11 септември 2001
Модератор: Общи модератори
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: 11 септември 2001
flame написа:barabqga написа:изненадващо е (поне за мен ) и ,че руснаците не оспорват кацането на луната
Щото имат достойнствоАко бяха оспорили веднага щяха да ги обявят за нещастни ревльовци - не могли да отидат до Луната и като не могат да направят нещо, да почнат да плюят другия
И ако се бяха намесили директно в спора - може би абсолютно всички американци щяха да повярват в мисията до Луната ("Я, гадните комунисти ни оспорват това наше велико постижение!")
да и аз съм съгласен с теб

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз продължавам да смятам, че правителството крие част от информацията и не казва цялата истина, но не и че е извършило подготовката и провеждането.
Ами и аз го казах няколко пъти - със сигурност има нещо което се крие - не може при такъв брутален пробив във сигурността , да не се потулят факти .
-защо не се повдига въпрос за конспирация на комунистите - прост пример със съселянин - казва вице , че ходил да оправя кръста на "тату" който се осадил от вдигане на цените - резултата - един от хилядите доносници го издава и човека бива зверски пребит в МВР - в такава ситуцаия на тоталитарни режими , кой ще се осмели да каже нещо

Но най-важното - в тази тема , изключително добре се видя , че американците са инсценирали всичко - защо при такива очевидни "ФАКТИ" , никой не осъди държавата или не посочи виновния . Защо ? След като е толкова очевидно , как така нищо не се направи , няколко филма със смешни доводи и тва е . Или хамеркиканите са супер смотан и прост народ и не могат да се осетят , ни тук в България сме си най-умните , бистри псведо конспирации и гласуваме за комунистите и техните протежета , вече 20 години

Щото имат достойнство
- имат достойнство да не говорят малоумни глупости и да признаят фактите .
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Kолега acho,то цели сдружения и движения има на архитекти,инжинери,близки на загиналите и т.н.,защо ние тук да смe открили топлата вода бе колега и как да се осъди държавата за такова нещо,помисли малко,те тук при нас власт се сменя всяка година и осъдени от предните няма като се има впредвид че става въпрос за къде,къде по-дребни неща,а за такъв акт как я мислиш!
acho.rs написа:изключително добре се видя , че американците са инсценирали всичко
Ти май само тогава ще се съгласиш, че те сами са си го направили

Ама нали се сещаш, че бай ти Обама нема да излезе и да каже "Скъпи сънародници, не са терористи - Буш заповяда да бъдат сринати кулите!"

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
galant написа:Kолега acho,то цели сдружения и движения има на архитекти,инжинери,близки на загиналите и т.н.,защо ние тук да смe открили топлата вода бе колега и как да се осъди държавата за такова нещо,помисли малко,те тук при нас власт се сменя всяка година и осъдени от предните няма като се има впредвит че става въпрос за къде,къде по-дребни неща,а за такъв акт как я мислиш!
Повервай ми , ако нещата бяха както ги изкарвате десетките хиляди роднини на загиналите , щяха да намерят справедливост , особено при тези "ясни" доказателства

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:galant написа:Kолега acho,то цели сдружения и движения има на архитекти,инжинери,близки на загиналите и т.н.,защо ние тук да смe открили топлата вода бе колега и как да се осъди държавата за такова нещо,помисли малко,те тук при нас власт се сменя всяка година и осъдени от предните няма като се има впредвит че става въпрос за къде,къде по-дребни неща,а за такъв акт как я мислиш!
Повервай ми , ако нещата бяха както ги изкарвате десетките хиляди роднини на загиналите , щяха да намерят справедливост , особено при тези "ясни" доказателства
оо повярвай ми , ако са така нещата изобщо неможе да стане въпрос за каквато и да е справедливост , възмездие и т.н. ... щом са стигнали до там едва ли ще оставят нещата така , а няма да са се подсигурили отсякъде ... незнам

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Виждаш ли , получава се абсурд - хем ще са се подсигурили перфектно , хем ще излизат такива "факти" - нали са се подсигурили . И от там другия абсурд - ако са се подсигурили , но всеки може да ги разкрие - защо не е имало смазваща вълна от протести,линчове и тн . Изобщо не се връзва ...
- galant
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:...........
Ами ако се зачетеш по мрежата ще видиш че я търсят тази справедливост,ама кой да им я даде!Тук може да почетеш:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 1%80%D0%B8
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:Виждаш ли , получава се абсурд - хем ще са се подсигурили перфектно , хем ще излизат такива "факти" - нали са се подсигурили . И от там другия абсурд - ако са се подсигурили , но всеки може да ги разкрие - защо не е имало смазваща вълна от протести,линчове и тн . Изобщо не се връзва ...
аре стига ако искаха да хванат Осама до ся щеше да са го хванали ... а нали той е виновен

видя ли ся каде е подсигуряването ... след атаката масово се говори за тероризъм предприемат се дейсвтия срещу него запукаха "виновника" сички факти които бяха изборени в темата като противеречиви , съмнителни и изчезнали - е тва подсигуряване

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
galant написа:acho.rs написа:...........
Ами ако се зачетеш по мрежата ще видиш че я търсят тази справедливост,ама кой да им я даде!Тук може да почетеш:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 1%80%D0%B8
Аз виждам 100ина човека - а ти . След като е толкова очебийно и само в този форум има 100ина фенове на тази теория , тогава защо в цяла Америка , която е 300 000 000 се намериха толкова малко хора или другите са тъпи ?
- galant
- младши ентусиаст
-
Ти си уникат братле,дори и за миг не казваш-абе може да има нещо гнило в тази работа,като кокичка на гъз си
(шегувам се,не се засягай).Аз Не съм привърженик на конспирациите,дори постоянно споря с познати за които всичко е сценарий,но тук не е баш така както им се иска да изглежда и затова за 9/11 много-много не се обаждам като заговорят.Може да не са те(правителството) защото като гледах филма на Мур как се оцъкли Буш като разбра,може да не е и Ал К.,но има нещо което си мирише на......и не е това което ни се казва.Ама признай си че има нещо гнило бе човек,не се инати

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
galant написа:Ти си уникат братле,дори и за миг не казваш-абе може да има нещо гнило в тази работа,като кокичка на гъз си(шегувам се,не се засягай).Аз Не съм привърженик на конспирациите,дори постоянно споря с познати за които всичко е сценарий,но тук не е баш така както им се иска да изглежда и затова за 9/11 много-много не се обаждам като заговорят.Може да не са те(правителството) защото като гледах филма на Мур как се оцъкли Буш като разбра,може да не е и Ал К.,но има нещо което си мирише на......и не е това което ни се казва.Ама признай си че има нещо гнило бе човек,не се инати
![]()
Е добре де , колко пъти повторих - ИМА НЕЩО ГНИЛО , но е гнило до степен , че не се разкрива за да не се издадат тайни , как може това да се направи отново или по-скоро , за да не си признаят как са се осрали да си опазят въздушното пространство . Може и бомби заложени вътре да има , може и всичко , но категорично , просто няма как , те да са си го направили - както каза и Алекс - прекалено екзотично , непрактично и скъпо е . Няколко бомби щяха да имат същия ефект . Говорят , че Локхиид Мартин и Боинг имали интерес да има война , за да си продават бойната техника - ами защо тогава го направиха със самолети , като направо ебаха майката на авитранспорта за години наред , нанасяйки огромни загуби и фалит на авио лидерите - това означава спад в продажбите на цивилните им самолети , което хич не е малко . И защо ще се удря точно търговския център - да си съсипят по-хубаво икономиката ли ?
- galant
- младши ентусиаст
-
Абе да ти кажа и аз сега пак прегледах Фаренхайт 9/11 и наистина реакцията на Дж.Буш си беше на изненадан и уплашен човек на 100%.,не знам!
acho.rs написа:След като е толкова очебийно и само в този форум има 100ина фенове на тази теория , тогава защо в цяла Америка , която е 300 000 000 се намериха толкова малко хора или другите са тъпи ?

Виш пич не си добре информиран и си мислиш че твоето мнение е подкрепяно от млн, млрд души, а шепа хора са глупаци... има хиляди анкети, страшно МНОГО хора се съмняват. На протестите... цифрата е шестцифрена, едни от най-големите протести в близките години е именно този.
Виждаш само черното и бялото, защо не ми говориш още за съветската пропаганда ? САЩ били цветата.. сега ще ти кажа как е при "сивото". Знаеш войната СССР-Афганистан нали ??? Знаеш ли кои са воюващите страни ??
Афганистанското правителство е било комунистическо, но е имало познатите в днешно време ТЕРОРИСТИ и СССР се е бил с тях.
Сащ, Египед, Иран, Пакистан и др страни дават оръжие и всичко нужно на ТЕРОРИСТИТЕ за да се бият със СССР преди 20 години! СЕГА в 21 век, Иран и Египет са обвинени че продават оръжие на терористите! САЩ до преди 20 години правеше СЪЩОТО!!!! Тогава терористите бяха добри нали ? Сега са лоши... много лоши...
Света не е черно бял пич, има и други цветове.
Не ме разбирай погрешно, аз харесвам "демокрацията", не искам СССР или нещо такова, но нека не си затваряме очите нали ?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Само не знам защо ме обърка с идеалист и див фена на американската политика - аз мразя тъпите конспиративни теории и тва е . Да съм казвал някъде - САЩ са манна небесна ? На мнение съм , че американците наред с руснаци,немци и японци са най-бруталните нации и геноцида на едни от тях може да се мери само със геноцида на другите в отбора . За щастие това малко се пооправя , но сенките на миналото си остават.
ПС:В България , обаче се гледа супер едностранно на нещата - колко пъти е повдиган въпроса - защо Сталин , например изби 10ина милиона от совите , пленен от "лова не вещици" ако може да се използзва този термин ...
ПС:В България , обаче се гледа супер едностранно на нещата - колко пъти е повдиган въпроса - защо Сталин , например изби 10ина милиона от совите , пленен от "лова не вещици" ако може да се използзва този термин ...