Партия "БОТАШ"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ще гласувате ли за Румен Радев?

Да
27
25%
Не
47
44%
Не мога да преценя
1
1%
Само Коцето
1
1%
Само ПП-ДБ
15
14%
Винаги има опции
1
1%
Ивелинката е Бок
4
4%
МЕЧ-ЩИТ-Ник-Фюри
3
3%
В крайна сметка ГОЛЯМОТО Д не е толкова зле
0
Няма гласували
Боко фор дъ уин
9
8%

Общо гласове : 108
Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: Партия "БОТАШ"

Мнение от Lenco » 04 Мар 2026, 21:29

BMW_POWER написа:Аз като дърт комунист карах трабантче при комунизма ........

Има един стар виц. Прибира се Иванчо в къщи и вика на баща си:
Иванчо "Тате аз съм гей."
Баща му "Имаш ли къща?"
Иванчо "Не."
Баща му "Имаш ли яхта?"
Иванчо "Не."
Баща му "Имаш ли БМВ?"
Иванчо "Не."
Баща му "Какъв гей си бре, ти си чист п#дераст"

Да перифразирам, бил ли си партиен секретар на Кремиковци или секрета на ЦК на БКП или Първи секретар на Окръжния комитет на София ..... затова си карал трабантче, но на Иванчо битието е по-тежко (всъщност вече 2026 г. явно не толкова).
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 04 Мар 2026, 23:15

Lenco написа:Да перифразирам, бил ли си партиен секретар на Кремиковци или секрета на ЦК на БКП или Първи секретар на Окръжния комитет на София ..... затова си карал трабантче, но на Иванчо битието е по-тежко (всъщност вече 2026 г. явно не толкова).

Абе май този колега беше изкарал нова е30-ка или 34-ка от магазина навремето, така че не е баш случаен. :mhihi:

Може и да бъркам де, но такива спомени имам, че съм чел такъв разказ от него, той ще каже.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Мар 2026, 23:43

Жена му е била под полковник от ДС ..., може да бъркам , ама имаше някаква връзка със силовите ведомства :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 04 Мар 2026, 23:50

Jordana написа:Жена му е била под полковник от ДС ..., може да бъркам , ама имаше някаква връзка със силовите ведомства :ok:

Втората е доста малка за офицер от ДС, а първата да му е купила е30 и да я е зарязал ..... какви хора има по света ..... аз е30 без ръжда не можах да видя, той от магазина.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Мар 2026, 3:18

Lenco написа:
Jordana написа:Жена му е била под полковник от ДС ..., може да бъркам , ама имаше някаква връзка със силовите ведомства :ok:

Втората е доста малка за офицер от ДС, а първата да му е купила е30 и да я е зарязал ..... какви хора има по света ..... аз е30 без ръжда не можах да видя, той от магазина.

Алоууууу, какво взехте да джвакате на дъртия пес опашката? Не "жена ми", а бившата ми тъща е пенсиониран полковник от следствието. Бившият ми тъст също е полковник, ама от друг отдел. Съден по делата с едноцифрен номер.Съден и ... оправдан. Ама лежа по време на следстието на Развигор и в Централния. Бившата е свободна, откакто я оставих (1997). Пие за двама и пуши за трима. Ако има мераклии, проблема си е техен. Малко е дърта (1971), с леко наднормено тегло ( при 162см ръст) и .... нека другото да бъде изненада за мераклиите.

Е34-ки съм изкарал две (три, ама едната я карах няма и седмица) чисто нови от ДАРУ. 518I, 520I (дето я карах малко) и 525IX фул екстри. "Фул" значи "Фул". Струваше 107 000DM. Беше (а и сега е) нещо невероятно :bowdown: :bowdown: :bowdown:

И все са били служебни :OT:
Но най си ме кефеше 324TD turing. Тази кола няма равна. Ако мога да имам някакво БМВ за лично, ще взема E30 M3 и ще го сложа в хола. Навън няма да излиза. И то в хола, ама изправено на стената. А за каране 324TD.

По темата за зеления чорап. Днес в тубата го хвалеха, как му имало снимката в някаква американска академия. Пък вие му викайте "копейка" и си мислете каквото искате. Тоя ще е по-наведен от всички преди него.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Предишна

Назад към Извън Темата