ЗА или ПРОТИВ АЕЦ "Белене"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: ЗА или ПРОТИВ АЕЦ "Белене"

Мнение от Larbi » 30 Апр 2011, 20:34

ms написа:ти вярваш ли си :kuku: :kuku: :kuku:
Колкото и да е вярно написаното това е НЕВЪЗМОЖНО да е официално становище на Росатом :roll:

Е нищо не твърдя - просто го сложих да го видите. Пък официално становище на някой си или не кой му пука то и без това не се оббръща внимание на нищо и всичко се забравя до 3 дена тук в БГ.

А относно нещата който са написани то не виждам как са пропаганда срещу сегашните управляващи защото това за което се говори вътре не е станало за 2 години изведнъж.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Апр 2011, 20:52

е разбира се, щом си го прочел някъде в интернет е вярно ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 30 Апр 2011, 21:02

steeN написа:е разбира се, щом си го прочел някъде в интернет е вярно ;)

Не е колега не с лошо :yes:
Не съм казал че е вярно! Може да е лъжа много ясно то всичко е прекрасно и става все по-добре, а някакви ненормални пропагандатори ни заливат с простотии и неверни неща.
Па и това с "щом си го прочел в интернет значи е вярно" е толкова тъпо, че няма накъде. Какво искаш да кажеш, че това което чета във форума и изобщо всичко в нета е лъжа и всеки лъже за всичко ли щото е интернет така ли ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Апр 2011, 22:48

larbi написа:
steeN написа:каква е тази простотия ?

Някакъв доклад явно

ти каза, че е доклад. според мен е скалъпен текст с цел пропаганда.

не всичко, но една достатъчно голяма част от него. грешна информация може да се разпространява и без да е лъжа. може да си подведен, може да си сгрешил, може да си некомпетентен и т.н. никой не е прав 100% от времето.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 01 Май 2011, 0:14

steeN написа:
larbi написа:
steeN написа:каква е тази простотия ?

Някакъв доклад явно

ти каза, че е доклад. според мен е скалъпен текст с цел пропаганда.

не всичко, но една достатъчно голяма част от него. грешна информация може да се разпространява и без да е лъжа. може да си подведен, може да си сгрешил, може да си некомпетентен и т.н. никой не е прав 100% от времето.

Отново казвам, че не се подписвам под този текс, че е на росатом. Просто като един наш виден съфорумец алпина фанатика видял съм нещо и хоп веднага цитат тук :mhihi: :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 02 Май 2011, 7:18

Спорът дали е вярно или не е е толкова важен. Всеки с глава на раменете и малко акъл вътре, може да направи лек анализ на нещата описани в този текст. Съвпаденията биха били над 50 %.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 02 Май 2011, 21:14

Elesar74 написа:Спорът дали е вярно или не е е толкова важен. Всеки с глава на раменете и малко акъл вътре, може да направи лек анализ на нещата описани в този текст. Съвпаденията биха били над 50 %.

Хората не обичат да мислят, по-добре да слушаме как били гръмнали бин ладен уж и ся тръбят "ПОВИШЕНА ОПАСТНОСТ ОТ ТЕРОРИЗЪМ" :mhihi: Нещо като 9/11 такова и хората като зомбита ся каквото и да стане все ще обвинят лошите терористи :mhihi: :bchug:
Изображение

Аватар
Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile

Мнение от Betrayer » 02 Май 2011, 21:46

И аз съм за, ако остане да пустее да не е по-добре...
"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 02 Май 2011, 22:14

Betrayer написа:И аз съм за, ако остане да пустее да не е по-добре...

Ти на тази планета ли живееш ?
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 02 Май 2011, 22:16

Betrayer написа:И аз съм за, ако остане да пустее да не е по-добре...

:clap:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 03 Май 2011, 8:34

Нагледахме се на циркове, управленски шмекерии и какво ли не покрай темата за Белене. От несериозно говорене, до откровенни лъжи и манипулации, изречени не от кой да е, а от българския премиер. Само че чудя, подвеждат ли го и той несъзнателно лъже или го прави съвсем умишлено и преднамерено с цел. Целта е ясна - да се убеди обществото от ползата на тази централа, нещо за което никой не отваря категорично дума, само се сочат някакви мракобесни сценарии от непострояването й. А ако лъже неумишлено, какви са хората, които движат нещата в България, че да използват самият премиер за говорител? Мисля, че втората хипотеза е крайно невероятна. Тогава? За пример мога да посоча скл. с английската банка HSBC договор за консултация по проекта. В него има клауза, за определено възнаграждение. Но има и клауза, според което, ако банката консултира проекта в положителна посока, демек строителство, възнаграждението се увеличава драстично. Оставям на вас да решите къде е заровено кучето. И наистина за полза от втора АЕЦ ли си говорим или за някакви икономически интереси, на определен кръг от хора.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Май 2011, 10:46

То докато се построи белене ще излезат тея реактори
http://e-vestnik.bg/5014

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 03 Май 2011, 13:04

Е.Димитров написа:То докато се построи белене ще излезат тея реактори

Тези са много готини, ама $25 млн ми идват малко в повече за домашна употреба засега. Ще ги чакам да поевтинеят малко. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Май 2011, 13:32

Feanor написа:
Е.Димитров написа:То докато се построи белене ще излезат тея реактори

Тези са много готини, ама $25 млн ми идват малко в повече за домашна употреба засега. Ще ги чакам да поевтинеят малко. :mhihi:

E,kaто се съберете 10000 приятела и сте си зели един такъв :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 03 Май 2011, 13:57

Вярно, така ще излезе само по 2500 долара на човек, ама организацията е малко проблемна. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата