Шампионска лига 2012-2013
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Шампионска лига 2012-2013
Честно казано след теслата през 2006-та някак го преодолях бързо и не изпитвах нищо към тях. Защото не бях сигурен дали бе заради самите Барца или заради някакви тото залози, някакви лични съдийски неща или нещо друго. Но с годините после ми стана банално да гледам как един и същ отбор го подпират. Това бе причината.zazomazo написа:когато просто си гледаш даден мач и се наслаждаваш на играта без да ти пука кой ще победи-тогава си неутрален
в момента, в който изразяваш неприязън към даден отбор и то не само за конкретен мач, а връщайки мачове назад в годините си далеч от неутралитета
специално за теб неприязънта към Барса се е формулирала в следствие фенството ти към Милан и теслите с-у тях ...та си помисли дали си неутрален
Иначе е ясно, че имат страхотен отбор, но само снего нямаше да постигнат тези успехи. ПлатиМИ им помогна много също.

И в началото когато се срещнаха с Чел$и си бях точно неутрален. Не ми пукаше кой ще бие. Много пъти когато са играели срещу други отбори също ми е било все тая кой ще бие. Та това си е неутрално. Ама като е неутрално да отричам фактите ли?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Добре бе, видните фенове на милан що си мълчат за първия гол снощи...
Или така е по-удобно
Щото мача си отиваше на 0-0 и не се виждаше откъде милан ще вкара като са се прибрали с 8 човека в защита...
Най-много се дразня като някой реве срещу Барса, а удобно подминава случаите когато ние сме порязани - Интер, чесли, снощи(!) и т.н.
Така че, миланисти, след снощи можете да си замълчите и никога повече да не говорите за съдии - все пак е ясно, че се класирате напред...

Щото мача си отиваше на 0-0 и не се виждаше откъде милан ще вкара като са се прибрали с 8 човека в защита...
Най-много се дразня като някой реве срещу Барса, а удобно подминава случаите когато ние сме порязани - Интер, чесли, снощи(!) и т.н.
Така че, миланисти, след снощи можете да си замълчите и никога повече да не говорите за съдии - все пак е ясно, че се класирате напред...
21/02/08...speechless
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ти явно не си гледал назад в темата? Стана ясно, че гола все пак е редовен и рикошет в ръката не е имало!!! Чети бе човек.
А преди да стана ясно това аз казах, че бих се радвал ако наистина има такъв гол за да усетят феновете на БарЦа какво е да те порежат. Макар това положение дори да бе игра с ръка, всичко се развиваше прекалено бързо в него и нямаше време за реакция. Милан не е отборите, които са били подпирани в Европа по един или друг начин. Затова и няма нито един фен на друг отбор, който да се чувства ощетен някак срещу тях през годините. Това мога да кажа аз.
Би било смешно дори след един спорен гол фен на БарЦа да скочи и да ни казва да мълчим защото ни подпирали.

А преди да стана ясно това аз казах, че бих се радвал ако наистина има такъв гол за да усетят феновете на БарЦа какво е да те порежат. Макар това положение дори да бе игра с ръка, всичко се развиваше прекалено бързо в него и нямаше време за реакция. Милан не е отборите, които са били подпирани в Европа по един или друг начин. Затова и няма нито един фен на друг отбор, който да се чувства ощетен някак срещу тях през годините. Това мога да кажа аз.
Би било смешно дори след един спорен гол фен на БарЦа да скочи и да ни казва да мълчим защото ни подпирали.

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
NStorm написа:Добре бе, видните фенове на милан що си мълчат за първия гол снощи...Или така е по-удобно
![]()
За колегата again

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2k3wfgh7I4I
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
NStorm написа:Добре бе, видните фенове на милан що си мълчат за първия гол снощи...Или така е по-удобно
![]()
Който не чете - се извинява за това че не чете

А и си уж в УК - не гледаш ли Sky Sports

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Финалът пък после им го подари Анри, който отказа да ги довърши защото вече се беше разбрал с тях да го купят след този мач.
Голям отбор изградиха БарЦа, но всички тези неща го опорочиха и неутралния фен винаги ще помни тези неща.
Затова им излезнаха прякори като уефалона, дузпалона и разни подобни на всякакви езици.
Да да всеки помага на Барса да станат шампиони, голямата световна конспирация

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Реално николко. Единствено по време на Калчополи го отнесохме заради някакви неясни разговори по телефона. Тогава работата беше, че Масимо Морати се постара да прецака всички водещи отбори в Италия за да може принтер от мижитурки да разчистят терена. Не бяха виждали отличие от 15 и отгоре години, а КЕШ/ШЛ от 45 и затова беше всичко. Там темата е безкрайно дълга и има много неща, които могат да се кажат защо стана така, но е извън темата ШЛ.
Милан дори в Италия е най-рязания отбор в последните 13 години, но и това не е по темата.
Аз казах, че в ШЛ ние съдийски рамена не сме получавали. Ако има някой фен на друг отбор, който се чувства ощетен по някаквъ нечестен начин през годините, нека го каже.
За миналогодишните сблъсъци май пропускаш много неща като червен картон и дузпи. Но това си е нормално. Аз и досега не съм срещал фен на БарЦа, който да си признае, че са съдийски отбор. Странното е, че забравиха кои бяха преди да изградят отбор през 2006-та и как съдийските рамена им прибавиха толкова много отличия в Европа. Не, че всички бяха така, но повечето. Допреди съдийското изтикване през 2006-та, Барца беше просто един красиво играещ отбор, който винаги стоеше в сянката на вечния си съперник и се гордееше с титлата от КЕШ със Стоичков.
За Чел4и изобщо не виждам как може да говориш. В първия мач наистина им спестиха един червен картон, но във втория направо ги ограбиха! Ти сещаш ли се колко дузпи не им дадоха и колко изобщо "грешни" отсъждания имаше? Изписвам "грешни" точно защото са си били много правилни и съдиите даже бяха хвалени за добре свършената работа.
Ето ти да си припомниш само неотсъдените дузпи в реванша:
http://www.youtube.com/watch?v=cVWNbD0pu9M
Но знаеш ли с какво този отбор стана толкова противен на всички? Да, със съдийството, но начина на поведение на целия им отбор е супер нагъл. Когато някой техен играч падне в дори леко спорна ситуация, ЦЕЛИЯ отбор на ФАРСА се събира около съдията и иска смъртна присъда на противниковия играч. Когато онова келеменце Дани Алвеш падне, той прави един такива театри, че направо се чудиш футболист ли е този, а целия отбор на Уефалона пак се скупчва като по команда около съдията. Затова ще има дузпалона, затова целия свят ще ги сочи с пръст. И не излизайте с това, че ги мразели защото били най-силния отбор. Защото и други отбори са имали моменти на хегамония, ама колко от тях са били обявявани за съдийски в Европа?
Може да се извадят десетки, десетки клипчета със съдаржание на други десетки симулации вътре, които са били меко казано смешни, но престава да бъде смешно когато виждаш, че съдиите не спират да им отсъждат симулациите.
Аз спирам по темата защото е безкрайна и може да предизвика само дразни накрая.
Пожелавам УСПЕХ на БарЦа в реванша и ако могат да ни надиграят, то нека бъде така. И без това аз съм отписал сезона защото играем с бебета още. Догодина се надявам на повече.
За реванша единствено си пожелавам да не се запомни дори кой е бил главния съдия и да не влиза в центъра на събитията. Ако ни победят така, аз лично ще поздравя отбора на БарЦа.
Милан дори в Италия е най-рязания отбор в последните 13 години, но и това не е по темата.
Аз казах, че в ШЛ ние съдийски рамена не сме получавали. Ако има някой фен на друг отбор, който се чувства ощетен по някаквъ нечестен начин през годините, нека го каже.
За миналогодишните сблъсъци май пропускаш много неща като червен картон и дузпи. Но това си е нормално. Аз и досега не съм срещал фен на БарЦа, който да си признае, че са съдийски отбор. Странното е, че забравиха кои бяха преди да изградят отбор през 2006-та и как съдийските рамена им прибавиха толкова много отличия в Европа. Не, че всички бяха така, но повечето. Допреди съдийското изтикване през 2006-та, Барца беше просто един красиво играещ отбор, който винаги стоеше в сянката на вечния си съперник и се гордееше с титлата от КЕШ със Стоичков.
За Чел4и изобщо не виждам как може да говориш. В първия мач наистина им спестиха един червен картон, но във втория направо ги ограбиха! Ти сещаш ли се колко дузпи не им дадоха и колко изобщо "грешни" отсъждания имаше? Изписвам "грешни" точно защото са си били много правилни и съдиите даже бяха хвалени за добре свършената работа.

Ето ти да си припомниш само неотсъдените дузпи в реванша:
http://www.youtube.com/watch?v=cVWNbD0pu9M
Но знаеш ли с какво този отбор стана толкова противен на всички? Да, със съдийството, но начина на поведение на целия им отбор е супер нагъл. Когато някой техен играч падне в дори леко спорна ситуация, ЦЕЛИЯ отбор на ФАРСА се събира около съдията и иска смъртна присъда на противниковия играч. Когато онова келеменце Дани Алвеш падне, той прави един такива театри, че направо се чудиш футболист ли е този, а целия отбор на Уефалона пак се скупчва като по команда около съдията. Затова ще има дузпалона, затова целия свят ще ги сочи с пръст. И не излизайте с това, че ги мразели защото били най-силния отбор. Защото и други отбори са имали моменти на хегамония, ама колко от тях са били обявявани за съдийски в Европа?
Може да се извадят десетки, десетки клипчета със съдаржание на други десетки симулации вътре, които са били меко казано смешни, но престава да бъде смешно когато виждаш, че съдиите не спират да им отсъждат симулациите.
Аз спирам по темата защото е безкрайна и може да предизвика само дразни накрая.
Пожелавам УСПЕХ на БарЦа в реванша и ако могат да ни надиграят, то нека бъде така. И без това аз съм отписал сезона защото играем с бебета още. Догодина се надявам на повече.
За реванша единствено си пожелавам да не се запомни дори кой е бил главния съдия и да не влиза в центъра на събитията. Ако ни победят така, аз лично ще поздравя отбора на БарЦа.

sambeto написа:NStorm написа:Добре бе, видните фенове на милан що си мълчат за първия гол снощи...Или така е по-удобно
![]()
За колегата again![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2k3wfgh7I4I
Видях го, за мен на 0:03 топката облизва ръката му...Такива игра с ръка се дава достатъчно често, не случайно целия стадион помисли, че игра с ръка ИМА, а не обратното...
Спирам да споря, щото освен караници и романите дето ги пише колегата отгоре - друго няма да произведем

21/02/08...speechless
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Юве 73,83,03 все са на финал и го губят а да видим и 13та 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- sambeto
- ентусиаст
-
Сег след осминафиналите има ли жребии,или победителя от Милан – Барса,играе с победителя от Галатасарай - Шалке ? 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
- sambeto
- ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:Вече ще има жребий и могат да се падат отбори от една държава.
Верно че май така беше,ако Милан продължи....Галатасарай или Шалке бяха по добър вариант от Манчестър Юнайтед,Байерн или Реал Мадрид

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Тази вечер пак има мач, макар и да не е от ШЛ. Чудя се кой от двата отбора ще играе по-слабо
В страхотна форма са и двата тима 

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
© написа:Тази вечер пак има мач, макар и да не е от ШЛ. Чудя се кой от двата отбора ще играе по-слабоВ страхотна форма са и двата тима
нашите да бият (мадрид)

Очаквам мача да е на кръв с много ритане, театър и картони и се надявам Реал да продължат.