СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: СПАМ ТЕМА
Ама то кола не ми трябва за града, само за Аушвиц, което е на 70 км или там на колкото е. Не знам дали има смисъл, още повече ако се плащат паркинги и т.н. + разхождането до летището и обратно.
По-евтино и лесно с Болт натам, па на връщане с автобусите, спирката била до входа. Или пак с болт ако има коли. Като е 100 лв 150 и нещо по евтино от това да дойде да те взема колата, да те закара и да те върне като ще те чака колкото трябва. Ще си помисля. Като това с колата е и организирано, филмче ти пускат по пътя, разказват ти, билети, работи те си ги организират..минаваш без да чакаш.
По-евтино и лесно с Болт натам, па на връщане с автобусите, спирката била до входа. Или пак с болт ако има коли. Като е 100 лв 150 и нещо по евтино от това да дойде да те взема колата, да те закара и да те върне като ще те чака колкото трябва. Ще си помисля. Като това с колата е и организирано, филмче ти пускат по пътя, разказват ти, билети, работи те си ги организират..минаваш без да чакаш.
Хм,хм...
Spunky написа:slatanic написа:И кой вариант е по-кола за семейно(3-ка или 4-ка) с пътник на задният ред с височина около 170см(а предполагам и нагоре)?
Ясно ми е че багажника малее и на двете като се нагърбят с багаж на две жени ама...е така размисли да има...и спам!
Ако е седан тройка, 4ката е по-практична поради хечбек. Най-добре комби. Ако е от бобърските, и аз съм пас заради грозотията, на предните гранкупетата са по-хубави. Имал съм такава 440и, но я карах 2 години от нова и около 50К км, с 0 проблеми. Седял съм отзад, с 192, не е топ, но 170см не е проблем.
Седан.Комби не знам дали ще се намери по хамерика/канада/кОрея лесно.
Отделно тия коли порастнаха и ако е една идея по-дълга от мерцедес w203 комби което като гледам е 4,53м ми идва нанагорно да ги държа с мотора в гаража.
Не че сега гранда не е на двора,а цедеса в гаража ама...така му било писано.
Тия бобърските простотии и аз не ги харесвам та отпадат.
Изначало ми се ще да разчистя всички коли и да остана с една...Гранда до тук още не се е наложил като такава,а и това,че не ми влиза в гаража ме ядосва та...затова тия размишления.
До тук 340ка седан.
Коя година е правилната там около 2017-2019?Има ли особенности?
Принципно питах главния доставчик на части във форума и знам кое може да му умре...ама да събера и инфо на бързо от първа ръка.
И какво е добре да се гледа да има като екстри.Не че ползвам кой знае какво ама като ги има...що пък не.
Последна промяна slatanic на 14 Апр 2026, 22:06, променена общо 1 път
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
slatanic написа:Гледам темата е умряла та да я живна така да се каже.
Въртят се разни бръмбари та да ги споделя.
Кой вариант на б58 е най-безпроблемен в годините до към 2020-та.
И кой вариант е по-кола за семейно(3-ка или 4-ка) с пътник на задният ред с височина около 170см(а предполагам и нагоре)?
Ясно ми е че багажника малее и на двете като се нагърбят с багаж на две жени ама...е така размисли да има...и спам!
Като цяло В58 е топ мотор. Някъде след средата на '21-ва са най-безпроблемните, за най-сигурно от '22.
Преди това имаш почти сигурно, маслена помпа, водна помпа, ел. термостат (heat management), охладител маслен филтър и разните му там водни съединения.
3-ката е по-просторна отзад.