Подготвихте ли колата за зимата?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: Подготвихте ли колата за зимата?
спрямо някои размери 15ки и 16ки ... някои 17 инчови гуми се оказват странно изгодни 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
bum_bum написа:Те и зимни 17-ки продават принципно.
Ама не са по 59.99лв

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Не се циганя за гуми, просто се шегувам. Зимни слагам като падне сняг, колата се кара веднъж седмично максимум и не ми се занимава преди това.
ПС. Зимните ми 16-ки с 25% намеление са ми 750 кинта, да не съм голословен. Не са топ модел, явно, ама не са и от никаквите.
ПС. Зимните ми 16-ки с 25% намеление са ми 750 кинта, да не съм голословен. Не са топ модел, явно, ама не са и от никаквите.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Подготвихте ли колата за зимата?
То зависи от 16-ките - едва ли са 205/55/16 за 1000 кинтаvixx написа:Не се циганя за гуми, просто се шегувам. Зимни слагам като падне сняг, колата се кара веднъж седмично максимум и не ми се занимава преди това.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Темата беше от миналата зима, от 03 октомври се поднови писането и оттогава досега надали е имало 2 дъждовни дни, само слънце и 15-20 градуса. Още има няма 1-2 месеца и ще падне снега, дотогава всички ще са много подготвени. 

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
dextuar написа:То зависи от 16-ките - едва ли са 205/55/16 за 1000 кинтаvixx написа:Не се циганя за гуми, просто се шегувам. Зимни слагам като падне сняг, колата се кара веднъж седмично максимум и не ми се занимава преди това.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Конти ТС850, тогава толкова бяха.
И са точно тоя размер, ама сега гледам че за под 700 може да си ги вземе човек без отстъпки, даже и ТС860 имало.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Тази и миналата година има чувствително намаление на цените на гуми.
efren написа:Темата беше от миналата зима, от 03 октомври се поднови писането и оттогава досега надали е имало 2 дъждовни дни, само слънце и 15-20 градуса. Още има няма 1-2 месеца и ще падне снега, дотогава всички ще са много подготвени.
Точно заради тези температури умишлено се бавя със слагането на зимните гуми тази година. Минали години винаги съм гледал най-късно на първи Ноември да съм сложил зимните.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Ще сменятели ли чистачките със зимни такива?
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
dextuar написа:Ще сменятели ли чистачките със зимни такива?
от чистачките не ти зависи живота, винаги можеш да отбиеш ако спрат да работят или са замръзнали, или whatever

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Denmark написа:dextuar написа:Ще сменятели ли чистачките със зимни такива?
от чистачките не ти зависи живота, винаги можеш да отбиеш ако спрат да работят или са замръзнали, или whatever
Тогава и зимна течност за чистачки не взимай, винаги може да ти замръзне джама, да спреш и да отбиеш или whatever

Никой не говори от какво ти зависи живота, а дали някой си прави труда да сменя чистачките. Аз до скоро не знаех, че има зимни и летни, мислех, че са целогодишни

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Никога не съм виждал зимни в магазините в Пловдив.
Впрочем не е лошо преди сериозни снегове да се обработи и стъклото с продукт тип RainX мисля, че някой вече също го спомена. Наистина много помага.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Впрочем не е лошо преди сериозни снегове да се обработи и стъклото с продукт тип RainX мисля, че някой вече също го спомена. Наистина много помага.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
dextuar написа:Denmark написа:dextuar написа:Ще сменятели ли чистачките със зимни такива?
Тогава и зимна течност за чистачки не взимай, винаги може да ти замръзне джама, да спреш и да отбиеш или whatever![]()
Никой не говори от какво ти зависи живота, а дали някой си прави труда да сменя чистачките. Аз до скоро не знаех, че има зимни и летни, мислех, че са целогодишни
За сефте чувам за зимни чистачки, къде го прочете тва?
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8

Приготвили сме го зимната чистачка