Formula 1 сезон 2016

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: Formula 1 сезон 2016

Мнение от don_gori » 09 Сеп 2016, 16:32

Розгерг сякаш има някакъв вроден страх от Хамилтън , ако е с комфортна преднина от 8-10+ сек няма проблем кара си без грешка , води състезанието както трябва. Покаже ли се обаче черньото в огледалата и на Розберг сякаш му се разтреперват мартинките и прави куп грешки или директно удря Хамилтън :mhihi: Последните 2 състезания ги спечели точно заради това , че Хам беше на 2-3 коли зад него.
Добре кара Розберг тоя сезон , но според мен ще е на късмет ако стане шампион. Хамилтън е този , който показва по-добрата скорост , повече се бори и т.н. Розберг ми изглежда че се е пуснал по течението , ако мине номера добре ако не 2ро място и чака следващото състезание или направо последното дето шанса е х2 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 23 Окт 2016, 22:21

Тоя малоумен екип на Ферари, начело с Маурицио Аривабене, кога най-после ще влезнат в час и ще направят поне една печеливша стратегия... :banghead: :banghead:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 24 Окт 2016, 0:44

ZLATIST написа:Тоя малоумен екип на Ферари, начело с Маурицио Аривабене, кога най-после ще влезнат в час и ще направят поне една печеливша стратегия... :banghead: :banghead:

Никога! От годни са кръгла нула.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 24 Окт 2016, 13:51

Няма хора в екипа на Ферари , вижда се че всяко по-завързано състезание издишат откъм стратегия или се провалят напълно. Незнам кой им развива шасито , но догодина с новите правила най-много да гризнат дръвцето окончателно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 24 Окт 2016, 15:45

Догодина борбата ще е в челото между Мерцедес и Лимонадите и отзад Ферари и Маковете, ако вървят все така добре с развитието.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 25 Окт 2016, 11:43

Преди отпадането на Верстапен беше интересно, но после беше само скучно возене като изключим края... :confused: Жалко, че Верстапен не блъсна Розбер преди да отпадне щеше да стане интересно. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тия в бокса на Ферари тотално му преебаха състезанието на Кими! :evil: Много се радвам за Грожан, че взе точка, браво на него и на Хаас. :D
Супер, че Хамилтън победи! Все още има някъв шянс за титлата. :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 31 Окт 2016, 11:53

Тоя пъпчивец нещастен Верстапен е много нагъл и си проси боя вече! Има късмет, че Фетел само го храни, а не го и преби! А това, че наказват Фетел е голяма простотия!
За състезанието мисля, че не беше лошо, защото имаше интрига. Хамилтън съкрати разликата на 19 точки след победата вчера и ще е бъде интересно в последните две състезания какво ще се случи :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 31 Окт 2016, 14:02

Поредното лансиране към Мерцедесите , наказаха Верстапен че премина през тревата и Фетел че се защити , а с лека ръка подминаха как Хамилтънката блокира гумите още на 1я завой и си мина по-напряко през тревата :mhihi:
Супер смешна история ама супер смешна , даже започвам да си мисля че всичко до сега беше някакъв цирк нагласен от тея дрищльовци с моторите отпаданията и т.н. просто да запазят интригата до края , а не като миналата година да станат формални последните състезания :kuku:
P.S> и като стана дума за Верстапен , добре че е той да гледаме по-интересни състезания , верно повечето му маневри са с голяма доза агресия , но нали затова седим пред телевизорите да зяпаме , а не да гледаме борбата за 15 и 16то като най-интересна :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 31 Окт 2016, 17:07

Значи според мене трябва да има възрастово ограничение за каране във Формула 1. Верстапен просто прекалява. То бива младост и такова, ама това вече минава всякакви граници... Изнерви всички звезди в шампионата, кара спокоен човек като Фетел, който през всичките години в които беше шампион не му се чу гласа /даже го мислех за безхарактерен по едно време/ да псува Чарли Уайтинг като каруцар, застрашава живота буквално на всеки втори пилот с който спори за позиция при скорости от над 200++ км... Казват му да пропусне колата зад себе си, той не го бърка чуйек ... Поредното богаташко дете е тва... Нагло, невъзпитано и мислещо си, че целия моторспорт свят се върти около него! И накрая след всички заповеди от бокса, табели, жестове от Фетел към него той отива и си спира на третата позиция, направо ако бях на Себ, отивам и такъв тупаник му бия, че ша му 'ареса... Баси малкия келеш. Звезда бил, не знам си кво бил. Има адски много млади таланти които ако ги сложиш в редбула ще дават сходни времена, но не е там работата. Опит трябва. Тва не е картинг, не е шега - тука се лети със 370 км на правите. Следващия път ще убие някого...
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 31 Окт 2016, 18:31

Мерцедес е най - добрата кола в колоната, но Хамилтън не е най-добрия пилот. А ФИА изобщо няма нужда от коментар, те скоро нещо правилно не са направили. Чакаме промените догодина и дано да има повече равнопоставеност във всяко отношение .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 31 Окт 2016, 18:36

Бла, бла, бла... :mhihi: Сори, ама много глупости се говоря тук.
Хамилтън заслужаваше наказание за първия завой. Дори непосветен на спорта човек би заключил, че се печели предимство с това минаване през тревата. То по тая логика и Розберг трябваше да мине, щото Макс го натисна. Ветел също си заслужава наказанието, защото маневрата му бе опасна и по-неспособен от Рикардо пилот можеше да доведе до отпадане и на двамата. Наказанието на Макс си е адекватно. Само че умаловажавате способностите на момчето и забравяте колко агресивен беше Хамилтън 2007ма година, като дебютира. Ще минат 4-5 години и ще го гледаме в друга светлина, както сега гледаме и Грожан.
Общо взето моралния победител е Розберг според мен. Назад нещата са ок след последвалите наказания. Бих споменал и супер спасяването от Алонсо, която бих нарекъл "грас рикавъри манювър" :mhihi: . Чакаме с нетърпение последните 2 старта, защото тая година има някаква интрига.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 31 Окт 2016, 21:36

Е и защо трябваше да отстъпва място , просто заложи да види какво ще решат стюардите , а не си даде мястото без бой :dunno:
Макс за мен дава друга светлина в бъдещия шампионат , определено другите отбори ще берат доста ядове с него , което е супер за зрителите :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 01 Ное 2016, 6:56

Защото характера му е такъв. Като натрупа повече опит ще видите как ще почне да кара по-трезво.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 01 Ное 2016, 9:25

Гледам Формула 1 от 95-та година без да съм пропускал нито едно състезание. Винаги съм намирал начин да я гледам без значение дали съм теглил от торенти или от съм гледал онлайн стрийм или по ТВ. Като Верстапен съм ги виждал много. И Хил беше агресивен когато спореха със Шуми, и Шумахер самия беше агресивен, и Алонсо беше агресивен при защита на позицията си и Хамилтън, но има една разлика. Това са били инцидентни случаи. Верстапен във всяко състезание се проявява. Има и друго... Когато другите горепоменати пилоти са ги правили тия изпълнения целия свят гръмваше - "как може", "опасно е..." и бла бла. Тука отношението е друго. Може би щото света се промени - искат да има зрелище, драма, емоции и Макс им ги дава всичките тия неща. Нали все ви е скучна Формула 1. Те не му трият сол на главата, а напротив - той става все по-известен след всяко състезание и това го подхранва да продължава с неподчинението и простотиите. Май забравихте как се бяхме умълчали всички когато Кубица се удари в стената? Най-важното нещо във всеки един моторспорт е пилотите да са живи и здрави! Не казвам, че не трябва да има двубои и битки, но да блокираш на права със скорост от 300 км/ч болида за тебе е игра и с твоя живот и с живота на другия. Тука много хора карате на писта и знаете кво е усещането да се блъснеш с висока скорост, как една седмица след това ви боли всичко. И сте се удряли с колко? 100-150? Представете си 300 кво е... Може ли да прецени тоя малкия пич при скорост от 300 км дали колата зад него е на 3 метра или на 2,50, че да блокира толкова агресивно. Няма лошо да си агресивен на пистата в някакви граници, но аз уважавам чистата битка. Изпреварва те пилота зад тебе, окей - имаш още 10 обиколки ве пич - изпревари го ти.
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 01 Ное 2016, 19:16

Щото Ветел не блокира Даниел по не по-малко тъп начин...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата