Защо хейтвате Mercedes-Benz?
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Защо хейтвате Mercedes-Benz?
Jordana написа:Е това е вече прекалено , самите моторджии твърдят че са рискови играчи а другите страхливци които не им стиска да се качат на мотора но очакват любов ,рози и тълпи от почитатели ??!! Нещо не виждам логиката да се прежалиш като си се метнал на тоя мотор , а хората около теб да приемат това глупаво тинейджърско поведение за някаква едва ли не страхотна мъжка постъпка . Преди да продължите с перченето , послушайте хората около вас щото съм убеден че покрай всеки такъв яхнал мотоциклет има майки бащи жени и деца които са абсолютно против тая мания и стоят със свито от страх сърце при всяко ваше излизане с мотора .
+1
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Jordana написа:Е това е вече прекалено , самите моторджии твърдят че са рискови играчи а другите страхливци които не им стиска да се качат на мотора но очакват любов ,рози и тълпи от почитатели ??!! Нещо не виждам логиката да се прежалиш като си се метнал на тоя мотор , а хората около теб да приемат това глупаво тинейджърско поведение за някаква едва ли не страхотна мъжка постъпка . Преди да продължите с перченето , послушайте хората около вас щото съм убеден че покрай всеки такъв яхнал мотоциклет има майки бащи жени и деца които са абсолютно против тая мания и стоят със свито от страх сърце при всяко ваше излизане с мотора .
Колега, няма моторджия, който да се е "прежалил" и факта, че си го мислиш дори е обиден! Да моторите са мания, да опасно е и моторджийте го знаят също. Няколко мой приятели си заминаха(бог да ги прости) и всичките си заминаха по грешна на друг участник в движението, както стават и 80% от катастрофите с мотори. Аз също имам две катастрофи с мотор, първата е с една германка(после се оказа, че е на антидепресанти), която ми изкочи в насрещното, втората един дядо с жигула реши да се престрой в лявото платно и прати мен в насрещното, къде слава на бога нямаше коли... Та оттук идва и кампанията "пази моториста", защото аз и всички мои приятели, които сме карали като "луди", "донори" и т.н. никога не сме падали по своя грешка!!!
И да! За мен хейта идва предимно от това, че на много хора им се вижда вълнуващо да карат мотор, но не им стиска да го направят!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
firstduo93 написа:Колега вие май още не осъзнавате че тези мотористи не натискат мотора докрай,то няма как ще се убият някъде . А този тъп селянин със бинвету как изпреварва на двойна непрекъсната линия , няма такъв лалугер .На всичкото отгоре натиска докрай газта ,а мотористите дори не се състезават с него , просто си карат .
Айде по-полека с епитетите бе г-н набор пъпки тип от ония сещате се.
Човекът ми е приятел и одеве тъкмо се разминахме няколко километра след края на клипа, моторите си бръмчаха някъде зад него и тъкмо му звъннах да го питам дали не се е закачил с тях. Каза ми дано е снимала камерата през цялото време защото понякога се прецаква, има и такава отзад, ама нещо не е сработила. Бях сигурен обаче, че докато се наканя да пусна клипа и Декстъра ще ме изпревари защото му е абонат на канала в тубата.
Та от клипа ЯСНО се вижда как моя човек го изпреварват първоначално в тясната лента, която се включва в главния път на излизане от СТЗ посока Казанлък, точно под каменния мост на влака тоест там където не се изпреварва защото няма място!!! Но иначе разбирачите много знаете и ПРОСТО си карали моторите!

Що се отнася до колата, ограничена си е на 270, но и това стига за да си ги пердаши както се вижда.
П.п: Относно мненията за кой е карал и не мотор, точно този е бивш моторист като караше на задна с доста висока скорост, на събора край Казанлък(на ханчето до Крън)редовно минаваше цялата права само на задна, точно където спряха мотористите веднъж е падал и се е пързалял около 50 метра по задник като извади късмет, че е нямало кола отсреща и само се скъса екипа, караше доста години пистаци и накрая като се ожени, деца и т.н. просто слезе. Та той си уважава мотористите и както се вижда спря да им метне както и те на него да вдигнат палец защото ако не бе спрял на ограниченята долу заради гадната камера(знаем на тях колко им пука за камерите като ако имат изобщо някакъв номер той е отзад или под калника, а тая там всеки знае снима само отпред)то до Казанлък нямаше да му видят повече задния номер.
Който пък казва, че М6 не е еди каква си кола, значи със сигурност не я карал. Точно тая пък аз съм я карал няколко пъти, ами върви си доста и няма проблем по пътищата да наказва моторите както се случва и в този клип и след него в крайна сметка.
Човекът няколко пъти ви написа за аеродинамиката на моторите след 200, ама вие не, та не. Когато изпреварват на тройни обаче все са много силни. Миналият ден едни трима такива изпревариха мен в колона от коли срещу друга колона коли, карахме с около 80, ония отгоре да речем с толкова, а мотористите може би с около 140-160. Срещу колите и то колони. Апосле казват, че не ги пазел никой. Аз лично като ги видя сърпшам в дясно и давам мигач дори, редвно ми вдигат ръка, но не всеки гледа толкова назад и му дреме, а те пък от своя страна не мислят много като правят тройните на осовата.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Аз смятам, че ако бяхме нормална държава, тея състезатели трябваше вече да са всичките без книжки за поне година и да дължат по 10тина хиляди лв на КАТ. Ма тука си е мания с 260 покрай нормалните шофьори, които постоянно трябва да са много "адекватни" и много да внимават и да са мега "добри шофьори", та да не секнат на некой "карач" ралито...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://www.youtube.com/watch?v=9u-cfOkNlTA
Това е клипа отзад, качи и него, първо се качват нагоре към СТЗ, но после слизат точно за да търсят гонката, иначе никой не минава от там, понеже се заобикаля, забележете точно когато изпреварва моторите(тоест и последния мотор)на 2:25 и дава всичката газ(там е изкчаване дори), какви точки станаха моторите. Между другото камерата дава разлика с около 20км. в числата, които дава когато ускорява или по-точно има леко забавяне. Тоест когато показва 240, той вече е на 260, но ако върне газта и не го показва.
Следва просто каране и след това рязко намаля като следите числата. Просто му се кара на човека и ги изчака, след което пък Октавията му спира пътя и те му се опират вече отзад на 3:00. Кикдаун за завоя до около 230 и пак се вижда, че им дърпа, а те са леко наклонени и също ускоряват, но той се отдалечава. Това до 3:24 и клипа леко прекъсва и както са много далеч, изведнъж идват, а той е върнал газта изцяло заради камерата, която обикновено е под моста на ограничението 60 и тук клипа спира. Веднага след това идва завоя където на предния клип го минават на тройни срещу колите.
Това е клипа отзад, качи и него, първо се качват нагоре към СТЗ, но после слизат точно за да търсят гонката, иначе никой не минава от там, понеже се заобикаля, забележете точно когато изпреварва моторите(тоест и последния мотор)на 2:25 и дава всичката газ(там е изкчаване дори), какви точки станаха моторите. Между другото камерата дава разлика с около 20км. в числата, които дава когато ускорява или по-точно има леко забавяне. Тоест когато показва 240, той вече е на 260, но ако върне газта и не го показва.
Следва просто каране и след това рязко намаля като следите числата. Просто му се кара на човека и ги изчака, след което пък Октавията му спира пътя и те му се опират вече отзад на 3:00. Кикдаун за завоя до около 230 и пак се вижда, че им дърпа, а те са леко наклонени и също ускоряват, но той се отдалечава. Това до 3:24 и клипа леко прекъсва и както са много далеч, изведнъж идват, а той е върнал газта изцяло заради камерата, която обикновено е под моста на ограничението 60 и тук клипа спира. Веднага след това идва завоя където на предния клип го минават на тройни срещу колите.
Последна промяна Top Gun Maverick на 29 Апр 2018, 20:18, променена общо 1 път

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Пуснах клипчето с АМГ-то и Ямахата, защото се намесиха и мотори в темата за Мерцедес... освен това мисля, че и двамата са настъпили газта здраво. Освен това клипчето е на аутобан! Докато клипчето с М6-цата е жив пример за избиване на комплекси и българска простащина. Не случайно накрая му дадоха път, но този кретен вместо да разбере защо, сигурно е решил, че не му издържат на темпото (макар наистина мотористите или не си даваха зор, или и аз незнам)
Настоящата си кола купих от моторджия и имаше лепенка 'пази моториста', казах му да не я маха, но пред нотариуса видях че я няма.. Като дете (средата на 80-те) бях обсебен от моторите, от далеч чувах хондата (vf400f
) на синът на Илия Чубриков и давах всичката газ на балканчето
за да отида да я зяпам с отворена уста, да не кажа с часове наред. Ебаси формата имаше.. е аз и МЗ 150 гледах по доста време..
В крайна сметка не се качих на мотор, но винаги им се кефя, и честно казано повече ми пречат ако карат по правилника, отколкото ако са по осевата линия.
Настоящата си кола купих от моторджия и имаше лепенка 'пази моториста', казах му да не я маха, но пред нотариуса видях че я няма.. Като дете (средата на 80-те) бях обсебен от моторите, от далеч чувах хондата (vf400f

В крайна сметка не се качих на мотор, но винаги им се кефя, и честно казано повече ми пречат ако карат по правилника, отколкото ако са по осевата линия.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Grozdanoff написа:Jordana написа:Е това е вече прекалено , самите моторджии твърдят че са рискови играчи а другите страхливци които не им стиска да се качат на мотора но очакват любов ,рози и тълпи от почитатели ??!! Нещо не виждам логиката да се прежалиш като си се метнал на тоя мотор , а хората около теб да приемат това глупаво тинейджърско поведение за някаква едва ли не страхотна мъжка постъпка . Преди да продължите с перченето , послушайте хората около вас щото съм убеден че покрай всеки такъв яхнал мотоциклет има майки бащи жени и деца които са абсолютно против тая мания и стоят със свито от страх сърце при всяко ваше излизане с мотора .
И да! За мен хейта идва предимно от това, че на много хора им се вижда вълнуващо да карат мотор, но не им стиска да го направят!
Не съм чел всички мнения, но тая тъпня е чета за трети път днес, може да е писана и и повече пъти.
Хайде бъди най-смелия, с най-големи топки и остави другите дето не им стиска да не са съгласни с обясненията на безгрешните и бързи моторджии.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:https://www.youtube.com/watch?v=9u-cfOkNlTA
Това е клипа отзад, качи и него, забележете точно когато изпреварва моторите(тоест и последния мотор)на 2:25 и дава всичката газ(там е изкчаване дори), какви точки станаха моторите. Между другото камерата дава разлика с около 20км. в числата, които дава когато ускорява или по-точно има леко забавяне. Тоест когато показва 240, той вече е на 260, но ако върне газта и не го показва.
Това само доказва, че нямаш идея кое колко върви и си мислиш, че М6 е формула 1 и като даде газ моторите се губят все едно са MZ251!
Няма нужда ми отговаряш с 2 страници ферман, няма да има кой да го чете.
Значи какво разбрахме дотук в темата
Моторите не вървят. Мерцедесите не вървят. Г класата се чупи и не върви. БМВ м6 дъ бест
Евала евала 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами то се вижда на спускането как връща газта той без видима причина, това как ще ми го обясните? Просто вече им бе направил разлика и искаше да дойдат. После пак тръгва и им дърпа и намалая долу на ограничението заради камерата. На клипа когато са отзад всичко се вижда много, много ясно, особено и като следиш скоростите, това са и неговите думи.
Те като много вървят и карат според вас, защо го изпреварват на тройно(там също има ограничение заради изход от цветарник отляво)а не когато уж могат и нямаше коли, на завоите на еднопосочното и го правят когато той стои в трафика?
На черното бяло да казваш не е лесно.
И никъде не съм казал, че колата върви повече от мотора, още в първите коментари казах, че на тия пътища няма как мотора да върви с пълния си потенциал, заради завоите и други фактори. Но това е моторът, а не моториста. Защо се вижда ясно и на този клип, че на завой(бърз)като даде газ колата и отлита, а онези стават точка. После той връща газта рязко, те къде са?
Търсят Хъбъл за да го видят.
Те като много вървят и карат според вас, защо го изпреварват на тройно(там също има ограничение заради изход от цветарник отляво)а не когато уж могат и нямаше коли, на завоите на еднопосочното и го правят когато той стои в трафика?

И никъде не съм казал, че колата върви повече от мотора, още в първите коментари казах, че на тия пътища няма как мотора да върви с пълния си потенциал, заради завоите и други фактори. Но това е моторът, а не моториста. Защо се вижда ясно и на този клип, че на завой(бърз)като даде газ колата и отлита, а онези стават точка. После той връща газта рязко, те къде са?

Последна промяна Top Gun Maverick на 29 Апр 2018, 20:27, променена общо 1 път

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
seimo написа:Значи какво разбрахме дотук в тематаМоторите не вървят. Мерцедесите не вървят. Г класата се чупи и не върви. БМВ м6 дъ бест
Евала евала

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
seimo написа:Значи какво разбрахме дотук в тематаМоторите не вървят. Мерцедесите не вървят. Г класата се чупи и не върви. БМВ м6 дъ бест
Евала евала
Само обърка извода ...
Най-добре Дачия или Шкода Супърб ако финансите позволяват.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Ааа не вагените и те не вървят щото нали видяхме как хилядарките шамарят Вейрон до 250 ,а м6 шамари хилядарки. Значи като се замисля само за Дачия няма хейт в темата та от там който няма кеш за голямата м-ка да скача на малката с заводския индекс Логан 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
seimo написа:вагените
Че'й че в бързината викам са ако и за вегани се почне съвсем ше иде у рЯката раЛтата

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз в темата разбрах, че половината от пишещите са на 15 години по акъл.
Състезания с мотори по междуградски пътища, че чак и коментари, кой колко бил бърз.
Толкова мъка има тук. Мен вчера ме изпреварваха по пътя Самоков - София на места, където изобщо не бих си и помислил да го направя аз. При това супер лежерно, все едно отпред няма завой и кола не може да изскочи.
Аз си карах с около 60, но явно е било бавно и острите завои не пречеха на състезателите с всякакви коли да се мислят за велики.
Единствено един с регистрация В си караше зад мен и изпревари на разрешено и ми благодари, защото му пуснах десен мигач, че е чисто и може да минава.
Та преди да си мерите ... автомобилите или мотоциклетите помислете с това между ушите.
Sent from my Power using Tapatalk
Състезания с мотори по междуградски пътища, че чак и коментари, кой колко бил бърз.
Толкова мъка има тук. Мен вчера ме изпреварваха по пътя Самоков - София на места, където изобщо не бих си и помислил да го направя аз. При това супер лежерно, все едно отпред няма завой и кола не може да изскочи.
Аз си карах с около 60, но явно е било бавно и острите завои не пречеха на състезателите с всякакви коли да се мислят за велики.
Единствено един с регистрация В си караше зад мен и изпревари на разрешено и ми благодари, защото му пуснах десен мигач, че е чисто и може да минава.
Та преди да си мерите ... автомобилите или мотоциклетите помислете с това между ушите.
Sent from my Power using Tapatalk
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?