Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

годината на голямата резачка

2020
35
30%
2021
32
28%
2022
14
12%
2023
3
3%
2024
4
3%
2025
3
3%
2026+
24
21%

Общо гласове : 115
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

Мнение от b_u_b_o » 13 Окт 2020, 12:18

Jordana написа:https://www.youtube.com/watch?v=pt3Hm3TWbBA
Тоз луд ли е ? С половин милка хората небостъргачи дигат :mhihi:

Както и пича каза във видеото тва може да го каже човек дето никога не се е захващал с нещо подобно :lol: Ония ден си говорех с един колега как като техните строили къща надника бил 5лв за общак и 15лв за майстор на ден...ама 2003та това и в някво село около Пазарджик. Сега под 60-70-80лв не можеш да намериш общак само. Майсторите и те прибират 3 цифрени надници, материалите ако го правиш като хората са скъпи...абе майката си е таковало.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Окт 2020, 12:31

Уважения за момчето, на крехка възраст много прави!
Ама с тия съседи... Каквото им е пред вратата, това им е и в главата.. :banghead:
Моите са много подобни, само че са в блок и си манифестират магариите по друг начин..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 13 Окт 2020, 13:02

Bogat-Beden написа:Ама с тия съседи... Каквото им е пред вратата, това им е и в главата.. :banghead:

Много добро обобщение на занемарената инфраструктура у нас. Върви еднакво добре и в двете посоки

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 13 Окт 2020, 19:02

Половин милка ма в какво - евро, долари или британски паунди? Ако го смятамне в евро за 250к много си му е добра къщата, само е могъл да я проектира да има и гаражи. Аз се бях навил преди време да си продавам апартамента и да търся къща около София в подножието на Витоша. Първо както разбрах колко дълго е чакането ако трябва да взема място и да се строи ново се отказах. ОК реших да взема готова и да я ремонтирам колкото е необходимо. Та около Бояна, Драгалевци, Симеоново и вилните зони край тях до към 250к евро са баси и кенефите и курници та тотално се отказах.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 13 Окт 2020, 19:44

Аз загледах видеото и има идея за навес за колите точно зад портала, просто не са стигнали 500к лв. Жалко, че не се е допитал до някой "професионалист" и да направи всичко за 150к лв
Последна промяна pampo на 13 Окт 2020, 20:17, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 13 Окт 2020, 19:57

Няма как да построиш такава къща за 150. На мен да надстроя един етаж 100кв.м, всичко ми излезе до момента около 60к. евро...а има и мегдан да влезнат още едни 20к.

Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Окт 2020, 22:19

Излиза ми преди малко рекламата по-долу на снимката. По принцип ги подминавам, ама се замислих, че тия долнопробни жилища в това гнусно гето, вероятно скоро ще са изкупени и започвам да се чудя. Явно тая Територия е населена предимно със селяндури и хора без никакви критерии, иначе не зная как щяха да се случват подобни неща. Не, че София и т.н. е по-добре, дори напротив. Общо взето България се превръща в брутално грозно гето :idea:

Почвам да си мисля, че може би съм се объркал и няма да паднат скоро цените.

P.S. Като пича на клипа по-назад, който казва, че се е набутал 500 000 лева да строи къща. Как няма да е, като е заобиколен от примати...

Изображение

Повече от нормален е, но като гледам за втори път клипа все повече се убеждавам, че няма никакъв смисъл да се мъчи човек в тая държава. Просто материалът е скапан и това си е :idea: Както и се убеждавам, че повече нито една стотинка не трябва да влагам в каквото и да е тук... :no:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Окт 2020, 7:05

Познат ми се похвали, че е купил имот. 3 стаен маломерен, ама чак такова чудо не бях срещал.
Спалните 2.20 на 5 метра!!
Винаги се намира кой да плати за всякакво недоразумение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

Мнение от bum_bum » 17 Окт 2020, 7:50

1300-400 евра на зелено за супер, хипер гъзарски жилища. По 2-300 и нагоре квадрата са. Което ще рече 300-400к евра за нещо, което е с 30-40% по-малко от това за което плащаш. Щото как и да ги гледам 100кв са не повече от 60-70 реални.

И на отсрещния тротоар, срещу имота за който на зелено си платил към 2к евро квадрата за реална площ, на няма и 10 метра от прозореца ти е това:

Изображение

Кой нормален човек би си купил един от скъпите имоти в страната на 10 метра от база за инертни материали?!?

Вероятно същия като тия, които 200 метра надолу си построиха къщи до които няма път и всеки ден газят в две педи кал до тях. Но за къщи пари има, за да насипят 2 камиона чакъл по пътя до тях няма :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Окт 2020, 8:19

bum_bum написа:Кой нормален човек би си купил един от скъпите имоти в страната на 10 метра от база за инертни материали?!?
Вероятно същия като тия, които 200 метра надолу си построиха къщи до които няма път и всеки ден газят в две педи кал до тях.
Но за къщи пари има, за да насипят 2 камиона чакъл по пътя до тях няма :mhihi:

Тия са същите като ония от клипа - има пари за къща в едно от скъпите места около Варна,
но няма 500/1000 лева да си изхрърли боклука и го изсипва на 10 метра пред входа си :kuku:
Тотална мизерия и селяндурщина е всичко. Представям си какво е вътре в тези т.нар. жилища :puke:
Т.е. не искам да си представям. Което доказва написаното по-горе - в Територията повечето са олигофрени... :(
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 17 Окт 2020, 10:57

alekangg написа:Познат ми се похвали, че е купил имот. 3 стаен маломерен, ама чак такова чудо не бях срещал.

Пак звучи по-добре от 2.20 на 3.10, което вече стана голяма мода, има място за спалня и малък гардероб. То вярно не е направена да танцуваш в нея, ама все пак.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Окт 2020, 11:00

nxn написа:
alekangg написа:Познат ми се похвали, че е купил имот. 3 стаен маломерен, ама чак такова чудо не бях срещал.

Пак звучи по-добре от 2.20 на 3.10, което вече стана голяма мода, има място за спалня и малък гардероб. То вярно не е направена да танцуваш в нея, ама все пак.

Не съм чувал за 2х3, колкото баня.. не виждам как ще сложиш легло -двойно 1,80х2,00 поне и гардероб, освен, ако не е е всичко едно до друго долепено и да се прескача над леглото.
Не са луди строители и инвеститори, а купувачите. Това е нормално, ако някой идва от нивата или от землянка където в съседство е било прасето. За това и на същите дори не им прави впечатление, че нямо улица, че било кал и т.н, за тях това е повече от нормално.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 17 Окт 2020, 11:10

alekangg написа:
nxn написа:

Не съм чувал за 2х3, колкото баня.. не виждам как ще сложиш легло -двойно 1,80х2,00 поне и гардероб, освен, ако не е е всичко едно до друго долепено и да се прескача над леглото.
Не са луди строители и инвеститори, а купувачите. Това е нормално, ако някой идва от нивата или от землянка където в съседство е било прасето. За това и на същите дори не им прави впечатление, че нямо улица, че било кал и т.н, за тях това е повече от нормално.

Виждал съм 3 на 3 метра и беше ужасяващо :kuku: Още се питам, ако трябва да бутна нашата спалня 1.80 на 2.00 метра,
която има и допълнение от 30 см. за седяне отпред, т.е. 2.00 на 2.30 как точно ще се придвижвам в такова нещо :mhihi:
Да не говорим за скринове, гардероби, телевизори, шкафчета и т.н. :mhihi:
Наистина не бих си причинил подобно мъчение, освен ако не се налага да живея под наем за кратко :mhihi:
И пак щях да търся нещо, в което да не ме хваща клаустрофобията :mhihi:
В същия тоя апартамент барам тавана без да се изправям на пръсти, както и в много други нови бижута лукс топ моп :mhihi:
Ама така е, като са му ковнали окачен таван да му свалят и без друго ниския таван :kuku: Тотална мизерия и безвскусица е всико.

P.S. За липсата на инфраструктура и нормалност, включително съседи, и като цяло хора - вече дори не ми се коментира... :no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Окт 2020, 11:54

Тоя комплекс сезони Варна е над оркидхил и евросити възраждане . Мястото е сравнително читаво и преди години имаше визия на нов квартал за заможни хора но с такова мащабно строителство се превръща в гето определено . Това практически са блокове аналог на ония от соца само дето не са панел . Ето един такъв вече е готов .
http://www.moreto.net/novini.php?n=376043
И РеЗеПето ще става все повече със времето щото въздуха е пари
Стийна може да обясни колко е хубаво ниското строителство при демокрасито . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Окт 2020, 6:27

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата