Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Море 2023г.?!...
Много години поред съм бил в Царево и на Нестинарка. Ако си на Нестинарка е ок, ама и там стана хотел до хотел, а ако си на Царево обаче без кола не става. Градския плаж е малък, ние ходехме на Ахтопол на плаж.
Хм,хм...
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Миналата година бях цял месец на Царево….нито веднъж на отидох на тамошния плаж
Почти всички други наоколо обиколихме, най-много бяхме на Лозенец, но там по друга линия
Царево е доста скучно място

Почти всички други наоколо обиколихме, най-много бяхме на Лозенец, но там по друга линия
Царево е доста скучно място
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Don_Diego написа:Е да, тук като напишат Блек Ангъс на етикета и цената автоматично е х4-5
Я пак !:mhihi:

https://www.facebook.com/10008456097217 ... 6215919545
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Препоръчайте хотелче в Хърватия до към 120 евро нощувката за двама , също жената държи да има басеин а аз наливна бира : D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Почти 35лв/100гр е брутална цена, ама си на буните във Варна!
В добра аржентинска кръчма в Мадрид, рибай стек или ентрекот е 28,50 за 300гр или на половина от родната кръчма.
Кръчмата
https://lacabanaargentina.es/?gclid=Cj0KCQjwzdOlBhCNARIsAPMwjbzpQNnoqtP91gBsSpVjWvqLuKIhi6mRi_-1TscOkvxyeu3ZtNOqPicaArGvEALw_wcB
Менюто
https://lacabanaargentina.es/carta-del-restaurante
Всичко е точно, търсене/предлагане каза един професор по туризма днес.
В добра аржентинска кръчма в Мадрид, рибай стек или ентрекот е 28,50 за 300гр или на половина от родната кръчма.
Кръчмата
https://lacabanaargentina.es/?gclid=Cj0KCQjwzdOlBhCNARIsAPMwjbzpQNnoqtP91gBsSpVjWvqLuKIhi6mRi_-1TscOkvxyeu3ZtNOqPicaArGvEALw_wcB
Менюто
https://lacabanaargentina.es/carta-del-restaurante
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
kiko написа:Don_Diego написа:Е да, тук като напишат Блек Ангъс на етикета и цената автоматично е х4-5
Я пак !:mhihi:на гаст-арбайтърчетата им приседна
![]()
alekangg написа:Почти 35лв/100гр е брутална цена, ама си на буните във Варна!
Кръчмата
Менюто - https://lacabanaargentina.es/carta-del-restaurante
Кой знае какво телешко са им пробутали за 500 лева

Ама лошо няма. Който иска да ходи на море по Бетономорието ще си плаща за уникалните услуги и продукти

Блек Ангъс от Злокучене, зряло 72 часа на 30+ градуса в кухнята, за уникален аромат и свежест

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Море 2023г.?!...
Нямам претенции карам Опел мога да ида нявсякъдеDon_Diego написа:Ivanski, къде в Хърватска, че не е малка

Наистина нямам планове и срокове та каквото ни хареса отиваме.
Последна промяна ivanski_2 на 17 Юли 2023, 22:30, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
mr_petroff написа:acho.rs написа:Колеги, дайте препоръка за маршрут до КЕФАЛОНИЯ (Скала) . Излизат ми 3 опции за ферибот - от къде фериботите са най-на често , 800км път и то през Кулата, трудно ще уцели точен час за ферибот до острова . Мисля да тръгна посред нощ, но все пак.
И ако може малко информация за пътна мрежа там, че мисля да ходя с ниската кола
От септември миналата година инфо - ферибота е от Василики до Фискардо . От Нидри е по скъп и пътува по дълго . От Килини до Скала не ти е опция ,ако въобще има ферибот в момента - пътят до Килини е поне още 150 км. и пак е по скъпо ферито . Задължително запазен билет![]()
![]()
.Видях и в двете посоки артисали пътници и разправии , пък ферито май е един път на ден /поне през септември/.Пътищата са добри ,заради ниската кола можеш да пропуснеш 2-3 интересни плажа , но не е фатално . До най интересните ще стигнеш без проблем. Уникален остров , в топ 3 ми е със Скиатос и Самотраки .Два пъти по 8-9 дена само на острова имам навъртени по над 400 км и около 50 км. на Итака:!: , имай го в предвид - доста интересни места има . Къде точно ще бъдете , аз бях в Сами - добро място като отправна точка и като кръчми и т.н.
Благодаря

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
acho.rs написа:mr_petroff написа:acho.rs написа:Колеги, дайте препоръка за маршрут до КЕФАЛОНИЯ (Скала) . Излизат ми 3 опции за ферибот - от къде фериботите са най-на често , 800км път и то през Кулата, трудно ще уцели точен час за ферибот до острова . Мисля да тръгна посред нощ, но все пак.
И ако може малко информация за пътна мрежа там, че мисля да ходя с ниската кола
От септември миналата година инфо - ферибота е от Василики до Фискардо . От Нидри е по скъп и пътува по дълго . От Килини до Скала не ти е опция ,ако въобще има ферибот в момента - пътят до Килини е поне още 150 км. и пак е по скъпо ферито . Задължително запазен билет![]()
![]()
.Видях и в двете посоки артисали пътници и разправии , пък ферито май е един път на ден /поне през септември/.Пътищата са добри ,заради ниската кола можеш да пропуснеш 2-3 интересни плажа , но не е фатално . До най интересните ще стигнеш без проблем. Уникален остров , в топ 3 ми е със Скиатос и Самотраки .Два пъти по 8-9 дена само на острова имам навъртени по над 400 км и около 50 км. на Итака:!: , имай го в предвид - доста интересни места има . Къде точно ще бъдете , аз бях в Сами - добро място като отправна точка и като кръчми и т.н.
БлагодаряВ Скала ще сме. Кой сайт за фериботите ползваш ?
https://westferry.gr/
От тук запазих ,не се плаща предварително - на касата показваш резервацията като код на телефона и ти дават билета .Без резервация ще пиеш узо във Василики

- Don_Diego
- ентусиаст
-
kiko написа:Don_Diego написа:Е да, тук като напишат Блек Ангъс на етикета и цената автоматично е х4-5
Я пак !:mhihi:на гаст-арбайтърчетата им приседна
![]()
Тук си мисля, че някой не е чел внимателно менюто и при искане на сметката е имало олеле

Вече ще знаят да четат или поне да питат

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Don_Diego написа:Вече ще знаят да четат или поне да питат
Да бе ще четат...виж че тея кроманьонци не могат да приказват, ти искаш да четат

ildivvy написа:................... На Камчия също става, ако човек иска да избяга от 'джангър' и навалица... За заведения не мога да дам оценка, има магазини с нормални цени и почти всичко, ако иска човек сам да се оправя. Плажа е огромен, водата, макар и хладна за моя вкус, е чиста (без крави и мини от близкия конфликт). За семейство с деца и без 'милионерски' претенции е 8/10 !
Вчера ми отмениха резервацията в руските комплекси.

Сега слушам, че се точат да им вземат мястото и комплексите.

Там беше останало приятно и свободно от бетон само заради руснаците. Махнат ли се те и това местенце си отива.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Доколкото знам, мястото е тяхно притежание. Купено е! Иначе си прав - запазено е без бетон! Ако това се промени, ще се промени и типа на летуващите там!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!