БМВ събор 2010...
Модератор: Общи модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: БМВ събор 2010...
Да предположим, че вината за стикерите и плакатите не е в Клуба... нищо не обяснява забавянето на клубните карти
Както и да е, не е тук мястото да се коментира този проблем.
Силно се надявам скоро плакатите да са готови, за да може да се направи поне някакво подобие на реклама на събитието преди, а не вече след като е минало

Силно се надявам скоро плакатите да са готови, за да може да се направи поне някакво подобие на реклама на събитието преди, а не вече след като е минало

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
уточняваме спонсорите и дизайна на плаката..и до ден два ги пускаме за печат

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Явор написа:уточняваме спонсорите и дизайна на плаката..и до ден два ги пускаме за печат
Стикерите?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
е нали едното е свързно с другото 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Гледам че сте подхванали темата за стикерите така и така,та да попитам къде ще има инфо кой ще дава стикерите за съответните градове и от кога?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
сигурно след като ги отпечатат ще има някаква организация 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Иде време за първия ми събор

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Явор написа:уточняваме спонсорите и дизайна на плаката..и до ден два ги пускаме за печат
кои ще са спонсорите ако не е тайна?
има ли верига бензиностанции?
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
© написа:кои ще са спонсорите ако не е тайна?
има ли верига бензиностанции?

до няколко дни предполагам всичко ще е ясно и всички въпроси ще си имат отговори... все пак най-важното е на лице... място, дати, хотели...
тъй или иначе всяка година стикерите и плакатите идват максимум 1-2 седмици преди мероприятието... тази година се очертава да дойдат 3 седмици преди него... все пак е някакъв напредък

бъдете търпеливи и не преюрквайте нещата... хубавите неща стават бавно е казал някъв мъдър човек
по-важното според мен е... дали Пловдивчани се организират да разведат колоните от коли до предвидените им хотели в Пловдив...

просто ако не се е ангажирала някоя верига бензиностанции някой да ми даде параметрите на едно такова евентуално партньорство - колко пари, гориво или каквото трябва и аз ще говоря...
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
© написа:просто ако не се е ангажирала някоя верига бензиностанции някой да ми даде параметрите на едно такова евентуално партньорство - колко пари, гориво или каквото трябва и аз ще говоря...
Ами то хубаво, ама малко късно идва предложението, че сме почти готови с рекламните материали,
но все пак ми пусни едно ЛС с твой телефон за да се чуем и поговорим.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
През май слънчевото греене в нашите райони е вече 230-260 часа. Температурите бързо се повишават и зачестяват летните валежи - краткотрайни, но интензивни, придружени с гръмотевични бури, понякога и с градушки. Скоростта на вятъра е най-голяма по Черноморието, като към края на месеца постепенно намалява. Температурата на морската вода в края на май обикновено достига до 17-18 градуса.
Нормалната температура през май за равнините е между 16 и 18 градуса, по Черноморието и високите полета - между 14 и 16, а в планините - от 8 до 13 градуса. Месечната сума на валежите по Черноморието и долината на Струма обикновено е между 30 и 50 л/ кв. м, в останалата равнинна част между 50 и 70, а за планинските и припланинските райони - от 70 до 140 л/ кв. м.
Какво ще бъде най-характерното сега? Тази година средната месечна температура се очаква да бъде около и по-висока от нормалната.
Относително повече валежи се очакват в Западна България - месечната сума на валежите там ще бъде около и повече от нормалната, а в Източна България - около и по-малка от нормалната.
През май времето ще бъде променливо с превалявания предимно в часовете след пладне и преди полунощ, често придружени с гръмотевични бури. Най-голяма вероятност за валежи има в началото на месеца, около 6, 13, 19-24 май и през последните дни на месеца. Относително по-стабилно време - предимно слънчево - се очаква около 8, 16 и 27 май, временни увеличения на облачността.
Броят на слънчевите дни ще бъде около 8-10, на облачните дни – около 7, а на дните с валеж – между 6 и 9.
Най-високите температури ще бъдат между 27 и 32 градуса, а най-ниските - между 5 и 10 градуса.
Колеблива работа
Нормалната температура през май за равнините е между 16 и 18 градуса, по Черноморието и високите полета - между 14 и 16, а в планините - от 8 до 13 градуса. Месечната сума на валежите по Черноморието и долината на Струма обикновено е между 30 и 50 л/ кв. м, в останалата равнинна част между 50 и 70, а за планинските и припланинските райони - от 70 до 140 л/ кв. м.
Какво ще бъде най-характерното сега? Тази година средната месечна температура се очаква да бъде около и по-висока от нормалната.
Относително повече валежи се очакват в Западна България - месечната сума на валежите там ще бъде около и повече от нормалната, а в Източна България - около и по-малка от нормалната.
През май времето ще бъде променливо с превалявания предимно в часовете след пладне и преди полунощ, често придружени с гръмотевични бури. Най-голяма вероятност за валежи има в началото на месеца, около 6, 13, 19-24 май и през последните дни на месеца. Относително по-стабилно време - предимно слънчево - се очаква около 8, 16 и 27 май, временни увеличения на облачността.
Броят на слънчевите дни ще бъде около 8-10, на облачните дни – около 7, а на дните с валеж – между 6 и 9.
Най-високите температури ще бъдат между 27 и 32 градуса, а най-ниските - между 5 и 10 градуса.
Колеблива работа

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
bivola написа:Броят на слънчевите дни ще бъде около 8-10, на облачните дни – около 7, а на дните с валеж – между 6 и 9.
А кога ша ДУХА... вятър

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
petio_bmw 318is написа:bivola написа:Броят на слънчевите дни ще бъде около 8-10, на облачните дни – около 7, а на дните с валеж – между 6 и 9.
А кога ша ДУХА... вятър![]()
![]()
... дано да не духа

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
То няма да е събор ако не ни измокри и не измръзнем...традицията повелява!