ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015
Модератор: Общи модератори
Re: ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015
Няма как да се отрече че Роналдо е уникален играч макар и въобще да не го харесвам ,но просто Меси е от друга галактика какви световни какви 5лева
тоя човек хваща топката от центъра мами половината отбор и вкарва гол при това не му е първия такъв гол. Роналдо финтовете са му седи на едно място и мята крака около топката и хоп пасче или смяна на посоката и центриране. Незнам защо му дават да бие и пряксвободни някой ако има статистика с успяваемоста му ще ми е много интересно. Пак казвам уникален играч е ,но за мен човека с извънземните финтове ще остане Роналдиньо ,а този с извънземните рейдове Меси.

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Споко, ся ше го видим извънземното джудже на 6-ти.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Роналдо е добър футболист, не може да се отрече. Но сравнението с Меси е неуместно. Роналдо вкарва, когато на отбора на Реал му върви играта. Не е футболист който да поведе отбора за обрат, защото когато отборът му пада той е зает да...реве 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Вече обясниха, че Меси е мишок, който не вкарва по световните финали, а само на Хетафе 

Всеки с кусурите си, аз продъжавам да харесвам Роналдо когато играе, иначе извън играта не одобрявам много от нещата, които прави. Съвсем малко ми се отрази и мача в София, където пък видях съвсем друг Роналдо от звездата, която очаквах.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
© написа:Всеки с кусурите си, аз продъжавам да харесвам Роналдо когато играе, иначе извън играта не одобрявам много от нещата, които прави. Съвсем малко ми се отрази и мача в София, където пък видях съвсем друг Роналдо от звездата, която очаквах.
роналдо че е лигльо си е лигльо, обаче е дал за благотворителност толкова пари и време, че само мога шапка да му сваля.
джуджето е известно само с данъчните си измами - големец

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Я кажете как да се играе мача, че ми пуснаха 10 евро фрийбет
Барселона е моя фаворит, но ми се иска нещо по-рисково като не са мои парите
Чистата 2-ка е 1,62 само. Мисля си за първо/краен 2/2 или Х/2
Или някъв хендикап
Или да залагам, че Суарез ще ухапе някой 

TNT написа:Я кажете как да се играе мача, че ми пуснаха 10 евро фрийбетБарселона е моя фаворит, но ми се иска нещо по-рисково като не са мои парите
Или някъв хендикап
Аз мисля да го играя 2-ка +гол за Юве... мисля че е около 3.5 коефициента

..Bayerische Motoren Werke..

- TNT
- младши ентусиаст
-
Вярно, че Роналдо беше дал 7 млн. евро за децата в Непал, писаха се статии, хвалби в коментарите в спортал, пък после се оказа невярно
Дано да е давал, не знам. Иначе като сме започнали със сравненията не ми харесва и това, че гледа на всяка цена да счупи рекорда, за разлика от "джуджето", което дори не винаги бие дузпи, а и от неговите данъчни измами сме пострадали най-много ние , това е ясно
Дано да е давал, не знам. Иначе като сме започнали със сравненията не ми харесва и това, че гледа на всяка цена да счупи рекорда, за разлика от "джуджето", което дори не винаги бие дузпи, а и от неговите данъчни измами сме пострадали най-много ние , това е ясно
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Да залагаш на Юве си е чист мазохизъм, аз мисля, че Барса ще бият. 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
TNT написа:Я кажете как да се играе мача, че ми пуснаха 10 евро фрийбетБарселона е моя фаворит, но ми се иска нещо по-рисково като не са мои парите
Или някъв хендикап
Победа за Барса с хендикап.
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Според мен много зависи как ще започне мача и още в първите минути ще стане ясен крайния победител. Ако Барса вкара бърз гол още в началото, то тогава мача ще бъде ясен - победа за испанците с 1-2 гола разлика. По-интересния сценарии би бил, ако Юве успее да вкара ранен гол или да удържи първото полувреме нулево, което ще принуди Барселона да практикува доста по-офанзивен футбол(не че не играят офанзивно по-принцип), като така отворят пространства за контраатаки, които са по вкуса на италианския тим. При такъв развой на мача вече давам предимство на Юве и резултат, макар и минимален в тяхна полза. За мен най-силното оръжие на Ювентус е колектива и Буфон/Тевез/Пирло. Докато при Барса е ясно играе ли му се и върви ли му играта на Меси ще е много трудно за Юве.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
DiMIcha84 написа:TNT написа:Я кажете как да се играе мача, че ми пуснаха 10 евро фрийбетБарселона е моя фаворит, но ми се иска нещо по-рисково като не са мои парите
Или някъв хендикап
Победа за Барса с хендикап.
Аз го играх на гол>гол и краен за Барса е 3.6 коефицента

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

И аз точно така мисля да го играя
само че като нищо може да стане някоя изненада Х примерно ама се тая... кот такоа 

..Bayerische Motoren Werke..