За или против приемане на еврото ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против приемане на еврото ?

За
82
46%
Против
89
50%
Нямам мнение
7
4%

Общо гласове : 178
Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: За или против приемане на еврото ?

Мнение от Lenco » 01 Яну 2026, 20:24

Еййй, колко мрънка жената, че съм си купил кабрио, добре, че го купих та не останаха пари в дюшека, то после се оказа, че ще трябва да изтърбуша още няколко дюшека за да го карам, ма тва друга тема.
Една сълзичка за лева и надежда за по-добро бъдеща за България.
IMG-795572f0fb7d09fb74500c8f3b584ad3-V.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Яну 2026, 20:31

Голяма радост че сменили надписа на хартията , на едната пишело лева на другата евро . Все едно германците с дойче марката не са били европейци , франсетата с франка не са били европейци .. Само булгар е нещастен че си нема гугу :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Яну 2026, 23:23

Jordana написа:Голяма радост че сменили надписа на хартията , на едната пишело лева на другата евро . Все едно германците с дойче марката не са били европейци , франсетата с франка не са били европейци .. Само булгар е нещастен че си нема гугу :mhihi:

а мАни ората да се радваме на нещо, бе... ейййй... все да пръднеш :fart: сакън да не зимирише на теменужки отнякъде другаде
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Яну 2026, 7:22

Е радвайте се , от тука нататък ще му се радвате на еврото всеки ден и всеки час . Сега навсякъде вече има матриял... :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Яну 2026, 9:18

Тази сутрин зареждам и разкарвам левовете, дадох едно цяло 50 лева като ги питах дали ще ми върнат еврота, ако не да им давам левчета железни и с радост взеха целите пари. :ok: Та ми връщат там монети нови и 2х5 книжни евро. Нови, нови, миришат на ново даже, но пише 2013-та на тях отпечатани. Значи са стоели в някакъв сейф да си чакат времето, може би са били омагьосани за България. :ok:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 02 Яну 2026, 10:13

Ъ,такова - приехме ли еврото :dunno: Костя щот ме пита тази сутрин :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Яну 2026, 10:20

Ама не мога да не го пусна този тука бе:
http://youtube.com/post/UgkxnLDYSJtpmoF ... 3PRoEaCQI5
:mhihi:
Той пък обвинява Костя, че е яхнал вота против еврото, но не се е справил като един истински националист и го е предал. :mhihi: До един месец дребния бизнес щял да е ликвидиран, гласувайте за Величие, истинските нови патриоти. :mhihi:
Националистите в тази държава не могат да се разберат кой от кого е по-голям националист.
Предлагам да ги мерим по татуировките на Левски и Ботев, ако има паритет, то ще гледаме кой е слагал ваксина и кой не. :mhihi:
Във всички случаи Коцко ще свали процент, не можа да победи еврото, макар...да не се е борил срещу него реално. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 02 Яну 2026, 17:23

Цирковете започнаха:

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/705569 ... evro-video
:yes:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Яну 2026, 17:57

И после що ги няма насам и натам патрулите, с колко ей такива тъпотии ги занимават. Няма ли охрана да го изведе този ГанЦо, а после като са му нарушени правата да ходи да пуска жалба срещу Кауфланд?
Онзи ден една лелка вика, че сме се съгласили на еврото още преди много години с влизането в ЕС...и някаква друга я парира, че затова са ни взели все пак, за да ни натресат еврото. И аз си викам, желязна логика, вземат те някъде за да ти натресат това евро след близо 20 години. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 02 Яну 2026, 19:35

https://fakti.bg/bulgaria/1024505-magaz ... oti-s-evro
Хубаво го е намислил, но в някакъв момент няма да останат левове в обращение.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Яну 2026, 19:36

Top Gun Maverick написа:И после що ги няма насам и натам патрулите, с колко ей такива тъпотии ги занимават. Няма ли охрана да го изведе този ГанЦо, а после като са му нарушени правата да ходи да пуска жалба срещу Кауфланд?
Онзи ден една лелка вика, че сме се съгласили на еврото още преди много години с влизането в ЕС...и някаква друга я парира, че затова са ни взели все пак, за да ни натресат еврото. И аз си викам, желязна логика, вземат те някъде за да ти натресат това евро след близо 20 години. :dunno:

Колега, в глобалната политика 20 години не са това което са в личния живот … питай Тайван ;)

В конкретния случай съм съгласен, че логиката да ни вземат за да ни натресат еврото е грешна, но резона ти е грешен ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Яну 2026, 19:51

Да, съгласен съм, те от доста други неща имаха интерес, че да се стигне до еврото накрая.

А този магазин...не приема евро, ама приема дебитни карти в евро. :shock: И да, ще търкаля малко, на първите пенсии ще им раздадат евро, никой няма да се занимава с ваучери, директно ще иде да пазари с евро, като не го иска ще трябва да затвори, което не вярвам да допусне, та ще си цъка и той с евро. :ok:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 02 Яну 2026, 19:56

Днес в селския магазин плащам в лева, магазинерката ще ми връща в лева, но системата и смята рестото само в евро. Тръгва да го смята ръчно и вместо да умножава по 1.95583 го дели. Така и казал шефа. Викам, казал ти е да умножаваш, а тя спори. На бележката излиза покупката в евро и отдолу в лева, та след малко чесане по главата го схвана уж.

Баща ми взима някакъв уред в малка железария, има цени в евро и лева още, ~40/80, тази чука на касовия апарат 80 евро. Пак разправии и убеждаване, вика, ма не може да е толко евтино :mhihi:

Очаквам и антиевро групата да е силно изненадана от “евтините” цени, след като твърдят масово, че всичко се вдига двойно, а заплатите наполовина. Силни сме.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Яну 2026, 20:26

Top Gun Maverick написа:Да, съгласен съм, те от доста други неща имаха интерес, че да се стигне до еврото накрая.

А този магазин...не приема евро, ама приема дебитни карти в евро. :shock: И да, ще търкаля малко, на първите пенсии ще им раздадат евро, никой няма да се занимава с ваучери, директно ще иде да пазари с евро, като не го иска ще трябва да затвори, което не вярвам да допусне, та ще си цъка и той с евро. :ok:

Абе всичко е мижи да те лажем . Хората не помнят какво са яли вчера , откъде да помнят преди 20-30г кой какво казал и обещал ...Първо обещаха че НАТО няма да се разширява в източна европа , тоест никакъв шанс България в НАТО . Бяхме десетина години само асоцииран член НАТО през крив макарон. После Европа каза - влизате в Европа но първо НАТО . Тогава почнахме да драпаме яко за НАТО и те ни приеха щото Соломончо се разплака . Абе не сте готови ама айде влизайте , ще ви направим тука 2-3 военни бази и сте готови . После със европейския съюз същата работа - абе айде влизайте че ни писна от вас унтермешени такива . Не сме ви искали да влизате първо НАТО и да затваряте АЕЦа, не сте разбрали нещо . После Шенген ..клизма толкоз години , не ставате и това е . Накрая - абе айде от нас да мине , влизатйте в Шенген че ни писна от вас . И сега с еврото , абе айде влизайте в еврозоната то ясно че не сте готови ама ще ви ударим едно рамо и ще си затворим едното око . И булгар се радва като циганче на панаирджийска свирка ... :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 02 Яну 2026, 21:24

Намерих си 300 долара в един мой портфейл и тръгнах да гледам курса купува/продава... По инерция търся лев/долар, то няма :mhihi: :mhihi: ... Ще иска малко време да 'пренастроим' мисленето!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата