несъпротивляващ се и не бягащ ром ли е къв е и за това моето мнение по видяното е такова!!!!
аз видях полицай да бие несъпротивляващ се и не бягащ ром ли е къв е и за това моето мнение по видяното е такова!!!!