Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от rogertaylor » 16 Мар 2008, 5:14

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

Лошо за загубата момчета, но се случва в спорта ;) Успех напред :)

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 16 Мар 2008, 10:50

Много слаб мач!Целия отбор с изключение на Стоянчо не им се стресна при пресата която се опитаха да направят и нищо не направихте!Ако не беше Стоян резултата можеше и да е по голям.Никаква идея за гол цял мач едно единствено 100% положение на Шурата което беше пропиляно с лекота!А капитанчето дето много обича да бучи и да обвинява да се замисли при втория гол кой си изпусна човека?!Много е лесно да обвиняваш ,но е е трудно да видиш своите грешки и това че за цял мач не си направил нищо...не става само с приказки трябва и игра!!Когато вкарваш дори и да ти вкарат пак шансовете за победа са голями но без полежения да искаш да биеш е не мислимо!Един факт че от както се върнах зимата за купата до вчера нямаме поражение в мач в който аз играя.Казал съм го и преди ще го кажа и сега.....АКО ХВАЩАХ ВСИЧКО НЯМАШЕ ДА ПАЗЯ ВЪВ ФОРУМ ЛИГАТА!
Последна промяна Reportera на 16 Мар 2008, 13:26, променена общо 1 път
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 16 Мар 2008, 11:45

Няма какво да се обвиняваме - слаб мач, никой не игра и толкова... :(
Само Стоянчо игра, ама то нормално - нали преди мача пи по бира... той винаги си е на ниво, от както го помня... :) Евалата на Стоян!!!

Просто трябва да си извадим изводите - според мен топката повече трябва да се разиграва и да се играе с повече пасове. Поне според мен в много моменти вместо да се подаде се търсеше индивидуални пробиви, което няма как да стане, когато защитниците са си на мястото. И не на всяка цена да се търси продължение напред, а може да се правят и повече пасове в центъра - топката трябва да се търси повече, но и да се подава повече...

И миналият сезон започна така, а пък после мачкахме, та следващия мач трябва да сме пределно мобилизирани и да ринем!!!
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 16 Мар 2008, 12:14

Няма какво да се обвиняваме един - друг. Факт е че сме един от трите отбора с най-малко допуснати голове и имаме едно от най-резултатните нападения в лигата ;) Момчетата от ФМ бяха пределно мотивирани за срещата и искаха победата МНОГО повече от нас и заслужено спечелиха. До края на сезона трябва да играем мач за мач и да излизаме всеки мач на 100% за победа иначе няма да вземем титлата :idea:
Последна промяна THE DUNK MACHINE на 16 Мар 2008, 13:01, променена общо 1 път
THE ONE & ONLY E30

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 16 Мар 2008, 12:19

абсолютно вярно :!:
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 16 Мар 2008, 12:37

извинявам се на всички за слабата си игра!
ФМ не можеха да ходят, а ни направо бяхме спрели!
Да наистина Стоян и Милен единствени от целия отбор се представиха добре и ни спасиха от сериозно поражение.
За следващия мач ще се реваншираме и ше се върнем отново на верния ритъм, а именно пътя на ПОБЕДАТА! :twisted:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 16 Мар 2008, 12:59

За това ли плащам ми обяснете!!!!!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 16 Мар 2008, 13:15

жалко за загубата момчета.Много слабо играхте.Само милен и стоян бяха на ниво.Много грешни пасове много мъка видях в отбора.Дано от тоя мач се стегнете и оттук нататък стегната игра
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 16 Мар 2008, 13:22

Giorceto написа:За това ли плащам ми обяснете!!!!!
:mhihi: ...

........нема се стягате бе :!: голяма раота, пак ше ги кълчим...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 16 Мар 2008, 13:38

Слаб мач, ама то пък не може се да мачкаме и да бием с по 5-6 гола разлика. Трябва да си направим изводите за грешките, които допуснахме и да се стягаме. Другия мач мачкаме 8)

П.С. Ама как я изпуснах оная и аз не мога да си обясня :mhihi:
Изображение

Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 16 Мар 2008, 14:39

Някой хора май не разбраха че в колективният спорт неможе да има неща като: ама Гошо пък само той игра добре; добре че беше на Гошо брат му иначе незнам... и т.н
Когато се играе слабо, ОТБОРЪТ играе слабо, когато се играе силно, ОТБОРЪТ играе силно, когато се побеждава, ОТБОРЪТ побеждава, и когато се губи ОТБОРЪТ губи :idea:

Мислех да не коментирам Милен, но до колкото си спомням ти беше най-недоволен едно време Велко като се самоизтъкваше, така че недей да обесняваш как благодарение на теб нямаме загуба от незнам си кога :!:
Престани да се вдетиняваш и да се ядосваш заради някакви си резултати! Там сме за удоволствие, и неможе след мач да ми се разсърдиш като най-голямото дете и да си тръгнеш, и после отгоре на всичко да не си вдигаш телефона!
На теб са ти вкарвали толкова балъшки голове във важни мачове и никой не те е упрекнал никога! Не съм си позволил да ти кажа копче за такива неща, а ти ми се дървиш че съм ти казал да не биеш напред от аут! 200 пъти от началото на сезона говориме как ще се играе, ти пак секи мач лупаш напред и те боли кура! Като съм казал че нема да биеш нема да биеш! Даваш я на защитата и да се разиграва докато се научиме, ако ще 20 на 0 да паднеме :!:
Вземи пример от съотборниците си и почни да гледаш малко реално на нещата и слез на земята ;)
Смятам темата за прилкючена :!:

Като гледам последния постове всички мислят трезво, и реагират като отбор :idea: Евала момчета :!:
Следващата седмица газиме :twisted:
долен хранител
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 16 Мар 2008, 15:26

Поздравления на всички, че търсят вината в себе си. :yes:
Ако и другите отбори мислеха така, а не да обвиняват съдии, терени, метеорологични условия и т.н. нямаше да е на това дередже футбола ни. :evil:
Успех в следващите мачове. Заскужавате го с това шампионско мислене ;)

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 16 Мар 2008, 18:21

Дигам телефона на който си искам...второ не съм казал,че сме били заради мен...трето само отбелязах че причината в тоя мач да паднем не бях аз и мисля че твоите подвиквания по мои адрес са безпочвени.четвърто..мисля че доста от пасовете ми бях точни и правилни понеже се видя че повече от 3 паса нямаше и така и нямаше положения понеже се губеше топката още в центъра.Пето...пускал съб бълъшки голове сигорен съм че мога да пусна и по бълъшки,но за това пазя във форум лигата затова и нападението трябва да вкарва голове за да може да се компенсират грешките отзад!Шесто Гонг днес направиха 1:1 с дружбето.и 7-мо БМВ Шампион!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 16 Мар 2008, 23:35

Копеле, мразим форумни спорове, казах квото имам да казвам, така че лайв ше се храниме допълнително :mrgreen:

8-мо, Лилчо не е плешив :1: :lalala: :angel:
долен хранител
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 17 Мар 2008, 14:08

съжалявам мочета за резултата, но трябва да се гледа напред :arrow:
хванах последните 10 минути от мача, и за това няма много снимки...
http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=11561
stay tuned
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата