:НАГЛИТЕ:от НСО

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Re: :НАГЛИТЕ:от НСО

Мнение от pkaramitev » 16 Фев 2011, 23:54

Тоа,оня...се тая! :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 17 Фев 2011, 0:33

pkaramitev написа:...Тогава назначиха и много момчета от "провинцията",или с такъв манталитет...

what do u mean? please define "провинциален манталитет"...
Какво значи "провинциален манталитет"? Ще ме уморите от смях с вашите глупости :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pkaramitev » 17 Фев 2011, 1:04

lowrider написа:
pkaramitev написа:...Тогава назначиха и много момчета от "провинцията",или с такъв манталитет...

what do u mean? please define "провинциален манталитет"...
Какво значи "провинциален манталитет"? Ще ме уморите от смях с вашите глупости :mhihi:

Е ся ке ти каем!
Като почнах работа,с мене почна и един момък от затънтен провинциален град,дошел у Софето!Работил по разни строителни фирми,и хванал връзка да почва у НСО.Драпане със зъби нокти.
Ръсеше разни селски лафове....мина време,години...срещам го на летището с Ес класата на един министър да го чака на терминала.Облякъл ми се с некви раздърпани дрехи,тъмни цаки и по кожени чехли! :shock: Виждам го,спирам,говориме....тоя ми се надул като пуяк! :mhihi: Разпитвам го кво ново по службата,как са колегите,требе му вадим думите с чингел от устата!Обачи се похвали че си купил нов мерцедес! :clap: Ебати! :banghead: Аз пък му казах че си купих нова Лада :lalala: от 1989г.-бяла с 4 скорости :mhihi: Последен вопъл на съветския технически гений!
Прави ми се на тежък,като забравя че заедно сме почнали,и го знам що за стока е,ама му дали черна кола и се самозабравил!

Ето и такива има в службата,но те са изключения.И нямат нищо общо по-горе казаното с шофьорските им умения,просто обяснявам "провинциалният" манталитет.
Защото аз като дете съм израстнал в западна европа,и докато съм си играл с колички Мачбокс,тоя "провинциален "бек,дедо му се е редил за банани на опашка по нова година пред представителен магазин! :kuku:
Ето тези неща ме дразнят понякога!
+това се радвам че се забавляваш с темата,както правя и аз! :lalala:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 17 Фев 2011, 1:27

ясно... искал си да кажеш български манталитет :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pkaramitev » 17 Фев 2011, 1:32

lowrider написа:ясно... искал си да кажеш български манталитет :mhihi:

Ма то верно! :oops:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 18 Фев 2011, 13:12

SKISA написа:почти всички над 30г в НСО са ми били съученици

С официална възраст за пенсия 60+ години, ти колко години си учил :mhihi:

pkaramitev написа:Ако се направи като с полицейските автомобили в САЩ,на предното стъкло камера,и всичко се записва,всяка една подобна тема като тази ще отпадне!/точно такава като от подписа ми/
Пуска се записа и се вижда кой-къде е карал и какво е направил.Виновните си понасят отговорността.

И това няма да сработи при нас. Тука при катастрофа пред президентството и министерски съвет се оказва, че внезапно всички камери са се развалили, в кат изчезват записи от спийд камери, в данс изчезват флашки с аудио записи. Познай какъв е шанса да се окаже, че камерата във въпросната кола и е "свършила лентата", точно 2 мин преди някоя катастрофа
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Фев 2011, 14:06

XaMaB написа:
SKISA написа:почти всички над 30г в НСО са ми били съученици

С официална възраст за пенсия 60+ години, ти колко години си учил :mhihi:

....................

не си ме разбрал. говоря за над 30 годишни ,не над 30г в системата на НСО.... :winky:
а и официалната възраст там за пенсия е много по-ниска....
учил съм 5г :wave:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Фев 2011, 15:41

PIONEER написа:искам да карам в него да се почувствам като БатБойкоБорисов :mhihi:
...
забучих третата и направо вляво и взехме да изпреварваме заедно останалите коли
...
сигурно са ме помислили,че ще правя някакъв атентат
...
и аз ги погледнах кисело да не им остана длъжен
...
На ограничение 90 вдигнах до към 130-135

alx написа:бяхме спряли на светофар (две ленти с бордюри отстрани) и ни подпряха отзад и хората започнаха да се качват по бордюрите за да се отместят. накрая стигнаха до мене и по мегафона оня с пилотния събърбън ми вика "get on the curb!" (качи се на бордюра!)... аз обаче бях с кола дето има 4 пръста просвет отпред и не мърдам щото няма накъде а на бордюра могат да забравят да се кача точно с тая кола...

Maverick_VS написа:Вие пък сега...той flame-а знае по-добре от вас как е в САЩ, какво му се месите в темата :mhihi: :mhihi: :mhihi: Там стрелят на месо като не се отместиш - точка :mhihi:

Открийте разликите и познайте дали в първия случай немаше да има стрелбаИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 18 Фев 2011, 16:33

© написа:Предполагам за всички е ясно, че тук никой няма предвид "заяждане" :kuku: с тези от НСО, а по-скоро някакво обикновено разминаване, което пък незнайно защо завършва с катастрофа

Открий ти разликите Изображение

А тоя цитат на pioneer е от другата тема и въобще го няма в твоя пост със стрелянето в тази :winky: - там си написал "таковате", та да беше уточнил какво значи поне :mhihi: . Иначе явно ти трябва още практика, че нещо с 2 теми не можеш да се оправиш, в коя какво пишеш :mhihi: Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Фев 2011, 17:00

Maverick_VS написа:Открий ти разликите

Специално за теб ги обяснявам баааааавничко :mhihi:
flame написа:Но знаете ли какво ще ви се случи в САЩ например ако се таковате с тия с ламБите? :?:
Нищо особено - ще ви застрелят като куче :winky: Ама тука една криворазбрана демокрация... :mhihi:

Както вероятно забелязваш - имам предвид, че ще те застрелят без да им мигне окото НЕ ако стоиш на място като колегата alx, а ако правиш изпълнения като колегата PIONEER :winky:
Ако не си разбрал тънката и трудно забележима разлика - да обясня още по-бавничкоИзображение

Maverick_VS написа:там си написал "таковате", та да беше уточнил какво значи поне

Мама и тати не са ли ти обяснявали за пчеличките :winky: :mhihi:
Като таковаш някоя мадама сам ще разбереш смисъла на "таковам" Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 18 Фев 2011, 17:24

:ahah: :ahah:

Както ти казах, вземи първо се оправи в коя тема какво пишеш - в тази не съм видял някой да говори за "таковане" с НСО, така че твоят коментар със стрелбите седи като в небрано лозе :mhihi: . Ако не друго, поне си забавен...Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pkaramitev » 18 Фев 2011, 17:45

Юзъри! :D Отклонявате се от заглавието на темата!
Тука не се плюеме един друг,а заедно и мощно трябва да напрюем НСО!
Потребители! Моля съсредоточете се в заглавието на темата....
....и нека всички,заедно и мощно,да съберем слюнка.......хррррр..../който е болен,може и синузитка/........хррррр.....тпуууу.......

Ох,нещо и на мене вече ни ми е добре! :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 18 Фев 2011, 17:53

pkaramitev написа:Юзъри! :D мощно трябва да напрюем НСО!

Колега това какво точно значи, да не е нещо средно между наплюване и напръцкване :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pkaramitev » 18 Фев 2011, 17:58

:P :P :P
Зависи кой къде точно е настинал! :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Фев 2011, 18:39

Maverick_VS написа:Както ти казах, вземи първо се оправи в коя тема какво пишеш - в тази не съм видял някой да говори за "таковане" с НСО, така че твоят коментар със стрелбите седи като в небрано лозе :mhihi: . Ако не друго, поне си забавен...

pkaramitev написа:Юзъри! :D Отклонявате се от заглавието на темата!
Тука не се плюеме един друг,а заедно и мощно трябва да напрюем НСО!
Потребители! Моля съсредоточете се в заглавието на темата....
....и нека всички,заедно и мощно,да съберем слюнка.......хррррр..../който е болен,може и синузитка/........хррррр.....тпуууу.......

:mhihi: Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата