Предсрочни избори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ще има ли предсрочни избори?

да
15
56%
не
10
37%
не знам
2
7%

Общо гласове : 27
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Предсрочни избори?

Мнение от BMW_POWER » 12 Юли 2020, 2:06

ivoo написа:
BMW_POWER написа:
Този съпрос си задавам и аз. бб-то ще си го преизберат пак. Кой е алтернативата? Правителство на Курнелия и Доган? Доган е 30 години във властта. Въпросът е, кой друг ще е с него :dunno:

Мдааа,много е лесно от Канада да се разсъждава. Ми що не се върнеш в БГ бе колега ,и да поразмислиш тогава? Аз съм на мнение ,че всички които живеем повече от 5 год в други държави, изобщо нямаме право да определяме с гласовете си бъдещето на страната.
На въпроса ти-Кой е алтернативата?
Ами ОК , поненеже нямало такава,нека крадците и мутрите да богатеят на все по бедните българи.
То и в Северна Корея щото няма алтернатива, и те са така.
1 човек управлява цялата държава в БГ. Всъщност 2-3 ма ама другите са скрити.
I'm really sorry, but there is something wrong in this country.
По конституция нещата не стоят така.
Днес точно по този въпрос се скарахме с един приятел,който преди 5 год. беше гладен като мишка с 600лв заплата. Докарах в U.K ,намерих му работа, показах му кое,как и какво трябва да направи,помогнах му да вземе къща,дойде жена му с детето, айде и на нея работа . Стъпи си на краката , нова кола,почивки и т.н, и днес ми обяснява колко добре станало в БГ след като ГЕРБ дошли на власт.
Говедо най малкото с което го нарекох.

Понеже ми изглеждаш притеснен, ще ти кажа един факт. Последно в бг гласувах на президентски избори. За най-достойната тогава двойка. Кулеков и Бойчев. Също мисля, че който не живее там поне 6м + един ден годишно, няма право на глас.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 12 Юли 2020, 2:31

BMW_POWER написа:
ivoo написа:
BMW_POWER написа:

Понеже ми изглеждаш притеснен, ще ти кажа един факт. Последно в бг гласувах на президентски избори. За най-достойната тогава двойка. Кулеков и Бойчев. Също мисля, че който не живее там поне 6м + един ден годишно, няма право на глас.

Амиии,изобщо не съм притеснен даже,ако ще България да изчезне от картата на света. До скоро повече ме интересуваше популацията на колорадския бръмбар,отколкото какво се случва там. Сега просто покрай събитията проявявам някъкав интерес

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Юли 2020, 7:32

Вчера като гледах Бтв от "Росенец" ми се потвърди впечатлението че държавата се управлява от Ахмед Доган.
Бойко Борисов, Парламента, Каскета.... всички залегнаха в окопите.

Трябва да се гласува за други хора. Кои са те обаче?
Мафията задушава всичко в зародиш. Следях "Възраждане " но и техния лидер май не става.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Юли 2020, 9:11

Тя не се управлява от Доган държавата , но тоя стои отстрани и решава резултата от изборите щото са маргинална маса и гласуват като войници за който им се каже . Те и капацитет нямат да управляват и повече им харесва да стят отстрани и да цоцат от порциите . Отделно външния натиск и от турция и от европа да ги дундуркат тия щото са малцинство и правата им се нарушават ..А модела да е такъв , това е заложено още 90те години и според мен това е било условие да са легитимни пред западните спонсори ония първите правителства . И твърде възможно е да са ни готвили сръбския вариант с гражданска война ако тия не са етническа партия в тоя си вид , сокола агент на ДС кой го знае каква двойна функция е изпълнил ...в ония мътни времена всичко е възможно . Боко нали чувате какво разправя - БСП ако спечели изборите и еврофондовете спират . Излиза че всички български правителства досега имат само една приемлива форма - гроб и нищо друго ??!!!Явно в тая територия ще е все така , докато не се гътне от инсулта тоя тулуп . Щото гроб приключва с него и това на децата е ясно .
Последна промяна Jordana на 12 Юли 2020, 9:39, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 12 Юли 2020, 9:35

barty написа:Трябва да се гласува за други хора. Кои са те обаче?

Там е проблема. Всички са един дол дренки. Хвани единия, удари другия. Много се нервя на всички в последните дни. И на протестиращите и на тези дето се пенят във фейса. Ама той боко бил крал. Е сега ли се усетихте? Човека на наш гръб направи милиарди, те овцете сега се сетили, че боко ги краде. И сега долу, та долу. И като се махне кой ще дойде? Нинова и компания? Пеевски, карадайъ и другите подлоги на доганката? И всичко ще стане цветя и рози? Те изобщо няма да крадат, както крадяха преди боко, нали :banghead: Или дългия цървул? Или божката? Дето яли, пили, крали заедно с боко, ама сега нещо не се разбрали кой колко милиона в повече да вземе и изведнъж станА светец божката, че изкара кирливите ризи на боко и компания(дето се знаеха отдавна, обществена тайна един вид, ама за този, който се интересува, не и за заспали овце)? И му се кланят ли кланят във фейса "браво г-н божков....само така г-н божков...с вас сме г-н божков....", коврите без значение мъжки или женски пол, ако могат ще му го налапат или ще го поемат в г*за през фейса :banghead:

А реално няма абсолютно никакво значение кой за кого гласува и кой ще е на власт. Така или иначе всички политици и цялата власт са пионки на богатите в цял свят. В щатите власт и политици обслужват интересите на големи корпорации, големи банки, богати влиятелни фамилии тип рокфелер и т.н. Тук по същия начин - ТИМ-аджии, бивши висаджии/сикаджии и всякакви други истински мафии, "крупни бизнесмени" тип божката и т.н. Дори да се създадат напълно нови партии, с непознати на никой хора, които не са чичо/вуйчо/стринка/зълва на някой от сегашните, веднага ще бъдат "навестени" и вкарани в съответната схема :banghead:

Да протестираш и да си мислиш, че като смениш черен вълк със сив ще постигнеш нещо и нещата ще се променят към по-добро е чиста проба илюзия, приказка от 1001 нощи...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 12 Юли 2020, 10:59

Пичове я поровете за нещо лошо за "Да България" Дали те не са алтернатива?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Юли 2020, 12:22

Рестартирах анкетата... :mhihi: от преди 2 години това бяха резултатите.

да
25%

не
66%

не знам
9%

p.s. Паурка, специално за теб пускам още прогнози. На следващите избори Слави ще има повече % от ДПС, ВМРО ще са извън парламента освен евентуално не се обединят пак с Атака (ама много малко вероятно според мен), ДБ ще влязат също. ГЕРБ, БСП и ДПС ще са отслабени доста и цирка и фрагментацията ще са големи, съответно и шоуто, в което ще участваме.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар

Мнение от ivoo » 12 Юли 2020, 15:18

Какви избори, какви 5лв?Държавата се управлява от тотална диктатура.
Диктатурата (на латински: dictatura) е автократична форма на управление, при която властта е концентрирана в една личност (диктатор) или ограничена група от хора (партия, хунта, семейство и други). За разлика от абсолютната монархия диктатурата не легитимира съществуването си чрез позоваване на историческа традиция или с религиозни аргументи, а най-често с нуждата от преодоляване на някаква извънредна заплаха или от излизане от временна криза.
Тъй като диктатурите обикновено не търсят широко обществено съгласие, те често разчитат на насилие и ограничаване на човешките права за запазване на властта си. В повечето случаи това е свързано с премахване на независимостта на съдилищата, въвеждане на цензура върху средствата за масова информация, ограничаване на дейността на независимите от правителството организации. Крайните форми на диктатура, стремяща се да контролира цялостно обществения и дори личния живот, се нарича тоталитаризъм

Нека някой, ако може да го опровергае

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Юли 2020, 16:24

Добре де, каква е тая анкета :mhihi: Предсрочни избори какво? Искам, или залагам, че ще има :dunno:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Юли 2020, 18:20

Вие сте едни провокатори и му торпилирахте мерките на тиквоча . Затова сега остава , точно когато строи и се дигат доходите :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Юли 2020, 20:06

madafaka_donkele написа:
barty написа:Трябва да се гласува за други хора. Кои са те обаче?

Там е проблема. Всички са един дол дренки. Хвани единия, удари другия.

Лисицата:
- Гарване, ще гласуваш ли? Много е важно! От това зависи бъдещето на децата ти!
Гарванът мълчи и стиска сиренцето с клюна.
- Гарване, много е важно да изразиш мнението си. Ще гласуваш ли?
Гарванът:
- Да!
Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гарванът замислено:
- И "не" да бях казал, все тая...

Аватар

Мнение от ivoo » 12 Юли 2020, 20:51

20200712_194634.jpg
Jordana написа:Вие сте едни провокатори и му торпилирахте мерките на тиквоча . Затова сега остава , точно когато строи и се дигат доходите :mhihi:

Искаш да кажеш.
МУ се вдигат доходите благодарение на Сокола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 13 Юли 2020, 12:34

Zubcho написа:Пичове я поровете за нещо лошо за "Да България" Дали те не са алтернатива?

Като бяха коалиция и смучеха уя на тиквата нямаше проблем, даже точно Христо Иванов беше министър на правосъдието в неговото правителство. Сега се правят на ударени :lol: После лапаха пари от АмБъл и други НПО-та да защитават правата на "бежанците". Ами като разправяха, че сме си били добре под турско робство и Русия не е трябвало изобщо да идва да се меси? После искаха Ердоган да ни охранява въздушното пространсто, щото бил наш верен приятел и надежден партньор. И за капак - Путин им се привижда зад всеки ъгъл, лично ги саботира ... изкуфели неолиберални олигофрени. То затова и никой не гласува за тях де, но сега покрай активните мероприятия може и да успеят да влязат в евентуален нов парламент като нечия патерица ... ще видим.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 13 Юли 2020, 12:55

Аз мисля, че Слави ще лапне бая голямо парче от баницата. Като цяло само неговата партия изглежда като алтернатива която има възможност да акумулира достатъчно голям вот за раздвижване в парламента.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 13 Юли 2020, 13:27

streetz написа:Ами като разправяха, че сме си били добре под турско робство и Русия не е трябвало изобщо да идва да се меси?

streetz написа:После искаха Ердоган да ни охранява въздушното пространсто, щото бил наш верен приятел и надежден партньор.

Я дай линкове за тия работи, че нещо съм ги изпуснал пък уж следя обстановката :dunno:

bioz написа:Аз мисля, че Слави ще лапне бая голямо парче от баницата. Като цяло само неговата партия изглежда като алтернатива...

Славчо е алтернатива, колкото съм и аз. Доста изперка напоследък, пред него Бойко ще ни се види цвете, тоя се мисли за бог и такъв тоталитаризъм върти в шоуто/телевизията си, че тръпки ме побиват ако трябва да управлява държава. За щастие тва е невъзможно да се случи :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата