За или против приемане на еврото ?
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: За или против приемане на еврото ?
Еййй, колко мрънка жената, че съм си купил кабрио, добре, че го купих та не останаха пари в дюшека, то после се оказа, че ще трябва да изтърбуша още няколко дюшека за да го карам, ма тва друга тема.
Една сълзичка за лева и надежда за по-добро бъдеща за България.
Една сълзичка за лева и надежда за по-добро бъдеща за България.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Голяма радост че сменили надписа на хартията , на едната пишело лева на другата евро . Все едно германците с дойче марката не са били европейци , франсетата с франка не са били европейци .. Само булгар е нещастен че си нема гугу 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Jordana написа:Голяма радост че сменили надписа на хартията , на едната пишело лева на другата евро . Все едно германците с дойче марката не са били европейци , франсетата с франка не са били европейци .. Само булгар е нещастен че си нема гугу
а мАни ората да се радваме на нещо, бе... ейййй... все да пръднеш
сакън да не зимирише на теменужки отнякъде другадеYou said: "Time will change!" What if it changes you?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Е радвайте се , от тука нататък ще му се радвате на еврото всеки ден и всеки час . Сега навсякъде вече има матриял... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Тази сутрин зареждам и разкарвам левовете, дадох едно цяло 50 лева като ги питах дали ще ми върнат еврота, ако не да им давам левчета железни и с радост взеха целите пари.
Та ми връщат там монети нови и 2х5 книжни евро. Нови, нови, миришат на ново даже, но пише 2013-та на тях отпечатани. Значи са стоели в някакъв сейф да си чакат времето, може би са били омагьосани за България. 
Та ми връщат там монети нови и 2х5 книжни евро. Нови, нови, миришат на ново даже, но пише 2013-та на тях отпечатани. Значи са стоели в някакъв сейф да си чакат времето, може би са били омагьосани за България. 
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- mr_petroff
- младши ентусиаст

-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Ъ,такова - приехме ли еврото
Костя щот ме пита тази сутрин 
Костя щот ме пита тази сутрин - Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ама не мога да не го пусна този тука бе:
http://youtube.com/post/UgkxnLDYSJtpmoF ... 3PRoEaCQI5
Той пък обвинява Костя, че е яхнал вота против еврото, но не се е справил като един истински националист и го е предал.
До един месец дребния бизнес щял да е ликвидиран, гласувайте за Величие, истинските нови патриоти. 
Националистите в тази държава не могат да се разберат кой от кого е по-голям националист.
Предлагам да ги мерим по татуировките на Левски и Ботев, ако има паритет, то ще гледаме кой е слагал ваксина и кой не.
Във всички случаи Коцко ще свали процент, не можа да победи еврото, макар...да не се е борил срещу него реално.
http://youtube.com/post/UgkxnLDYSJtpmoF ... 3PRoEaCQI5
Той пък обвинява Костя, че е яхнал вота против еврото, но не се е справил като един истински националист и го е предал.
Националистите в тази държава не могат да се разберат кой от кого е по-голям националист.
Предлагам да ги мерим по татуировките на Левски и Ботев, ако има паритет, то ще гледаме кой е слагал ваксина и кой не.
Във всички случаи Коцко ще свали процент, не можа да победи еврото, макар...да не се е борил срещу него реално.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
И после що ги няма насам и натам патрулите, с колко ей такива тъпотии ги занимават. Няма ли охрана да го изведе този ГанЦо, а после като са му нарушени правата да ходи да пуска жалба срещу Кауфланд?
Онзи ден една лелка вика, че сме се съгласили на еврото още преди много години с влизането в ЕС...и някаква друга я парира, че затова са ни взели все пак, за да ни натресат еврото. И аз си викам, желязна логика, вземат те някъде за да ти натресат това евро след близо 20 години.
Онзи ден една лелка вика, че сме се съгласили на еврото още преди много години с влизането в ЕС...и някаква друга я парира, че затова са ни взели все пак, за да ни натресат еврото. И аз си викам, желязна логика, вземат те някъде за да ти натресат това евро след близо 20 години.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
https://fakti.bg/bulgaria/1024505-magaz ... oti-s-evro
Хубаво го е намислил, но в някакъв момент няма да останат левове в обращение.
Хубаво го е намислил, но в някакъв момент няма да останат левове в обращение.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Top Gun Maverick написа:И после що ги няма насам и натам патрулите, с колко ей такива тъпотии ги занимават. Няма ли охрана да го изведе този ГанЦо, а после като са му нарушени правата да ходи да пуска жалба срещу Кауфланд?
Колега, в глобалната политика 20 години не са това което са в личния живот … питай Тайван
В конкретния случай съм съгласен, че логиката да ни вземат за да ни натресат еврото е грешна, но резона ти е грешен
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да, съгласен съм, те от доста други неща имаха интерес, че да се стигне до еврото накрая.
А този магазин...не приема евро, ама приема дебитни карти в евро.
И да, ще търкаля малко, на първите пенсии ще им раздадат евро, никой няма да се занимава с ваучери, директно ще иде да пазари с евро, като не го иска ще трябва да затвори, което не вярвам да допусне, та ще си цъка и той с евро. 
А този магазин...не приема евро, ама приема дебитни карти в евро.

Днес в селския магазин плащам в лева, магазинерката ще ми връща в лева, но системата и смята рестото само в евро. Тръгва да го смята ръчно и вместо да умножава по 1.95583 го дели. Така и казал шефа. Викам, казал ти е да умножаваш, а тя спори. На бележката излиза покупката в евро и отдолу в лева, та след малко чесане по главата го схвана уж.
Баща ми взима някакъв уред в малка железария, има цени в евро и лева още, ~40/80, тази чука на касовия апарат 80 евро. Пак разправии и убеждаване, вика, ма не може да е толко евтино
Очаквам и антиевро групата да е силно изненадана от “евтините” цени, след като твърдят масово, че всичко се вдига двойно, а заплатите наполовина. Силни сме.
Баща ми взима някакъв уред в малка железария, има цени в евро и лева още, ~40/80, тази чука на касовия апарат 80 евро. Пак разправии и убеждаване, вика, ма не може да е толко евтино
Очаквам и антиевро групата да е силно изненадана от “евтините” цени, след като твърдят масово, че всичко се вдига двойно, а заплатите наполовина. Силни сме.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Да, съгласен съм, те от доста други неща имаха интерес, че да се стигне до еврото накрая.
А този магазин...не приема евро, ама приема дебитни карти в евро.И да, ще търкаля малко, на първите пенсии ще им раздадат евро, никой няма да се занимава с ваучери, директно ще иде да пазари с евро, като не го иска ще трябва да затвори, което не вярвам да допусне, та ще си цъка и той с евро.
Абе всичко е мижи да те лажем . Хората не помнят какво са яли вчера , откъде да помнят преди 20-30г кой какво казал и обещал ...Първо обещаха че НАТО няма да се разширява в източна европа , тоест никакъв шанс България в НАТО . Бяхме десетина години само асоцииран член НАТО през крив макарон. После Европа каза - влизате в Европа но първо НАТО . Тогава почнахме да драпаме яко за НАТО и те ни приеха щото Соломончо се разплака . Абе не сте готови ама айде влизайте , ще ви направим тука 2-3 военни бази и сте готови . После със европейския съюз същата работа - абе айде влизайте че ни писна от вас унтермешени такива . Не сме ви искали да влизате първо НАТО и да затваряте АЕЦа, не сте разбрали нещо . После Шенген ..клизма толкоз години , не ставате и това е . Накрая - абе айде от нас да мине , влизатйте в Шенген че ни писна от вас . И сега с еврото , абе айде влизайте в еврозоната то ясно че не сте готови ама ще ви ударим едно рамо и ще си затворим едното око . И булгар се радва като циганче на панаирджийска свирка ...

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Намерих си 300 долара в един мой портфейл и тръгнах да гледам курса купува/продава... По инерция търся лев/долар, то няма
... Ще иска малко време да 'пренастроим' мисленето!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?