С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Модератор: Общи модератори
- Crazy_jerry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 32? Compact
- Мечтае да кара: E91 330xD
Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Samsung Galaxy S plus от един месец радва за сега и Nokia X6 16GB нея не си я давам за нищо, а седи и един ветеран от войната който не се дава Samsung D500 още работи като стационарка е вече 

krilce написа:Sony Ericsson Xperia x10. Смартфона е идеален. Единствения му недостатък е че няма светкавица
По добро решение е Xperia Neo
чудех се дали да не взема и аз такъв, но някъде преди месец взех наследникът му (само че по-мъничкия) - Xperia Mini Pro. няколко идеи по-идеален е. много удобен телефон! препоръчвам

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
krilce написа:Sony Ericsson Xperia x10. Смартфона е идеален. Единствения му недостатък е че няма светкавица
По добро решение е Xperia Neo
http://www.phonearena.bg/phones/Sony-Er ... X10_id3841
- Код: Избери целия код
# Светкавица:
* LED
Сигурен ли си, че говориш за Х10? Защото и аз съм с такъв, и определено има. Не много силна, но пък "няма" е прекалено...
До колегата с 8910i - поздравления! Страшен телефон, винаги съм харесвал страшно много дизайна му и съм си мислел да си взема такъв на пук на всичко тъч.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
HTC Sensation - имам го от около 7-8 месеца, готин телефон с добри функции, ползвам му доста от нещата. Sense 3.0 е супер и прави доста накичен Андроида. Недостатъка му е че държи батерията около 1 ден.
Nokia E71 - имам го от около 4 години някъде. Много съм доволен и работи доста добре. Батерията е перфектна, с моите разговори изкарва около 3 дни ( а аз говоря доста , около 1- 1,5 часа на ден).
Nokiа - трети телефон с фенерче. Екстра телефонче работи перфектно държи на бой и държи на батерия около 5 дни без зареждане. Фенерчето спасява положението много пъти...
Nokia E71 - имам го от около 4 години някъде. Много съм доволен и работи доста добре. Батерията е перфектна, с моите разговори изкарва около 3 дни ( а аз говоря доста , около 1- 1,5 часа на ден).
Nokiа - трети телефон с фенерче. Екстра телефонче работи перфектно държи на бой и държи на батерия около 5 дни без зареждане. Фенерчето спасява положението много пъти...
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Аз от две седмици съм с Галакси С2, е няма такъв тел. честно. Страхотен е. Имам една торба с приложения. Ако не е пуснат дата пакета, батерията ми държи по три дни с по един час говорене на ден минимум. Синхронизацията на приложенията също е доволна, още ом пусна Ви-Фи или пакет данни независимо, че не са активни се синхронизират и си изкарават нотификации за мейли и т.н. Мн съм доволен. В момента може би само Нексус-а го бие по характеристики и т.н.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Xperia Neo ,много съм доволен от телефона ,а след root става още по-приятен за работа.

- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
Nokia N95 4 Gb Internet Edition- не съм виждал досега телефон с по- добра камера като цяло и при всякакви условия- на светло всички правят добри снимки, обаче на тъмно
телефона е един !!!

- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Някой може ли да ме светне телефон с 2 СИМ карти може ли да работи само с една
Предполагам, че може....,но не съм сигурен 

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
audi_bulgarian написа:Някой може ли да ме светне телефон с 2 СИМ карти може ли да работи само с еднаПредполагам, че може....,но не съм сигурен
Може разбира се, но тогава се обезмисля

Nokia C5-03. Очаквах повече от Нокия. Върши си всичките неща, които има, но качеството е малко посредствено 

От чудовищния рев съседа се оплака, много силен бил му звука на шестака.
mitak_o написа:уиндоус , обаче май андроида го измества - по стабилен ми се вижда андроидеца
Естествено! Ако някой ми каже, че има нещо по-стабилно и по-достъпно от Андроид, значи не е ползвал Андроид. За iOS - сложна и комплексна платформа, не съм очарован... Уверих се, че добрата реклама наистина продава.
Симбиана няма смисъл да го коментирам при положение, че тази операционна система умря.
Относно телефоните които ползвам, Sony Ericsson Xperia Arc и HTC Sensation XE. Все още се опитвам да им намеря кусур

Apassionata написа:От няколко месеца съм с този...![]()
Първи смартфон ми е, тотално оплют /което разбрах след като го взех де/, но като изключим липсата на автофокус на 8 мегапикселовата камера
, общо-взето съм доволна... Не е огромен кютук, плосък е, изглежда добре, явно не съм случила и на дефектен, като характеристики ... Абе... както беше писал някой в тук в една тема / паднах да се хиля, точно го бях взела
/, това е чисто кифленски телефон, за нищо не става, освен да се фръцкаш из мола с лъскав телефон
/мразя молове
/... Честно казано не знам защо чак толкова не се харесва на разбирачите, сигурно щото аз не съм...
Подобно на теб смятах и аз преди около година, докато не реших да попрегледам телефон за същите пари и това беше Xperia Arc. Смятай

Последна промяна biberon4o на 23 Фев 2012, 0:17, променена общо 4 пъти
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
biberon4o написа:Apassionata написа:От няколко месеца съм с този...![]()
...
Подобно на теб смятах и аз преди около година, докато не реших да попрегледам телефон за същите пари и това беше Xperia Arc. СмятайНокия тотално я зачеркнах от списъка.
Една година го ползвах точно този модел за служебен, е няма такова дърво, не може да браузваш нормално, ако решиш да синхринизираш мейл ти затрива контактите на СИМ картата, ако направиш три-четири разговора един след друг след последния се чуди на коя планета се намира и му трябва поне 30 сек., за да влезе в час. За една година му врътнах към 400 часа разговори. Иначе при нормална експлоатация си е ОК, готин е на външен вид.
ПП. камерата може да няма автофокус, но има светкавица и като за телефон прави доволно добри снимки.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
HTC EVO 3D - екстра ми е, има всичко, което ми трябва 

- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Iphone 3GS, вече повече от една година - железен е! Мега доволен съм!

- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
SonyEricsson Elm - 2г. Много довеолен откъм фуннкции и много недоволен от хардуера.
Взех го практически нов (на 1 месец беше). Седмица след това отказа GPS-а, а година по късно и вибрацията. Сега вибрацията е на принципа тука има - тука нема, а GPS-а трайно изчезна. И двата проблема са хардуерни! Има и някой дребни бъгове в софтуера, но като гледам колегите с "умни" телефони, моите са бели кахъри.
Взех го практически нов (на 1 месец беше). Седмица след това отказа GPS-а, а година по късно и вибрацията. Сега вибрацията е на принципа тука има - тука нема, а GPS-а трайно изчезна. И двата проблема са хардуерни! Има и някой дребни бъгове в софтуера, но като гледам колегите с "умни" телефони, моите са бели кахъри.
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)